Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Fake nails

Καλησπέρα beauties!

Πριν από μερικές μέρες αποφάσισα να πειραματιστώ και για πρώτη φορά στη ζωή μου τεχνητά νύχια.

Θέλω λοιπόν να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας μιας και σίγουρα πολλές από εσάς έχετε δει αυτά τα μικρά κουτάκια κρεμασμένα στα ράφια των καταστημάτων....

Έτσι δεν είναι;;;

Jump In and



Για όσες κοπέλες δεν γνωρίζουν το κάθε κουτάκι περιλαμβάνει 24 ψεύτικα νύχια σε διάφορα μεγέθη. Ενώ υπάρχουν πολλά σχέδια προκειμένου να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα! Ορεξη να έχετε να διαλέγετε δηλαδή. Εσείς πρέπει να βρείτε πιο απ'όλα τα νύχια στο κουτί ταιριάζει καλύτερα στο κάθε νύχι σας. Καμμιά φορά για να πετύχετε την τέλεια εφαρμογή ίσως χρειαστεί ακόμα και να λιμάρετε ελαφρά κάποια από αυτά.

Στη συνέχεια απλά τα κολλάτε με την κόλλα που έχει μέσα και είστε έτοιμες!!! Ουτε να περιμένετε να στεγνώσουν ούτε τίποτα... 

Χρειάζεται αρκετή κόλλα αλλά όχι υπερβολές. Με λίγη θα ξεκολήσουν γρήγορα και με πάρα πολύ θα χρειαστούν ώρα για να βγουν και θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ. Χωρίς να είμαι ειδική ή επαγγελματίας θα σας πρότεινα να τα κολλήσετε πολύ καλά στις άκρες. Ο λόγος;;; Οταν είχα βάλει τεχνητά μου είχαν πει ότι αν περάσει νερό ανάμεσα στις δύο επιφάνειες και μείνει εκεί μπορεί να δημιουργηθούν μύκητες. Λογικά θέλει λοιπόν προσοχή για να μην γίνει το ίδιο και εδώ.

Για να αφαιρεθούν εγώ απλά έβαλα το χέρι μου μέσα στο ξεβαφτικό νυχιών από τα sephora που έχω. Περίμενα λίγη ώρα και μετά σιγά σιγά έβγαιναν. 

tip. Ας έχετε πάντα την κόλλα μαζί σας.... Δεν πιάνει κ χώρο... Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα θελήσει να ξεκολλήσει κανένα νύχι.....  ;)

Και επειδή μπορώ να μαντέψω τι σκέφτεστε.... Αν τα νύχια κολληθούν καλά δεν θα καταλαβαινετε καμία μα καμία διαφορά. Θα τα νιώθετε σαν δικά σας και δεν θα σας ενοχλούν καθόλου. 

Εγώ λοιπον φόρεσα αυτά.



Πώς σας φαίνονται;;; Τα βρήκα πολύ ιδιαίτερα Διακριτικά αλλά και πολύ girly!!! Mου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ!!!!!! Η ποιότητά τους ήταν εξαιρετική! Τα χάρηκα αρκετές μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού.... Τί άλλο να ζητήσω;;;;
(οι μικρές πιτσίλες δεν είναι από τα νύχια. Είναι εφέ που έβαλα εγώ στην φωτογραφία... :P )

Για όσες ενδιαφέρονται είναι από την elegant touch! (έχω γίνει μεγάλη fan τους όπως βλέπετε αφού σε σύντομο χρονικό δοκιμάσει το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες που έχουν, τίς λίμες και αυτό το εξαρτηματάκι για τα πετσάκια, που ακόμα δεν κατάφερα να μάθω πως το λένε loool ) 

Και η συσκευασία είναι αυτή του έχει την Paris Hilton!


Party Time!



p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!


If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!



glitter text generator

28 σχόλια:

  1. Ωραία τα νυχάκια! Προσωπικά δεν έχω φορέσει ποτέ.

    Στη φωτό πάντως δεν φαίνεται ότι είναι ψεύτικα. Η κόλλα που έχουν μέσα είναι καλή; Γιατί έχω ακούσει κοπέλες να λένε πως συνήθως οι κόλες που έχουν μέσα τα ψεύτικα νύχια δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Για πες,λοιπόν, εμπειρία απο elegant touch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσουν!

      και απο κοντα δεν φαινονταν ψευτικα αλλα το παιχνιδι παιζεται στο πως θα βαλεις την κολλα. Εγω δεν ειχα ξαναβάλει οποτε δνε μπορω να σου πω για άλλες εταιρείες αλλα εμενα μου φαινεται αρκετά καλή. Δεν είχα καποιο προβλημα. Δεν μου έφυγαν ... και μετά όταν βγήκαν τα νύχια πάλι βγήκε αρκετά καλα χωρίς να μου χαλάσουν τα κανονικά μου νύχια...

      Διαγραφή
  2. They look real and natural on your nails dear!
    Thanks for the giveaway chance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πραγματικά πολύ όμορφα και δεν δείχνουν ψεύτικα! Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα beauty!!!Είναι πολύ όμορφο και τσαχπινούλι το blogάκι σου!!!
    Φαίνονται όντως πολύ ωραία τα νύχια!Σαν αληθινά!Δεν έχω βάλει ποτέ!!
    Φιλάκια καλή μου και keep blogging!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντα οι καλυτερες ιδεες! Υπαροχα σετ!
    FB Maria Alexiadou
    gfc titamou
    titamou@gmail.com
    Aλλα δεν εχω twitter....συγνωμη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γενικα δεν μαρεσουν πολυ τα ψευτικα αλλα αυτα που διαλεξες δε φαινονται καθολου ασχημα η αφυσικα ειναι πολυ ωραια!! κ το μηκος πολυ κομψο με γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!
    MARIA KIRIAKOU
    GFC mkiriakou
    EMAIL mkiriakou@rocketmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!
    anna.xrisi@gmail.com
    Anna Krasoudaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. teleia nixakiaaaaa fairy_tale_12@yahoo.gr dimitra av

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή στη φόρμα δεν είχα κουτάκι για να το γράψω, αφήνω εδώ το fb url http://www.facebook.com/beautyestudio/posts/508644139146137
    Καλή επιτυχία σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. despina tzelatidou
    despina08@hotmail.com

    good luck!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΑ ΚΟΣΣΥΦΑ
    ΤΗΛ. 6944207179
    E-MAIL : espadim@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook