Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Reviewing Macadamia products

Καλησπέρα cupcakes!!!!!

Είναι από τις λίγες φορές που άφησα στην άκρη τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα για να δοκιμάσω και να κάνω review σε άλλα. Δεν μπορούσα όμως να κρατηθώ. Έχω ακούσει τόσα πολλά για τα Macadamia* προϊόντα  από ξένες  blogger και youtuber που πραγματικά είχα μεγάλη ανυπομονησία.



Χρησιμοποίησα ολόκληρη σχεδόν την σειρά. Τα σαμπουάν, το conditioner, την μάσκα, το λάδι θεραπείας αλλά και το conditioner που μπαίνει μετά το λούσιμο και δεν ξεβγάζετε μιας και θεωρώ ότι τα προϊόντα είναι έτσι φτιαγμένα ώστε το ένα να συμπληρώνει το άλλο.

Ένα έχω να σας πω.

ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑ

Jump In and 



Νομίζω ότι φαίνεται πόσο ενθουσιασμένη είμαι έτσι δεν είναι; Τα πιο πολλά μυρίζουν... Δεν είμαι σίγουρη τι μυρίζουν για να σας πω την αλήθεια. Τα πιο πολλά μου θυμίζουν κάτι ελαφρύ, καλοκαιρινό και δροσερο αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς... Τα λάδια έχουν διαφορετική μυρωδιά. Είναι γλυκιά αλλά απίστευτα ελαφρυα και είμαι σίγουρη ότι θα αρεσει σε όλες!!!! Πραγματικά μοναδική!!!!


Άρχισα να τα χρησιμοποιώ μετά το κούρεμα... Θεώρησα ότι τα μαλλιά μου πλέον βρίσκονταν στην καλύτερή τους φάση και αυτή θα ήταν η καλύτερη στιγμή να τα ξεκινήσω και να τα διατηρήσω έτσι.



Από εκείνη την ημέρα νίωθω πως κάτι άλλαξε. Τα μαλλιά μου είναι πιο υγιεί από ποτέ και δεν υπερβάλλω. Είναι πιο λαμερά, πιο μαλακά χάρη στη μάσκα και το λάδι. Το Healing oil treatment εκτός όλων των άλλων κάνει τα μαλλιά μου να στεγνώνουν 50% πιο γρήγορα (Ok δεν το παρατήρησα αλλά τα δικά μου μαλλιά είναι τοοοοσο μακρυά που δύσκολα θα έβλεπα διαφορά), έχει UV προσταστία και τα κάνει να μην φριζάρουν τόσο (sooooo true). Το κυριότερο όμως όλων είναι ότι δεν μπλέκονται πια τόσο εύκολα. Συνήθως μετά τον ύπνο βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση και στην προσπάθεια μου να τα χτενίσω έχανα πολλές τρίχες. Τις έσπαγα γιατί έχανα την υπομονή μου. Τώρα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα χάρη στο Nourishing Leave In Cream που το βάζω κάθε μέρα. Με τη βοήθεια του διατηρούν την απαλότητα και την λάμψη που έχουν την πρώτη μέρα. Η κρέμα αυτή περίμενα πως θα τα κάνει να λαδώνουν πιο γρήγορα αλλά αυτό δεν έγινε και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί...!!!!! (βέβαια δεν την έβαλα πολύ κοντά στις ρίζες για να πω κ την αλήθεια.)

Νομίζω ότι τα αγαπημένα μου που θα τα χρησιμοποιώ για πολύ πολύ καιρό είναι τα:
  • Healing oil treatment*
  • Deep repair mask*
  • Nourishing Leave In Cream*
Πως σας φάνηκαν;;; 
Εσείς τα έχετε δοκιμάσει;;;;





If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!


11 σχόλια:

  1. Πόσο τα αγόρασες και από που? Τα είδα στην έκθεση και ήθελα να αγοράσω αλλά δε πήρα κάτι γιατί έχω μαλλιά με τάση λιπαρότητας και δεν έχουν σειρά για λιπάρα μαλλιά ή έστω άτονα! Επίσης είχαν τσιμπιμένες τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου αυτά μου τα έδωσαν για να τα δοκιμάσω, ειναι τα travel size οποτε κ για λίγες χρήσεις. όσο για το απο που μπορεις να τα προμηθευτείς μπορεις να δεις εδώ http://macadamia-natural-oil.blogspot.gr/.

      Πραγματικά τα έχω καταχαρεί αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για μαλλιά με τάσεις λιπαρρότητας. τα δικά μου δεν είναι έτσι.... οσο για το ότι είναι τσιμπημένες οι τιμες νομίζω είναι αλήθεια αλλά αξιζουν τα λεφτά τους μέχρι το τελευταίο ευρω.... εγώ είδα τρομερή διαφορά από τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ. τωρα που τελείωσε το travel size θα πάω για τα μεγάλα οπωσδήποτε.....

      Διαγραφή
    2. τι μαλλιά έχεις? Εννοώ ξηρά ή κανονικά

      Διαγραφή
    3. είμαι πολύ τυχερη με τα μαλλια μου ειναι πολλα με σκληρη-δυνατη τρίχα και και κανονικά. δεν νομιζω ότι θα προκαλουσαν λιπαρροτητα σε κοπολες με λιπαρα μαλλια να σου την αληθεια κ ο μονος λογος που ειμαι διστακτικη στο να τα προτεινω είναι ότι είναι λίγο ακριβα και όχι γιατί πιστεύω ότι θα δημιουργούσαν προβλημα...


      ακόμα κ η κρεμα που την βαζω καθε μερα βοηθησε περισσοτερο τα μαλλια μου αντι να μου προκαλεσει λιπαρροτητα

      Διαγραφή
    4. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φιλάκια!

      Διαγραφή
    5. χαρά μου!!! ελπίζω να βοήθησα!!!

      Διαγραφή
    6. Συγχαρητήρια για το blog σου και έγινα μέλος γιατί μου άρεσε πολύ.
      Θα ήθελα να απαντήσω στην φίλη με τα λιπαρά μαλλιά,γιατί και εγώ είμαι όμοιοπαθούσα.
      Έχω χρησιμοποιήσει όλη την σειρά macadamia,γιατί μου την πρότεινε η κομμώτρια μου.
      Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη την σειρά άφοβα,ακόμα και το λαδάκι,γιατί όλα απορροφούνται αμέσως απο το δέρμα και τα μαλλιά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ και χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
      Είμαι και εγώ πολύ ενθουσιασμένη.

      Διαγραφή
  2. Έχω διαβάσει ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ καλά για αυτά τα προϊόντα και πραγματικά θα ήθελα να τα δοκιμάσω κι εγώ αλλά και τα μαλλιά μου (Χιχι!!!)αν όντως προσφέρουν αυτά που υπόσχονται! Πάντως, και οι συσκευασίες του εμένα με ξετρελαίνουν! Παλιότερα είχα μπει στη σελίδα τους για να ρίξω μια ματιά και είδα πως οι τιμές είναι πολύ ακριβές και δεν ξέρω αν έδινα τόσα χρήματα (στην παρούσσα φάση) ακόμη κι αν υπόσχονται θαύματα. Πάντως, πολύ ωραίο το post σου και διαβάζοντας σου μου βγαζει τον ενθουσιασμό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου είμαι όντως τόσο ενθουσιασμενη όσο καταλαβαινεις... Πραγματικά τα τρια σκοπεύω να τα παραγγείλω άμεσα μιας κ θέλω να τα συνεχίσω όπωσδήποτε... Ξέρω ότι είναι ακριβά αλλά αλήθεια σου λέω αξίζουν!!! κ γω στην αρχή ήμουν διστακτική αλλά αν δεις ισιωμα κομμωτηρίου που πέτυχα σε τοοοοσο λιγο χρονο και το ποσο μαλακα κ μεταξενια είναι αυτη τη στιγμη που σου γραφω θα καταλαβεις τον ενθουσιασμο μου... Οσο αντεχει η τσέπη μου θα τα παίρνω.... για μετα δεν ξερω loool

      Διαγραφή
  3. auta kaneis kai meta prepei na paw na parw olh th seira :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook