Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

That's Better!

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι better, much better...







Υπέροχa συνθήματα δεν συμφωνείτε; Εγώ συμφωνώ μαζί τους!

Το σημερινό review μου το ζητήσατε πολλές κοπέλες όταν είδατε το Flakes No More - Multi Dry Oil από την That's Βetter στα αγαπημένα του Ιουλίου (το post θα το βρείτε εδώ ). Αποφάσισα λοιπόν να ανεβάσω το review μου λίγο νωρίτερα απ'ότι είχα υπολογίσει. =)


Πριν σας πω για το Flakes no more όμως θα ήθελα να σας μιλήσω για το βασικό συστατικό και των 12 προϊόντων της σειράς. Το 

Açai Berry

To Açai Berry είναι ένα φρούτο που καλλιεργείται εδώ και αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονιου και ο δυτικός κόσμος μόνο τελευταία άρχισε να αντιλαμβάνεται τα ωφέλη του. Λόγω των θρεπτικών του ιδιοτήτων, οι ειδικοί το έχουν ονομάσει το νούμερο ένα υπερφρούτο (superfruit) στον κόσμο. Το acai berry είναι δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια και έχει εγγυημνένα αποτελέσματα.
  • Δέκα φορές πιο αντιοξειδωτικό από το κόκκινο σταφύλι
  • Προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης
  • Αναδομεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος
  • Εξισορροπεί ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους
  • Αναζωογονεί την επιδερμίδα προσφέροντας λάμψη
  • Καλμάρει & καταπραΰνει ερεθισμούς
  • Βελτιώνει την φυσική κατάσταση της επιδερμίδας
  • Ενισχύει το φυσικό συγχρονισμό της διαδικασίας επιδιόρθωσης της επιδερμίδας στο σωστό χρόνο




Πάμε τώρα στα δικά μας...

Σκεφτόμενη πιο προϊόν από την σειρά θα ήθελα να δοκιμάσω κατέληξα πως το ιδανικότερο αυτή την περίοδο θα ήταν το Flakes no more. Τι καλύτερο από ένα προϊόν που μπορεί να ενυδατώσει ταυτόχρονα το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά μας!

Άλλωστε τώρα το καλοκαίρι που πηγαίνουμε διακοπές θέλουμε ένα προϊόν που να τα κάνει όλα για να μην χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας πολλά διαφορετικά... 

Η συσκευασία αποτελελείται από ένα πλαστικό μπουκάλι και αυτό είναι στα συν μιας και το κάνει πολυ ελαφρύ και έχει και προστατευτικό καπάκι για να μην το βρούμε άδειο μέσα στην βαλίτσα μας.

Το χρησιμοποιούσα πολλές φορες την ημέρα κατα την περίοδο των διακοπών μου. Το είχα μαζί μου στην θάλασσα. Αφού έβγαινα και έκανα ένα ντουζάκι για να φύγουν τα αλάτια το έβαζα στα μαλλία μου. Συνήθως μετά την θάλασσα μπλέκονταν και γίνονται χάλια μέχρι να γυρίσω σπίτι και να κάνω ένα μπάνιο με την ησυχία μου. Τώρα δεν είχα πια τέτοιο θέμα. Το χρησιμοποιούσα όμως και μετά το μπάνιο στο σπίτι. Πλέον όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και και στο σώμα μου. Πραγματικά έμεινα πολυ ευχαριστημένη! Η επιδερμίδα μου παρέμενε ενυδατωμένη και απαλή χωρίς καθόλου λιπαρότητα.

Σε αυτό το σημείο βέβαια πρέπει να σας πω πως χρειάζεται να χρησιμοποιείται πολύ λίγο αλλιώς θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. (Μια μέρα, την ώρα που ετοιμαζόμουν για την βραδινή μου έξοδο ήρθε ένας φίλος και μου έπιασε την κουβέντα. Όπως καταλαβαινετε δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσω να ετοιμάζομαι γιατί αλλιώς πάλι όλοι εμένα θα περίμεναν. Το ότι μου μιλούσε όμως με έκανε να ξεχνιέμαι. Αποτέλεσμα... Έβαλα πιο πολύ προϊόν στα μαλλιά μου απ΄ότι έπρεπε. Το καλό ήταν ότι δεν φαίνονταν λαδωμένα. Όταν όμως τα έπιανα καταλάβαινα ότι το είχα παρακάνει. Από την επόμενη μέρα δεν άφηνα κανέναν να με ενοχλήσει την ώρα που ετοιμαζόμουν... lοl)

Επιπλέον είναι σημαντικό να του δώσετε λίγα δευτερόλεπτα για να απορροφηθεί. Με το που θα το ψεκάσετε στο χέρι σας θα δείτε ότι η σύνθεσή του είναι πολυ πυκνή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως αυτό αποκλείεται να μην αφήνει λιπαρότητα.... Τελικά όμως από την στιγμή που το άπλωσα στο σώμα μου καλά, δεν χρειάστηκε πάνω απο 10 δευτερόλεπτα για να απορροφηθεί πλήρως...!!! Ήταν εντυπωσιακό!!!!! Δεν χρειάζεται λοιπόν να σας φοβίζει η παχία του σύνθεση! 

Στο πρόσωπο μου, να σας πω την αλήθεια δεν το έβαλα και αυτό γιατί έχω εμμονή με τα προϊόντα που χρησιμοποιώ και δεν ήθελα να αλλάξω μια συνταγή που δουλεύει για μένα...

Το τελικό συμπέρασμα είναι ένα....Το Flakes no more* έχει ήδη πάρει την θέση του ξανά στην βαλίτσα και περιμένει την επόμενη αναχώρηση μου, που ελπίζω να μην αργήσει.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο προϊόν από την σειρά; Αν ναι ποιο;;;; Και πως σας φάνηκες;;;



                                          

14 σχόλια:

  1. dokimasa to scrub kai einai teleio!kanei kali douleia kai exei uperoxo arwma!!opws kai deigma apo tin kremula after party..aporrofitiki me polu omorfo arwma pou theleis na murizeis sunexeia..exw skopo na to apoktisww....apla mu fainetai oti exoun ligo tsimpimenes times...isws an eixan ligo parapanw posotita na exiswnotan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω ακούσει τα καλύτερα για το scrub αλλά κ για την κρέμα για τους μαύρους κύκλους! έχω και από τα δύο δείγματα αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να τα δοκιμάσω λόγο των διακοπών... ελπίζω να το κάνω σύντομα και να σας πω κ γω πως μου φάνηκαν!

      Οι τιμές δεν θα έλεγα ότι ειναι τσιμπημένες σε σχέση με άλλα προϊόντα που πουλιώνται στην αγορά και δνε κάνουν κ δουλειά.... αλλα λίγη περισσότερη ποσότητα δεν θα με πειράζε! =P

      btw great blog! you have a new follower!

      Διαγραφή
  2. Θα ελεγα οτι εχει εντυπωσιακες ιδιοτητες...Θα ηθελα να το δοκιμασω στο προσωπο! Δεν μας ειπες ομως, απο που το αγορασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελίνα μου οπως γράφω και στο τελευταίο μου p.s. το προϊόν αυτό μου το έστειλε η εταιρεία για να το δοκιμάσω. Δεν μου ζήτησαν να γράψω κάποιο review και η γνώμη μου είναι 100% ειλικρινής. Αν δεν μου άρεσε δεν θα έγγραφα κάποιο post γι'αυτο...Δεν το αγόρασα λοιπόν. Όσο για το που μπορεί να το βρει κάποιος που ενδιαφέρεται Τα selling points θα τα βρει εδώ http://www.thatsbettercosmetics.com/sellingPoints =)

      Διαγραφή
  3. ωραιο review!
    εχω βαλει στο ματι μερικα προιοντα τους και θα τα δοκιμασω συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πάντα τα revιew σου υπέροχα και αναλυτικά όσο ακριβώς χρειάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι πάρα πολύ γλυκιά! Σ'ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!

      Διαγραφή
  5. Πολυ ενημερωτικό review!~ Θέλω πολύ να δοκιμάσω προιόντα that's better! νομιζω όμως και γω οτι δε θα το χρησιμοποιήσω στο πρόσωπο γιατι παλιότερα είχα βγάλει μια μικρή αλλεργία απο λαδάκι αλλά για σώμα κ μαλλιά θα είναι σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!!!! ειμαι σίγουρη ότι θα τα καταευχαριστηθείς! Αρχισα να δοκιμάζω και κάτι δείγματα και πραγματικά το scrub είναι ότι ακριβώς λένε!!! Υπέροχο!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!! Φαίνονται υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φαινεται μονο .. ειναι!!!!!!!!!!!!!! =) στο συνιστω ανεπιφυλακτα!

      Διαγραφή
  7. einai poli dhmofiles to acai exei polla kala..polu wraies suskevasies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι αλήθεια! κάνει πολύ καλό στον οργανισμό μας και το δέρμα μας! όσο για τίς συσκευασίες τις βρίσκω απλά απολαυστικές!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook