Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

New trends from Armani!!!!









Για το φθινοπωρινό look 2012, ο οίκος Giorgio Armani παρουσιάζει τις νέες παλέτες 2 σε 1, Neo Black & Neo Brown. Στο πρώτο επίπεδο - μια ανάλαφρη πούδρα προσώπου με μικρο-κοκκιοποιημένα σωματίδια, καρπός της τεχνολογίας Micro-Fil™, η οποία φωτίζει την επιδερμίδα με τη χαρακτηριστική "λάμψη του Armani". Στο δεύτερο επίπεδο - δύο ματ σκιές ματιών σε έντονες αποχρώσεις και ένα σατινέ προϊόν για φως, καρπός της νέας τεχνολογίας Color-Fil™. Οι τρεις νέες πολυτελείς αποχρώσεις του Rouge d’Armani και τα αδιάβροχα μολύβια ματιών ολοκληρώνουν το φθινοπωρινό look.







Οι νέες 4πλές παλέτες σκιών για τα μάτια Giorgio Armani Eyes to Kill, συνδυάζουν 2 πρωτοποριακές συνθέσεις: μια εκπληκτική ματ σύνθεση για έντονο χρωματικό αποτέλεσμα που αναμιγνύεται εύκολα με ένα εξαιρετικά φωτεινό σατινένιο πέπλο που γίνεται ένα με όλους τους τόνους επιδερμίδας, για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα μακιγιάζ που διαρκεί για ώρες. Τα Εργαστήρια του Giorgio Armani ανέπτυξαν μια νέα σύνθεση, την color-fil velours, που συνδυάζει την υψηλή χρωματική ένταση με το ματ φινίρισμα, χρησιμοποιώντας μια επικάλυψη από απαλές πούδρες.











Αυτά ήταν όλα! Εγώ τα χαζεύω σαν μικρό παιδί που κοιτάει το βάζω με τις καραμέλες και το μόνο που έχω να σας ευχηθώ είναι καλά ψώνια σε όσες τελικά δεν αντισταθούν!!!!


Τα προϊόντα  maquillage και περιποίησης Giorgio Armani, θα τα βρείτε στις boutiques Giorgio Armani στα παρακάτω καταστήματα:
•           Ηondos Center Κολωνάκι, Μέρλιν 6
•           Ηondos Center Γλυφάδα, Άλσους 3
•           Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, Γεωργ. Σχολής 84,
            Πυλαία Θεσσαλονίκης
•           Hondos Center Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 3
•           ATTICA, Πανεπιστημίου 9, City Link, Σύνταγμα




p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!


glitter text generator

3 σχόλια:

  1. Πως να αντισταθείς κορίτσι μου!!!όσες κι αν έχω, θέλω κι άλλες (σκιές εννοώ) και όντως μοιάζουν σαν καραμέλες!Ευτυχώς που κατάργησα την πιστωτική & μένω στο θαυμασμό!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook