Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Kreativ Blogger Award!

Και είναι εκείνη η στιγμή της ημέρας που έρχεται πάλι κάποιος να σου φτιάξει το κέφι!!!!!!!

H Γλυκοπαραμυθένια από το ομόνυμο blog αλλά και η Ανθούλα από το blog Ι looove makeup είχαν την καλοσύνη να μοιραστούν το βραβείο τους μαζί μου!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια και σας εύχομαι πολλά πολλά ακόμα βραβεία!!!!


Σύμφωνα με τους όρους του βραβείου πρέπει να μοιραστώ 7 πράγματα μαζί σας και να το μοιράσω σε 7 καλές και αγαπημένες φίλες. 

Έτοιμες;;;;;

Jump In and





1)  Πριν μερικά χρόνια έβαψα τα μαλλιά μου τελείως ξανθά (καταλάθος) . Δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι για 24 ώρες και μετά τα έβαψα κοντά στο φυσικό τους. (ούτε για βαφή δεν βγήκα ... η μαμά μου πήγε και μου την αγόρασε) . Από τότε δεν τα έχω ξαναβάψει.

2) Έχω ένα αυτοκίνητο, το γνωστό σε πολλούς ως batmobile, το οποίο κάθε φορά που το πλένω μετά χαλάει... Τρεις φορες έχει συμβεί. Πλέον του κάνω μόνο μια σκούπα και για να πλυθεί περιμένει να βρέξει....

3) Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει φανατική υποστηρίκτης των προϊόντων της εταιρείας MAC. Έχω έναν iMAC και το iPhone (για την ώρα...) Δεν φταίω. if you go mac you never go back. Έτσι λένε και έχουν δίκιο =)

4) Μ'αρέσει πιο πολλύ το twitter από το  facebook αν και δεν ξέρω γιατι...

5) Έχω 3 νούμερα τηλεφώνου. Ένα από κάθε εταιρεία. Καμμία δεν έχω αφήσει παραπονεμένη

6) Έμαθα την μαμά μου να χειρίζεται τον παλιό μου υπολογιστή και την έχω κάνει ξεφτέρι!!!!

7) Λατρεύω τα κινούμενα σχέδια. Παλιά έκανα συλλογή από βιντεοκασέτες του Disney.

Αυτά!!!!

Και τώρα ήρθε και η ώρα να μοιραστώ το βραβείο μου =)

Princesa GR
PaSsiOnGLitTeR
Pinkie Rose Secrets
Πινελιές στο πρόσωπο από την Χριστιάννα
My Beauty Steps
Ifigenia in the city
Beauty in wonderland




p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!



glitter text generator


4 σχόλια:

  1. Ωραίες απαντήσεις!
    Εγώ πάλι μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν καταλάβαινα γιατί αρέσει το Twitter και πως λειτουργεί αλλά το Καλοκαίρι και μέχρι τώρα το συμπαθώ, αλλά όχι περισσότερο από το fb. Εγώ πάλι έχω δυο νούμερα τηλεφώνου! Έχω αφήσει κάποια παραπονεμένη....Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Well deserved girl!
    Congratulations and more to come!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι Facebook girl φανατικά!!! Εμείς πάλι όταν το πλένουμε βρέχει & ας μην έχει ούτε ιδέα σύννεφου!!! Λατρεύω τα κινούμενα σχέδια!!! 99% της μέρας βλέπω παιδικά!!! Μπράβο κοριτσάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω πολυυ! Να μας πεις πως το καταφερες αυτο με τη μαμα σου, γτ η δικη μ λιγο κολλαει...εγω παλι με το twitter εχω θεμα!δν τα πολυκαταφερνω... ακομα σημερα εμαθα τι ειναι το #FF (νομιζα οτι σημαινει friends forever!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook