Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Eyeslices review

Καλημέρα beauties!!!


Έτοιμες λοιπόν για την σημερινή ημέρα!!!!!

Σας έχω ένα μυστικό για να λάμπετε ακόμα περισσότερο σήμερα!!!

Είναι τα eyeslices*.


Ξέρω ότι είχατε ακούσει πολλά γι'αυτά λίγο πριν τα Χριστούγεννα αλλά εγώ τώρα τελευταία τα δοκίμασα και θέλω να σας πω τις εντυπώσεις μου!




Για να είμαι ειλικρινής τα έχω εδώ και αρκετό καιρό αλλά είχα αποφασίσει ότι θα τα χρησιμοποιήσω όταν πραγματικά τα μάτια μου θα το χρειάζονται....

Οι προηγούμενες δύο εβδομάδες λοιπόν ήταν πολύ δύσκολες και πολύ πιεστικές, γεμάτες άγχος και τρέξιμο. Σκέφτηκα λοιπόν πως τότε ήταν η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσω.

Πριν σας πω όμως πως μου φάνηκαν να σας πω πρώτα τι είναι τα eyeslices.


Τα eyeslices λοιπόν είναι μάσκες κρυογέλης για τα μάτια. Η κρυογέλη είναι ένα μοναδικό gel με βάση το νερό και πολλά ενεργά συστατικά, τα οποία εισχωρούν στην επιδερμίδα γρήγορα. Το gel παρέχει μια αίσθηση δροσιάς χωρίς να χρειάζεται ψύξη γι'αυτό τα eyeslices  πρέπει να τα φοράμε στα μάτια για πάνω από πέντε λεπτά ώστε να θερμαίνεται το gel από την θερμότητα του σώματος.


Εγώ όπως σας είπα ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ πριν από περίπου 2 εβδομάδες.  Μου άρεσε πολύ αυτή η πλαστική συσκευασία γιατί μπορείς να τα πάρεις μαζί σου ακόμα κ σε ταξίδι χωρίς να σου πιάνουν χώρο και να μην φοβάσαι ότι μπορεί αν σπάσει. 

Τα eyeslices είναι σε πλαστικές διαφανείς θήκες και καλύπτονται από ένα υγρό που δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αλλά κρατάει τα eyeslices νοπά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Όταν τα άνοιξα παρατήρησα επίσης ότι δεν μυρίζουν καθόλου. 

Εγώ χρησιμοποίησα αυτά για τους μαύρους κύκλους. Τα πράσινα ενώ έχω και τα καφέ που είναι για ρυτίδες (όχι δεν εχω ακόμα ρυτίδες αλλά η πρόληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. :P έτσι δεν είναι;;;).


Τa έβαλα στα μάτια και παγωσα... Ήταν όντως αρκετά κρύα χωρίς να τα έχω βάλει στο ψυγείο. Τα άφησα στα μάτια μου για περίπου 8 με 10 λεπτά και πραγματικά χάρηκα το χρόνο που αφιέρωνα στον εαυτό μου!!! Δυσκολεύτηκα βέβαια να τα σταθεροποιήσω στα μάτια μου αλλά το διασκέδασα απίστευτα.

Η αλήθεια είναι ότι εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ. Μετά από τόσες μέρες εντατικής χρήσης ( κάθε μέρα πρωί και βράδυ) για τουλάχιστον 5 λεπτά, τα μάτια μου φαίνονται πιο ξεκούραστα. Νομίζω μάλιστα ότι οι μαύροι κύκλοι δεν δημιουργούνται πλέον τόσο εύκολα η μάλλον για αν το πω πιο σωστά είναι πιο άτονοι μιας και οι ώρες που κοιμάμαι δεν έχουν αυξηθεί.

Νομίζω ότι αν κ λίγο ακριβό είναι ένα καλό προϊόν που θα πρέπει να του δωσετε μια ευκαρία. Μπορεί να κολλήσετε και σεις μετά =) 

Το κάθε πακέτο με τα eyeslices μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάνω από 10 χρήσεις αρκεί να δείτε ότι δεν έχει στεγνώσει. Εγώ το δικό μου το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα γύρω 15 μέρες και νομίζω αντέχει και για μερικες ακόμα.

Θέλω να δοκιμάσω και αυτά για τα κόκκινα μάτια μιας και εξαιτίας των φακών τέτοιοι ερεθισμοί είναι συχνο φαινόμενο, ενώ η μαμά μου θέλει να δοκιμάσει αυτά για τα τα συμπτώματα αλλεργιών κάπου κοντά στην άνοιξη μιας και τότε την πιάνει... Σίγουρα λοιπόν θα επανέλθω κάποια στιγμή με update ;)

Αυτά είναι λοιπόν τα eyeslices. Πως σας φάνηκαν; Τα έχετε δοκιμάσει;;;;;


Follow me on

  
  




6 σχόλια:

  1. Δεν τα έχω δοκιμάσει!Μου ακούγονται πολύ δελεαστικά αλλά μου φαίνονται πολύ ακριβά..Κάνω κάτι ανάλογο αλλά πάμφθηνο:έχω φτιάξει λοσιόν χαμομηλιού που διατηρώ στο ψυγείο και ποτίζω μ'αυτή 2 cotton pads και τα βάζω στα μάτια μου για 5' και πραγματικά κάνει δουλειά!Μια οικονομική εναλλακτική λύση. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι λιγο ακριβά αλλά πραγματικά αξίζουν!!!!! οσο για την σπιτική σου συνταγή την εχω δοκιάσει και γω πολλές φορες και μου αρεσει πολυ!!!!!

      Διαγραφή
  2. Τα έχω αφήσει στην άκρη για την μαμά μου!!! Ακόμα δεν έχω άποψη!!! ;-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook