Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Reviewing Geranium & Orange hand cream from Neal's Yard Remedies

Hello cupcakes!!!!!

Όπως μπορεί πολλές από σας να ξέρετε, έχω μεγάλη αδυναμία στις κρέμες χεριών και αυτό γιατί μου αρέσει να είναι τα χερια μου απαλά και ενυδατωμένα. Λόγο δουλειας χρειαζεται καθημερινά να χαιρετάω με χειραψία αρκετά άτομα, αισθάνομαι λοιπόν πολύ άσχημα όταν δεν είναι σε κάλη κατάσταση. Πάντα άλλωστε θεωρούσα πως ένα μεγάλο χαμόγελο και και τα απαλά χέρια θα κερδίσουν από την αρχή τον άνθρωπο που θα έχω απέναντι μου.

Το καλοκαίρι σας είχα μιλήσει για τις αγαπημένες μου κρέμες χεριών (το ποστ θα το βρείτε εδώ).

Σε αυτές προστέθηκε μια ακόμα.

Η κρέμα αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω πως οι μισοι θα την λατρέψουν και οι άλλοι θα την μισήσουν. Αλλά ας τα πάρουμε απο την αρχή.

Είναι η Geranium & Orange hand lotion* από την Neal's Yard Remedies*.




Περιέχει λοιπόν γεράνι και πορτοκαλι,όπως φαίνεται και από το όνομά της, αλλά και μια σειρά απο αιθέρια έλαια και λάδια των οποίων, για να είμαι ειλικρινής, η μυρωδιά δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου μιας και σκεπάζεται από τα δύο πρώτα αρώματα. Αυτό ίσως και για κάποιους να αποτελεί και το μοναδικό της αρνητικό. Το άρωμα είναι ιδιαίτερο και αρκετά δυνατό. Θα πρέπει κάποιος να το μυρίσει για να ξέρει αν πραγματικά του αρέσει, μιας και μένει για αρκετή ώρα στα χέρια. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί και γιατί αυτό το άρωμα της, το έχω συνδιάσει με μια πολύ συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου...

Λατρεύω επίσης, την συσκευασία της. Είναι τόσο μα τόσο πολυτελής! Ετσι δεν είναι;;; Φτιαγμένη από σκούρο μπλε γυαλί και αντλία ασφαλείας. 


Η κρέμα τώρα, είναι ιδιαίτερη. Εχει ένα ελαφρύ άσπρο μπεζ χρώμα (λογικά λόγο του πορτοκαλιού) και δεν είναι πάρα πολυ ρευστή. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι απορροφάται πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα. Τόσο που νιώθω ότι τα χέρια μου ζητάνε συνέχεια κι'άλλη κι'άλλη, κι'άλλη...

Εγώ την έχω πάντα πάω στο γραφείο μου, δίπλα από τον υπολογιστή και αυτό γιατί μπορώ να την βάλω όταν νιώθω ότι τα χέρια μου δεν είναι σε καλή κατάσταση και να συνεχίσω αμέσως την δουλειά που έκανα αλλά και για να την φοράω πριν βγω έξω.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να την βρείτε τόσο αυτή την κρέμα όσο και άλλα προϊόντα τους στο Neal's Yard Remedies Showroom.

Εσείς έχετε δοκιμάσει δικά τους προϊόντα;;; Αν ναι ποια είναι τα δικά σας must have;;;;











p.s.  Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!


6 σχόλια:

  1. Αρχικά είχα μια σχέση αγάπης-μίσους μαζί της. Τώρα την αγαπώ!!! Καί όσες γνωστές μου την έχουν δοκιμάσει, τους άρεσε το άρωμα της. Ωστόσο, δεν είναι κ το πιο εύκολο άρωμα, απο την άποψη ότι είναι αρκετά έντονο και οι ευαίσθητες μυτούλες σίγουρα θα το μισήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω πως θα την δοκιμάσω & όλας!!! Είναι πολύ τσιμπημένη για την τσέπη μου!!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν την εχω δοκιμασει..γενικα το πορτοκαλι δε με τρελαινει αλλα αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να ξερω καθως στις κρεμες χεριων με ενδιαφερει περισσοτερο η υφη τους κ η αποτελεσματικοτητα τους..

    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο review!! Και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω αυτήν την κρέμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει κανενα προιον της εταιρειας αλλα μαλλον πρεπει να αρχισω! ;)
    Kristina recently posted.. L' Odyssée de Cartier.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φαίνεται ωραία και η συσκευασία πολύ καλή! δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρία, θα μπω στο site να δω περισσότερα! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook