Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

It's never too late to share what you got for Xmas... right?


Και ενώ οι διακοπές τελείωσαν εγώ πουτέ δεν κατάφερα να σας δείξω τα δώρα που πήρα για τα Χριστούγεννα...


Λένε όμως "καλλιο αργά παρά ποτέ" ;;;; Οπότε ...

JumpIn and


  • Ασφαλώς πρώτο δώρο ήταν οι αγαπημένες μου παντόφλες! Ο Αγιος Βασίλης πάντα ξέρει τι χρειάζομαι!!! =) Τώρα πια γυρίζω στο σπίτι και περιμένω να τις φορέσω! Σας είχα μιλήσει γι'αυτές και εδώ.

  • Οι γονείς μου, μου έκανα επίσης δώρο αυτό το βραχιόλι το οποίο από εκείνη την μέρα δεν έχω βγάλει από τα χέρια μου... Το θεωρώ ιδανικό για κάθε μέρα! Απλό και λίτο. Δεν προκαλεί αλλά δίνει αυτό το κάτι στην look . Εσείς τι λέτε;;; 

  •  Η αδερφή μου μου έφτιαξε αυτή την κατασκευή για να την κρεμάσω πάνω από το γραφείο μου! Είναι υπέροχη! Ετσί δεν ειναι;;;; Τελικά έχει ταλέντο σε κάτι τέτοια! Εμένα δυστυχώς δεν πιάνουν τα χέρια μου =( (don't forget to check her blog ParentslandGr)
  • Ασφαλώς από τα καλλυντικά  δεν θα μπορούσαν να λήψουν από την λίστα των δώρων μου! Ένας αγαπημένος φίλος μου έστειλε από Αγγλία τα δώρα της φωτογραφίας. Την εταιρεία εγώ δεν την ήξερα μέχρι πέρυσι που από την ίδια εταιρεία μου έκανε δώρο ένα σετ για να κάνω γαλλικό (Ηταν πολύ καλό! ειχα εντυπωσιαστεί αλλά τελείωσε και δεν εχω φωτογραφίες από αυτό...). Ανυπομονώ λοιπόν να τα δοκιμάσω και να σας πω τη γνώμη μου! Εσείς την γνωρίζετε την εταιρεία;;;;

  • Ενα ακόμα δωράκι ήταν αυτός ο χιονάνθρωπος που κοσμεί το γραφείο μου ακόμα (μη γελάτε παιδιά...) . Μέσα του βάζω τα κοσμήματα που φόραγα εκείνη την ημέρα για να μην τα παρατάω από δω και απο κει. Είναι τόσο χαριτωμένο και τόσο χρήσιμο! Παλια τα εβρισκαν σκόρπια οι δικοί μου μέσα στο σπίτι... Όχι πια.. Νομίζω χρειαζομαι και ένα για το μπάνιο. Εσείς τι λέτε;;;;;
  • Όχι όχι ... το κινητό δεν ήταν το δώρο. Παρέλαβα όμως ένα υπέροχο skin από την εταιρεία Wrappz.gr . Ετσι ήταν και το κινητό μου μέσα στο κλίμα των εορτών!!!!!!! (Νομίζω όλοι καταλάβατε πως το κλίμα των Χριστουγέννων με επιρεάζει λίγο παραπάνω απ'ότι τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Anyway...) Το skin αυτό μπορώ να σας πώ ότι έκλεψε τα βλέματα το βράδυ των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν θήκη στο κινητό. Τόσο καλά εστρωνε. Για να πω την αλήθεια μου όταν το πήρα στα χέρια μου δεν το περίμενα.... Έχοντας χρησιμοποιήσει ΠΟΛΛΕΣ προστατευτικές μεμβρανες για το κινητό περίμενα ότι θα απογοητευτώ. Ότι δεν θα στρώνει στις γωνίες, ότι δεν θα εφαρμόζει καλά κοντά στην κάμερα ή ατο home button του κινητού αλλά τελικά... Οι εικόνες νομίζω μιλάνε από μόνες τους!!! Τώρα θέλω να φτιάξω ένα με το logo του blog και να το βάλω στο κινητό μου μιας και η wrappz.gr μπορεί να φτιάξει τέτοιο skin από όποια φωτογραφία μας θέλουμε!!!!Δεν είναι τέλειο;;;; Check them οut! (Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθούν στο facebook και τα ονόμα των νικητών του διαγωνισμού Stay tuned!!!!)


  • Τέλος πήρα από την θεία μου το γούρι μου για το 2013 (όπως κάθε χρονιά) και ένα συλλεκτικό ρολόι από την Avon με την Hello Kitty! Μολις το είδα σκέφτηκα ότι σίγουρα ήξερα μια φίλη blogger που θα της άρεσε πολύ! (Καταλάβατε πια εννοώ, έτσι δεν είναι;;; ) Νομίζω ότι σε μια casual εμφάνιση με σπορτεξ και αθλητικά ρουχα θα είναι ότι πρέπει! 

Αυτά ήταν λοιπόν!!!!! Πως σας φάνηκαν;;; Τι σας άρεσε πιο πολύ;;;

(Όχι δεν εκανα αυτό το ποστ με σκοπο να καυχηθώ... Μ'αρεσει να μοιράζομαι με τους φίλους μου ότι με κάνει ευτυχισμένη! It is that simple =) )

p.s. Αν σας αρέσει το blog μου, θα με κάνατε πολύ χαρούμενη αν το ψηφίζατε στο διαγωνισμό που διοργανώνουν οι Greek Beauty Bloggers με σκοπό να αναδείξουν τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Ψηφίστε ακολουθώντας τις οδηγίες VOTE .  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Subscribe to my blog

Thank you!


Follow me on


  




14 σχόλια:

  1. thank you so much for your lovely comment on my blog, and nice christmas gifts :) kisses:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε γειά σου είναι όλα πολυ ομορφα!!
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεροχα δωρακια πηρες! Ολα πολυ ομορφα, απο αγαπημενα σου προσωπα. Τον χιονανθρωπο ασε τον εκει μεχρι τα επομενα Χριστουγεννα :)
    Kristina recently posted.. Sigma Brushes Guide.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα δωράκια όλα!Με γεια σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία δωράκια!!!!
    Με γεια!!!!
    Πολύ ωραίος ο χιονάνθρωπος!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thank you so much for your comment! :-)
    Your blog ist lovely and you have so many followers, fantastic!

    XOXO http://jule-elysee.blogspot.de/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hi dear! thanks for your lovely comment on my blog!
    Follow you back and hope see you soon on my blog
    love your blog too :)

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. I always like get slippers because I'd never buy them for myself.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι όλα πολύ όμορφα!!! Κ του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook