Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Οι πιο ζεστές παντόφλες ever!!!!

Γεια σας και πάλι χιονούλες μου!!!!!

Μπορεί να μην έχω χίονι αρκετό για να το στρώσει αλλα το κρύο , κρύο. Εγώ, έχω την λύση. Τις πιο ζεστές παντόφλες !!! Ασφαλώς θέλω να σας τις δείξω!!!!!!! (αν δεν τις έχετε ήδη δει στο instagram)



Έτσι χνουδοτές είναι παντού εσωτερικά! Αυτό που επίσης μου αρέσει αν και δεν φαίνεται καθόλου είναι ότι έχουν μια χρυσή λεπτομέρεια! Μια χρυσή κλωστή που περνάει από παντού!!! Και τα pon pon είναι επίσης τοοοοσο μα τοοοοσο χαριτωμένα!

Για όσες αναρωτιέστε δεν τις αγόρασα εγώ. Μου τις έφερε ο Αγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα και τον ευχαριστώ πολύ πολύ γιατι τις έχω καταβολευτεί! Ξέρω όμως ότι τις βρήκε στο Ousho που είναι στο The Mall και του κόστισαν 19 ευρώ γιατί ήταν σε προσφορά!!! ;)

Πως σας φαίνονται;;;;;;;

Εγώ είμαι ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΗ!!!!!

btw οι χιονούλες είναι αγαπημένο γλυκό με καρύδα... Θέλετε να δείτε;;;




p.s. Αν σας αρέσει το blog μου και θέλετε να με κάνετε πολύ πολύ χαρούμενη, δεν έχετε παρά να με ψηφίσετε! Που;;; Οι Greek Beauty Bloggers διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό για τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Πατήστε εδώ ψηφίστε τα αγαπημένα σας και ΜΕΝΑ!!!!! 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!



If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!

glitter text generator

5 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook