Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Beauty Diary!

Καλησπέρα cupcakes!!!!!!

Μπορεί πολλοί να περίμεναν σήμερα την καταστροφή του κόσμου αλλά μιας και εγώ περιμένω με μεγαλύτερη αγωνία τα Χριστούγεννα, η μέρα με βρήκε να καθαρίζω το σπίτι... Θέλω να είναι όλα στην εντέλεια!

Τώρα που είναι όλα έτοιμα και γω θα ξεκουραστώ επιτέλους, αποφάσισα να αφιερώσω τον βράδυ μου σε μένα!

Τι περιλαμβάνει λοιπόν το αποψινό βράδυ;

Home spa, Χριστουγεννιάτικη ταινία, φωτακια στο δεντρο και ασφαλώς κακάο!!!!!!!!! Αααα και αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη θα ανάψω και το τζάκι!

Θα σας δώσω και μερικές εικόνες για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ! ;)






It smells Christmas!!!!!!!!!!! Right???




Ναι ναι σήμερα θα κακομάθω των εαυτό μου όσο λίγες φορές!!!! Και θα τελειώσω και οοοοοολο το ζεστό νερό! (Ακούς μαμά;;;;;; lol )




Εσεις τι θα κάνετε αυτές τις μέρες για να νιώσετε καλύτερα;;;;;;;;





p.s. Αν σας αρέσει το blog μου και θέλετε να με κάνετε πολύ πολύ χαρούμενη τώρα τις γιορτές δεν έχετε παρά να με ψηφίσετε! Που;;; Οι Greek Beauty Bloggers διοργανώνουν τον πρώτο τους διαγωνισμό για τα τρια καλύτερα ελληνικά beauty blog! Πατήστε εδώ ψηφίστε τα αγαπημένα σας και ΜΕΝΑ!!!!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!


p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!



If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!









3 σχόλια:

  1. Σε ζηλεύω απίστευτα!!!!
    Αν καταφέρω και βρω λίγο χρόνο για μένα ίσως καταφέρω να κάνω καμιά μάσκα και πίλινγκ ...
    Ωραίο δέντρο!!!!!
    Φιλιά!!!
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα πήγα την άτα μου, Φούσκωσα με μπόλικο μαμ & σιγά σιγά ετοιμάζω την βαλίτσα μου για Χριστούγεννα στο αγαπημένο Ναύπλιο!!! Μπορεί να μην έχω στολίσει αλλά νιώθω απο μόνη μου Χριστουγεννιάτικη!!! Αααα!!! Θα φτιάξω & νυχάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook