Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

My MeMeMe Loves!!! Review!

Γεια σας και παλι cupcakes!!!

Ναι ναι επεστερεψα δυναμικά μιας και τοσες μερες ήθελα να μοιραστώ τοσα μα τόσα πολλά και δεν τα κατάφερνα....

Τον τελευταίο καιρό έχω αποκτίσει δυο καινούργιες αδυναμίες! Δυο καινούργιες αγαπες που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Και οι δύο είναι απο την εταιρεία MeMeMe*.


Καταρχήν θέλω να ξεκινήσω λέγοντάς σας πως πραγματικά ΛΑΤΡΕΥΩ τις συσκευασίες τους! Τις θεωρώ τόσο μα τόσο πολυτελής. Ψέμματα δεν θα σας πω, αυτό ήταν που με πρωτοτράβηξε κιόλας σε αυτή την εταιρεία. Τα χάζευα ώρες στο site τους, και ακόμα δηλαδή γιατί πάντα ο πειρασμός είναι μεγάλος....

Θέλετε να δείτε τις καινούργιες μου αγάπες;;;;

Jump In and






Το Seventh Heaven* είναι απλά ένα από τα πιο ωραία primer που εχω δοκιμάσει. Η συσκευασία είναι πλαστική αλλά μοιάζει με γυάλινη και περιέχει 30ml που έχουν διάρκεια ζωής 18 μήνες.Το άρωμά του μου θυμίζει λεμόνι και περγαμόντο. Αυτό είναι ο λόγος που άρχισα να εθιζομαι σε αυτή τη μυρωδιά. (Τωρα ψαχνω συνεχεια προϊόντα που να μυρίζουν λεμόνι....) 

Είναι σε μορφή κρέμας η οποία δεν είναι ούτε πολύ πηχτή, ούτε πολύ ρευστή. Οταν την απλώνω στο πρόσωπο μου απορροφάται σχεδόν αμέσως και βοηθάει ώστε το foundation να έχει όχι μόνο μεγάλη διαρκεια αλλά σε μένα το έκανε να αφηνει και ματ αποτέλεσμα. Αυτό όμως που με εντυπωσίασε είναι ότι χρησιμοποιώντας παρατήρησα ότι το ρουζ μου κρατάει πιο πολύ απο ποτέ!!!! Πραγματικά με έκανε να πετάω στον έβδομο ουρανο!!!! Είναι πλέον ένα προϊόν που χρησιμοποιώ καθημερινά και θα το χρησιμοποιώ για πολύ πολύ καιρό!!!! Η τιμή του είναι 15 λίρες δηλαδή γύρω στα 18 ευρώ. 






To Shimmer Stack Gold* είναι ένα από τα τρία highligher που έχουν στην μορφή πούδρας. Είναι 12g και έχει και αυτό 18 μήνες ζωής. Έχει 5 χρώματα τα οποία όσο πάνε και σκουραίνουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μάτια, στα φρύδια και στα μάγουλα. Δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ! Τέλος κοστίζει 10 λίρες δηλαδή γύρω στα 13ευρώ.



Εσείς έχετε δοκιμάσει άλλα προϊόντα της mememe;;; Αν ναι ποια;;; Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ που σίγουρα με τον καινούργιο χρόνο θα κάνω και μια αγορά!

Και τώρα που είπα αγορά αν σκεφτεστε που μπορείτε και σεις να τα βρείτε, ένα κατάστημα που εγω βρήκα είναι το http://www.maquillalia.com/index.php , μου είπαν ότι έχει αρκετά οικονομικά μεταφορικά για Ελλάδα αλλά δεν εχω προλάβει να το δω.






p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!



If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!



8 σχόλια:

  1. αααχ φαινοται υπέροχα! θελω πολύ να δοκιμάσω το primer... λατρευω κ γω την μυρωδια του λεμονιού απο μικρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από μικρό παιδί δεν θα πει τπτ! και η μαμα μου οταν ημουν μικρη μου εβαζε κολονια με αρωμα λεμονι! τι μου θυμισες!

      Διαγραφή
  2. To primer με ενθουσιάζει, αλλά δεν το λές και οικονομικό ε; Οι σκιές μου αρέσουν πάρα πολύ! Θα τις φόραγα κ το καλοκαίρι αντί για bronzer/ρουζ την περίοδο που έχει σπάει το λευκό αλλά δεν με λες κ μαυρισμένη.χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι δεν ειναι οικονομικο, αλλα σε σχεση με ενα αλλο πολυ ακριβο μιας πολυ καλης εταιρειας που ειχα κ πραγματικα δεν κανει τπτ κ μου στοιχισε μια περιουσια, αυτο μου φανηκε ΙΔΑΝΙΚΟ =)

      Διαγραφή
  3. Φαίνονται όμορφα!!! Δεν τα ήξερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτη φορα την ακουω την εταιρια αυτη. στα υποψιν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xm,den thn h3era auth thn etaireia fainetai kalh!!!
    me geia sou kai kaloforeta :) !!!
    kales giortes
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook