Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

New trend from Vichy! Ένα ταξίδι στο παρελθόν!

Καλησπέρα beauties!!!



Από το 1931, η VICHY γράφει την ιστορία της ομορφιάς. Με μοναδικό στόχο την υγεία της επιδερμίδας, η VICHY αναφέρει ότι το «δέρμα δεν είναι απλά αυτό που βλέπουμε, αλλά ένα ζωντανό όργανο, μέσω του οποίου εσωτερικές διεργασίες αποκαλύπτονται στον κόσμο». Πάντα υποστήριζε ότι το δέρμα μας είναι μοναδικό και αποτελεί το πρωταρχικό μας σύστημα άμυνας, αφού αναπνέει, λειτουργεί ρυθμιστικά, ενημερώνει και μας προστατεύει.  

Αποφάσισε λοιπόν, να κάνει μια αναδρομή στα χρόνια που πέρασαν  γι'αυτό και έφτιαξε κάποιες απίστευτες vintage συσκευασίες! Έτσι το ταξίδι στο παρελθόν γίνεται απίστετα διασκεδαστικό!!!!!

Θέλετε να δείτε;;;;; (Είμαι σίγουρη ότι οι εικόνες θα σας εντυπωσιάσουν!)






Συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal (λευκό μεταλικό κουτί)
Για 48ωρη ενυδατική φροντίδα, με τη δύναμη του ιαματικού νερού της VICHY. Η ευαίσθητη επιδερμίδα ενυδατώνει σε βάθος, τονώνεται και γίνεται πιο όμορφη από ποτέ.

(αυτό έχω και γω και είναι υπέροχο!!!!)

Συλλεκτική συσκευασία Idealia (ροζ μεταλλικό κουτί)
Η νέα καθημερινή φροντίδα της VICHY που αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δημιουργώντας έτσι την ιδανική επιδερμίδα.

Συλλεκτική συσκευασία Liftactiv (ασημί μεταλλικό κουτί)
No1 αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα με δράση στις 4 περιοχές του προσώπου με τις πιο έντονες ρυτίδες. Σε 4 μέρες η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας.

Συλλεκτική συσκευασία Neovadiol GF (χρυσό μεταλλικό κουτί)
Η Νο 1 αντιγηραντική φροντίδα στο φαρμακείο για την εμμηνόπαυση. Αποτελεσματικότητα στις 3 πιο βασικές ζώνες του προσώπου που εμφανίζουν έντονα συμπτώματα κατά την περίοδο αυτή: ζυγωματικά, λαιμός, περίγραμμα.



Επίσης 100 τυχερές καταναλώτριες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα από αυτά τα συλλεκτικά κοσμήματα που σχεδίασε η Έλενα Σύρακα εμπνευσμένη από τις ρετρό παρουσίες που απεικονίζονται στα κουτιά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!





Follow me on

                   
  







2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook