Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Favorite foundations

Καλησπέρα beauties!!!!!!

Πριν λίγες μέρες είδα ένα εξαιρετικό video που ανέβασε η Πασχαλία στο youtube και μοιραζόταν μαζί μας, τα αγαπημένα της foundations. Σκέφτηκα λοιπόν να σας δείξω και γω τα δικά μου. Στο τέλος του post θα βάλω και το δικό της video για νa ατο χαζέψετε με την ησυχία σας.



picture borrowed from http://o5.com/

Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας σας πως νομίζω είμαι από τις τυχερές καθώς δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα με το δέρμα μου. Έχω ομως μεγάλους πόρους στα μάγουλα και την μύτη. Σημάδια παλιάς ακμής....


Έτσι συνήθως αν δεν έχω κάποια πολύ ιδιαίτερη υποχρέωση χρησιμοποιώ τις BB Cream. Τις άλλες μέρες χρησιμοποιώ foundation μεσαίας κάλυψης ή και τα πολύ καλυπτικά (συνήθως βραδινές ώρες).

Θα αρχίσω από τα πιο οικονομικά και θα προχωρήσω....

Έτοιμες;;;

  • Color trend της Avon



Είναι μεσαίας κάλυψης, δεν έχει κάποιο άρωμα και απλώνεται εξαιρετικά. Η απόχρωση που έχω είναι η Sun Beige έχει ροζ μέσα και ήταν εξαιρετική για το καλοκαίρι που ήμουν λίγο μαυρισμένη. Πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν το δοκίμασα και αυτό γιατί έψαχνα πολύ καιρό ένα foundation με ροζ υποτόνους που να μου ταιριάζει τόσο. Το αποτέλεσμα δεν είναι ματ αλλά ούτε γυαλίζει ιδιαίτερα. Βάζω βέβαια πάντα πούδρα αλλά νομίζω πως η λάμψη που μένει είναι αυτή της υγείας.

  • Health Mix της Bourjoir



Είχα δει την Lisa Eldbridge να μιλάει γι΄αυτο και όταν το δοκίμασα κατάλαβα πως οι απόψεις μας ταυτίζονται πλήρως. Εχει μια απίστευτα ελαφριά υφή και απλώνεται εξαιρετικά.  Πραγματικά αφήνει ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα με μία ελαφρυά γυαλάδα. Έχει άρωμα το οποίο όμως χάνεται πολύ γρήγορα και δεν ενοχλει. Εγώ έχω το 57 beige. Για καλοκαίρι είναι μια χαρά αλλά για το χειμώνα χρειάζομαι ένα τόνο πιο ανοιχτό. Δυστυχώς δεν υπήρχαν tester όταν πήγα να το πάρω εγώ και ήμουν λίγο στα τυφλά. Τώρα τελειώνει και θέλω να πάρω το 55 ή το 56.

  • Fit me της Maybelline




Αυτό μου το έδωσε η εταιρεία για να το δοκιμάσω πριν από μια εβδομάδα.  Από τότε το φοράω κάθε μέρα και το έχω ευχαριστηθεί πολύ. Είναι το νούμερο 120. Είναι πολύ καλυπτικό. Αφήνει ένα σχεδόν ματ αποτέλεσμα και το χρώμα είναι ότι πρέπει για τώρα το χειμώνα. Απλώνεται εύκολα και δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Αυτό που μου αρέσει επίσης είναι ότι και αυτό δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.  Είναι σας να μην φοράς τίποτα, καλύπτει αρκετά καλά και τους πόρους και διαρκεί όλη την ημέρα.

Τα επόμενα δύο είναι λίγο πιο ακριβά και λίγο πιο καλυπτικά.

  • Superbalanced makeup της Clinique

Πραγματικά εξαιρετικο! Παλιο και πολύ αγαπημένο! Από τα πρώτα που μου αγόρασα όταν ξεκίνησα να βάφομαι! Απλώνεται πάρα πολύ καλα είτε χρησιμοποιώ πινέλα είτε τα χέρια μου! Λίγα εχω βολευτεί τόσο πολύ! Χρησιμοποιώ το 05 vanilla και είναι ακριβώς το χρώμα μου! Δεν έχει καθόλου άρωμα και με τις εκπτώσεις του 25% είναι και αρκετά οικονομικό
  • Mac foundation


Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου ever! Απίστευτα καλυπτικό με απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα!  Είναι ματ και κάνει θαύματα στην λιπαρή μου επιδερμίδα. Σαν να βάζω στο βάζω στο πρόσωπό μου μετάξι! Το χαίρομαι όσο λίγα. Το χρησιμοποιώ συνήθως βραδινές ώρες! Το χρώμα μου είναι το Nw20.


Αυτά ήταν λοιπόν!

Δείτε και τα αγαπημένα της Πασχαλίας.



Εσείς από όλα αυτά ποια έχετε χρησιμοποιήσει;;;; Σας άρεσαν;;;


p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

glitter text generator






14 σχόλια:

  1. τελειο ποστ!θελω να δοκιμασω αυτο της clinique οπωσδηποτε!φιλακιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου αρέσει γλυκιά μου! θε περιμένω εντυπώσεις!!!!!

      φιλακια!

      Διαγραφή
  2. πολύ χρήσιμη ανάρτηση, μπράβο, όλα φαίνονται ενδιαφέροντα, εγώ έχω δοκιμάσει της bourjoir κ μου ταίριαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =) να σαι καλα! ναι είναι όντως απο τα αγαπημένα μου καθημερινά μαζί με το fit me!

      Διαγραφή
  3. Της clinique φαινεται πολυ καλο αλλα εχω βαλει στο ματι και maybelline - Bourjoir. τι τυπο δερματος εχεις βρε Ντεπυ να ξερω αν θα μου ταιριαζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της clinique είναι αρκετά καλό! έμεινα πολύ ευχαριστημένη! τα άλλα δύο είναι πιο καθημερινά και ασφαλώς αρκετά πιο οικονομικά...

      εχω κανονική επιδερμιδα με τασεις λιπαρότητας στη μύτη

      Διαγραφή
  4. Εκτός από της Bourjoir, τα υπόλοιπα τα έχω δοκιμάσει. Αν εξαιρέσεις της clinique που είναι πολύ καλό και δίνει την κάλυψη που θέλω, συνεχίζω να είμαι πιστή στην estee! Επίσης το Fit me είναι ιδανικό για πρωινό/απογευματινό μακιγιάζ. Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό, μιας και θέλω να ξεκολίσω λίγο από τις bb. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι δεν το εχω δοκιμάσει αυτό της estee επειδη όμως σε έχω ακούσει τόσες φορές να λες τα καλύτερα νομίζω ότι θα το δοκιμάσω.... Δε γίνεται loool

      Διαγραφή
  5. Φαίνονται τέλεια αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα!!! Δεν ήμουν ποτέ φαν στα υγρά λόγο ακμής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έ;;;; εγω πάλι δεν έχω μεγάλη εμπειρία από τα άλλα και ας ειχα ακμή

      Διαγραφή
  6. Εξαιρετικό post! Ό,τι χρειαζόμουνα! Θα ήθελα να δοκιμάσω το νέο make-up της Avon & το νέο της Maybelline. Παλιότερα είχα αγοράσει αυτό της Clinique και είναι από τα πολύ αγαπημένα μου και ιδανικό για την πολύ λιπαρή επιδερμίδα μου! Κάποια στιγμή ίσως (αν μου επιτρέπεις) να σας δείξω και τα δικά μου αγαπημένα foundations που πριν κυκλοφορίσει η bb cream ήμουν φανατική & κολλητή με τα make-up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε φορά που ξεφυλλίζω τον κατάλογο της avon αναρωτιέμαι πώς να παραγγείλω make up χωρις να δοκιμάσω τις αποχρωσεις!
    Εσύ πως διάλεξες την σωστή απόχρωση στο color trend? Είχες δειγματάκια?
    xoxo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα το αγαπημένο μου είναι από την La Roche-Posay και είναι αυτό που χρησιμοποιώ εδώ και 1μίση χρόνο..
    Δεν έχω δοκιμάσει κανένα εκτός από ένα άλλο της Clinique (το αντίστοιχο για τον τύπο επιδερμίδας μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Auto tis clinique mou fenetai amazing kai exw tis maybelline pou vevea to vazw spania.
    My favourite einai tin Mac kai den tin allazw, mono otan 3emeinw kai prepei na perimenw xrisimopoiw tis alles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook