Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

My guardian angels!!!! Skincare routine / review

Καλημέρα  beauties!!!!

Το πρώτο επισήμο post του χρόνου ήθελα να είναι ένα review! Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν! Τον προηγούμενο μήνα με τους διαγωνισμούς και τα αποτελέσματα δεν προλάβαινα να γράψω όσα post ήθελα.

Σήμερα χρειάζεται να σας δώσω μερικά στοιχεία...

Όσες με ακολουθείτε στο instagram ισως να γνωρίζετε πως πριν τις γιορτές είχα αρρωστήσει λίγο. Μια ίωση με αφυδάτωσε πολύ... Τόσο που έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για πολύ λίγο (ευτυχώς βγήκα περίπου μια εδβομάδα πριν τα Χριστούγεννα). Παρατήρησα όμως πως όσο καιρό ήμουν άρρωστη δεν είχα όρεξη να χρησιμοποιήσω κανένα από τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος που έχω, αλλά και πως το δέρμα μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η φαρμακευτική αγωγή έπαιξε σαφώς το σημαντικότερο ρόλο στο να έρθει ο οργανισμός μου στη θέση του, αλλά και γω είπα να βoηθήσω λίγο την κατάσταση με όποιο τρόπο μπορώ.

Ασφαλώς δεν θα έχανα με τίποτα την ευκαιρία να είμαι λαμπερή μέσα στις γιορτές. Γι'αυτό άφησα πίσω μου σχεδόν όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα εκείνη την περίοδο και άρχισα να χρησιμοποιώ αυτά που πίστευα ότι θα μου έκαναν το περισσότερο καλό. 





Jump In and

Η αλήθεια είναι πως εκείνη την εβδομάδα αποφάσισα πως θα βαφτώ όσο το δυνατόν λιγότερο και αυτό γιατί ήθελα να αφήνω το δέρμα μου να αναπνέει όσο πιο πολύ γινόταν.

Έτσι, πρωί - βράδυ έκανα ακριβώς τα ίδια...




  • Ξεκινούσα με έναν καλό καθαρισμό προσώπου. Γι'αυτό χρησιμοποιούσα ένα σαπουνάκι* από την Harnn*. Η αλήθεια είναι πως αν το έβλεπα σε ένα μαγαζι θα το προσπέρναγα με σκοπό να πάρω κάποιο άλλο. Ο λόγος; Είναι μαύρο... Μπορεί να μου αρέσουν τα μαύρα ρούχα αλλά όχι τα μαύρα σαπούνια. Ευτυχώς η Βίλλυ, η κοπέλα που δουλευει στο μαγαζί, αφού μου εξήγησε ενδελεχώς για όλα τα προϊόντα μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι το ιδανικό για μένα! Περιέχει φυτικό κάρβουνο (πράγμα μου εξηγεί και το χρώμα του lol) και μαύρο ρύζι. Το κάρβουνο βοηθάει στο να απολυμανθεί πλήρως η επιδερμίδα και το μαύρο ρύζι κάνει ταυτόχρονια μια ελαφρυά απολέπιση. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα να είναι ένα τόσο καλό απολεπιστικό προϊόν και η έκπληξη ήταν ευχάριστη. Περνώντας το σαπούνι  ένωθα ελαφρά τους κόκους στο πρόσωπό μου. Μετά είχα την αίσθηση της πλήρους καθαριότητας. Έχω αγοράσει και ένα με λεμονόχορτο και πραγματικά ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω! Έχει 6 μήνες ζωής είναι 100γραμμάρια και κοστίζει 6 ευρώ.

  • Μετά ψέκαζα τον πρόσωπό μου με το ιαματικό νερό* της Avene*! Αυτό το καταπληκτικό νερό ήταν τόσο δροσιστικό και τόσο αναζωογονητικό!!!! Ότι χρειαζόμουν!!! Το νερό της πηγής κατευθείαν στο πρόσωπό μου!!!
  • Για το επόμενο προϊόν σας είχα μιλήσει πρόσφατα οπότε δεν θα σας πω πολλά τώρα. Στη συνέχεια λοιπόν, έβαζα το serum Luminescence από την Lierac μιας και είχα σκοπό να επαναφέρω το συντομότερο δυνατό την φωτεινότητα στο πρόσωπο μου! Δεν ξέρω αν πρόλαβα τις γιορτές αλλά εγώ δεν τον σταματάω! Όταν τον φοράω έχω την αίσθηση ότι το δέρμα μου χρειάζεται κι'αλλον κι'αλλον κι'αλλον... Είναι πολύ περίεργο. Μου αρέσει όμως! (αναλυτική αναφορά θα βρείτε εδώ)
  • Το τελευταίο βήμα ήταν ασφαλώς μια κρέμα* που πλεόν μου έχει γίνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. H  Mario Badescu*. Είναι μακράν η καλύτερη κρέμα ημέρας που είχα ποτέ!  Εχω το travel size, το χρησιμοποιώ πρωι βράδυ και ΝΑΙ την Αγαπώ! 2 μήνες σχεδόν και δεν έχω φτάσει ακόμα στη μέση... Η σύνθεσή της είναι ελαφρυά! Την φοράω πρωί - βράδυ! Ακόμα και αν βάλω BB  το πρωί θα την φορέσω πριν. Απορροφάτε αμέσως και δεν με κάνει να γυαλίζω! Με έχει βοηθήσει απίστευτα! Η aloe vera  που περιέχει αλλά και η βιταμίνη C, έκαναν το πρόσωπό μου να ηρεμίσει και βοήθησε στην ακμή μου. Είμαι ενθουσιασμένη και δεν υπερβάλω καθόλου. Το μόνο ¨κακό¨ είναι ότι δεν έχει SPF αλλά δε με νοιαζει και πολύ γιατί η BB που φοράω έχει οποτε... LOVE!!!! (ξέρω πως ο ενθουσιασμός μου μπορεί να σας φαίνεται περίεγος αλλά είμαι σίγουρη πως αν την δοκιμάσετε θα ενθουσιαστείτε και σεις ;) ) Και επειδή ξέρω ότι κάποιες σίγουρα θα αναρωτηθείτε για το που μπορείτε να την βρείτε, η απάντηση είναι στο All About Eve =)
Για το σώμα μου χρησιμοποιούσα 3 προϊόντα.



  • Το πρώτο είναι η Iso-Urea Lait* από την La Roche Posay*. Αν και είναι μια κρέμα που χρησιμοποιείται για χέρια, αγκώνες, πέματα κτλ. ,για περιοχές δηλαδή που χρειάζονται μια extra ενυδάτωση, εγώ την χρησιμοποιούσα και την χρησιμοποιώ ακόμα δηλαδή, σε όλο το σώμα. Κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ. Σε μόλις δύο μέρες είδα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφορά. Ειλικρινά σας μιλάω δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αλλαγμένο ένιωθα το δέρμα μου. Ήταν πάλι μαλακό! Στις 5 μέρες ήταν καλύτερο απ'οτι ήταν πριν. Μοναδικό της μειονέκτημα είναι ότι, είναι αρκετά λιπαρή. Την νιώθεις, την καταλαβαίνεις την κρέμα για πολλές ώρες μετά. Γι'αυτό την φόραγα συνήθως το βράδυ πριν κοιμηθώ. 
  • Το πρωί φόραγα body butter από The Body Shop με άρωμα cramberry. Πραγματικά  δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην ξέρει την αδυναμία που τουε έχω... Δεν τα έχω όλα ακόμα αλλά είμαι κοντα lol . Ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Μου έφτιαχνε την διάθεση! Μυρίζει γλυκά Χριστούγεννα!!!!!!! Τωρα που πέρασαν βέβαια οι γιορ΄τες δε με βλέπω να σταματάω την χρήση του lol

  • Το τελευταίο που χρησιμοποιούσα ήταν ασφαλώς ένα lip balm. Εεεε τόσους ανθρώπους θα φιλούσα τώρα στις γιορτές...Δεν θα επιτρεπόνταν τα χείλη μου να είναι όπως όπως.... Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το balm της Newtrogena. Ίσως να είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ.... Το λατρεύω.


Αυτά ήταν λοιπόν!!! Μετά ήμουν πιο λαμπερή και αστραφτερή από ποτέ!!!! (καλά ok αυτό μπορεί να είναι υπερβολή... :P ήμουν όμως πάρα πάρα πολύ καλά και έτοιμη να χαρώ τις γιορτές όσο καμμία άλλη φορά.)


Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;;;;;



*Το review αυτό περιέχει προϊόντα τα οποία στάλθηκαν από την εταιρεία σε μένα για να τα δοκιμάσω. Προτεραιότητά μου είστε εσείς γι'αυτό και θέλω να γνωρίζετε ότι η γνώμη μου είναι 100% ειλικρινής. Για περισσότερα διαβάστε εδώ.




p.s. Αν σας αρέσει το blog μου και θέλετε να με κάνετε πολύ πολύ χαρούμενη τώρα τις γιορτές δεν έχετε παρά να με ψηφίσετε! Που;;; Οι Greek Beauty Bloggers διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό για τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Πατήστε εδώ ψηφίστε τα αγαπημένα σας και ΜΕΝΑ!!!!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!


p.s. Κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!



If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!

glitter text generator

12 σχόλια:

  1. to la roche posay kai emena mareze poly

    ego xrisimopio ta proionta apo to biotherm

    Lady-Pa

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου άρεσε και σενα =) είναι πράγματι πολύ καλο!!!!!

      απο biotherm δεν έχω δομικάσει ακομα προϊόντα. δεν ετυχε.... θελω να το κάνω όμως!!!!! =)

      Διαγραφή
  2. To αγαπιμενο μου ειναι το body butter το μυριζω στα δαχτυλα αυτην την στιγμη ειναι απλα το πιο ΤΕΛΕΙΟ EVER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα La roche τα λατρεύω! Η κρέμα είναι φοβερή ειδικά για πολύ ξηρά δέρματα!
    Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ και πολύ πολύ αγάπη!
    xxx
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demy μου και γω ετσι πιστευω ότι ειναι ιδανική για ξηρά δερματα αλλά και τωρα πια που είμαι στα κανονικα μου δεν σταματαω να την χρησιμοποιω! την λατρευω!!!!!

      Καλή μας χροναι με υγεια και πολλα πολλα χαμογελα!!!!!!

      Διαγραφή
  4. παω να σε ψηφισω γιατι τα λες τοσο καλα που ειναι σαν να τα εβαλα εγω ολα αυτα τα προιοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ εισαι πολυ γλυκια! σε ευχαριστω πολυ πολυ!!! να σαι καλα!!!!!!!!!!!! μου εδωσες μεγαλη χαρα! χαιρομαι που σου αρεσε το ποστ =)

      Διαγραφή
  5. το μαύρο σαπούνι της Harnn είναι τέλειο!!! ! Εγώ το συνδυάζω με την τονερ μιστ της ίδιας εταιρίας (μου έχει κρατήσει από το καλοκαίρι ως σήμερ και βάζω κάθε μέρα!!!!!!)σε σπρέι με νούφαρο και ρόδι που είναι φανταστικό! Εχει αλλάξει το πρόσωπό μου!! Ωραίο ρίβιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπώ το balm της Newtrogena. . . Χάρη σε σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook