Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μασκα Ομορφιας με απλα υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας!!!

Καλησπέρα ladies!

Για χτες το απόγευμα σας είχα την υποσχεθεί....




Τελικά κατάφερα να το ανεβάσω με μια μερα καθυστέρηση.

Πως μπορούμε να φτιάξουμε μια μάσκα για το πρόσωπο με απλά υλικά που έχουμε όλες σπίτι μας.

Έτοιμες;;;;;






Υλικά:






  • 1 κουταλια της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 1 κρόκο αβγού
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και στην συνέχεια την απλώνουμε στο δέρμα μας. Περιμένουμε για περίπου 20 λεπτά να στεγνώσει καλά απάνω μας.

Μετά την αφαιρούμε με χλιαρό νερό, σκουπίζουμε το πρόσωπό μας χρησιμοποιώντας ταμποναριστές κινήσεις και απλώνουμε την κρέμα ημέρας ή την κρέμα νυκτός μας. Καλό θα ήταν να επαναλαμβάνετε η διαδικασία αυτή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα!

Εγώ την δοκίμασα, την λάτρεψα! και την χρησιμοποιώ πλέον κάθε εβδομάδα! Θα περιμένω σχολια, αλλά και υλικά που κατά την γνώμη σας θα μπορούσαμε να προσθέσουμε!!!!



pictures borrowed from



p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!

glitter text generator

5 σχόλια:

  1. η δικη μου αγαπημενη συνταγη ειναι με φραουλες και γιαουρτακι!κανει το δερμα να λαμπει και αφαιρει ολα τα μαυρα στιγματα!και το καλυτερο;;μυριζεις φραουλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με σκοτωνεις... αληθεια ... φραουλα...!!!!! αχ... Μιας ομως κ ερχεται χειμωνας κ φραουλες δεν υπάρχουν αυτή είναι πολύ καλή εναλλακτική =)

      Διαγραφή
  2. ναι οντως ειναι πολυ καλη εναλλακτικη αλλα γενικα δεν πολυθελω τα αυγα στο προσωπο μου!θα τη δοκιμασω ομως στην μαμα μου που δεν εχει τετοια προβληματα!μα γιατι ομως να μην εχουμε φραουλιτσες και το χειμωνα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook