Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Reviewing Catrice eye shadow palette!

Γεια σας και πάλι beauties!!!!!!

Πριν λίγο καιρό σας είχα μιλήσει για ένα swap που έκανα με μια κοπέλα από την Ισπανία (το post της μπορείτε να το βρείτε εδώ).

Σας είχα υποσχεθεί λοιπόν τότε πως θα ακολουθήσουν σιγά σιγά swatches και reviews από όλα τα υπέροχα πραγματάκια που έλαβα. 

Σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσω  από την Hollywood Fabulous 40ties eye shadow palette η οποία είναι Limited Εdition.


Θέλετε να την δείτε καλύτερα; 



Τέσσερα αγαπημένα shimmer χρώματα


 Με υπέροχη απόδοση!!!!

(δεν έχω χρησιμοποιήσει primer)

Αλήθεια σας λέω την λάτρεψα την παλέτα αυτή. Έχει τα αγαπημένα μου χρώματα. Μπορώ να φτιάξω από ένα υπέροχο πρωινό μακιγιαζ μέχρι ένα ετυπωσιακό βραδινό! Οι σκιές είναι απαλές και μεταξένιες και έχουν εξαιρετική διάρκεια αν βάλω primer από κάτω.

Θεωρώ επίσης πως είναι ιδανική και για ταξίδι καθώς η συσκευασία της είναι πολύ ανθεκτική και τα χρώματα ικανά να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες μου!!!!!!!

Τα χρώματα έχουν 24 μήνες ζωής. Τα μεγάλα είναι 2,5gr και τα μικρά από 1,5 gr το καθένα. 

Για όσους ενδιαφέρονται τα συστατικά ελπίζω να φαίνονται από την φωτογραφία (αν κάποιο δεν μπορείτε να το αναγνωρίσετε πείτε μου να το γράψω ...)



Πως σας φάνηκε;;;; Έχετε δοκιμάσει άλλα προϊόντα απο αυτή την εταιρεία για να μου προτείνετε να δοκιμάσω;;;;;


Follow me on

               
  

5 σχόλια:

  1. Πολυ όμορφη πακέτα!! Δεν την ξέρω κάνει την εταιρεία αυτή!! Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρεσε! ισως να επρεπε να πω καποια πραγματα για τη νεταιρεια αλλα δεν το σκεφτηκα. Είναι νομιζω γερμανικη κ σχετικα οικονομική εταιρεια. Τα προϊόντα της δεν ερχονται στην Ελλαδα και δεν ειναι ευκολο να τα παραγγείλεις on-line καθως δεν υπάρχει καταστημα...ισως καταφέρεις να τα βρεις αν ποτε θελήσεις μεσω amazon ή ebay . Εγώ την είχα ακούσει από αλλες blogger αλλλά δεν είχα ποτε προϊόντα τους. Η κοπελα με την οποια εκανα το swap (ειναι Ισππανιδα κ πωλούνται εκει τα προϊόντα) ευτυχως μου εστειλε αρκετα κ εχω μεινει πολυ πολυ ευχαριστημένη απο τα περισσότερα! Συντομα θα σας δείξω κι'αλλα!

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται υπέροχη!!! Πάντα τυχερή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook