Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Scrub and soap from Beauty Cooking!

Καλημέρα beauties!

Είμαι ενθουσιασμένη! Πάει καιρός που έχω να ευχαριστηθώ τόσο πολύ κάποιο προϊόν και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!

Το ξέρετε ότι λατρεύω τα σπιτικά καλλυντικά! Πιστεύω πως είναι πολύ ωραίο να μπορούμε να φτιάχνουμε τα δικά μας καλλυντικά και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας με ότι έχουμε σπίτι μας, έτσι ώστε να μένουμε νέες λαμπερές και όμορφες ξέροντας ακριβώς τι περιέχουν και χωρίς να έχουμε ξοδέψει μια περιουσία! Καμμιά φορά βέβαια αν μπορούμε αυτά τα σπιτικά καλλυντικά να τα πάρουμε έτοιμα είναι ακόμα καλύτερα καθώς δεν έχουμε πάντα το χρόνο να φτιάξουμε τα δικά μας. Έτσι δεν είναι;



Πριν από μερικές μέρες η αδερφή μου έκανε τις καλοκαιρινές διακοπές της βόρεια. Πήγε μια εκδρομή στο Λιτόχωρο και εκεί βρήκε ένα μικρό μαγαζί με φυσικά σπιτικά καλλυντικά! Το Beauty Cooking! Μου είπε ότι η κοπέλα που το έχει, το είχε φτιάξει σαν κομμάτι ενός παιδικού παραμυθιού! Κάτι που πραγματικά την ενθουσίασε!


Η Μαρία, ξέροντας την μανία που έχω με τα σπιτικά καλλυντικά,  και ξέροντας ότι θα της γκρίνιαζα για ώρες αν έβλεπα αυτά τα προϊόντα μόνο στο δικό της μπάνιο και όχι και στο δικό μου, μου πήρε και μενα κάτι! 

Μου πήρε ένα scrub φράουλας και ένα σαπούνι με άρωμα βανίλια και μαστίχας!

Σας μιλάω ειλικρινά δεν έχω πετύχει ποτέ καλλυντικά που να μυρίζουν πιο ωραία!!! Από την ώρα που άνοιξα τις συσκευασίες με κατέκλυσαν τόσες αγαπημένες μυρωδιές!!!!!



Το Scrub έχει σαν κύριο συστατικό αλάτι από την Νεκρά Θάλασσα, αλόη, αντιοξειδωτικό λάδι από κουκούτσι σταφυλιού και λάδι καρύδας αλλά και φράουλα. Το χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα και το δέρμα μου είναι τόσο λείο και απαλό. Το αλάτι βοηθάει στο να ανοίγουν οι πόροι του σώματος μου και το λάδι ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα μου! 



Όσο για το σαπούνι είναι και αυτό πάρα πολύ καλό! Μυρίζει βανίλια και μαστίχα και κάθε φόρά σκέφτομαι πως αν  αυτό ήταν κομμάτι  ενός χαλβά θα έτρωγα ευχαρίστως μια μπουκιά! Μετά την χρήση του νιώθω το δέρμα μου απίστευτα καθαρό αλλά και μαλακό λόγο του βούτυρου καριτέ που περιέχει! Περιέχει ακόμα αιθέρια έλαια και ζάχαρη.

Τα προϊόντα που μου διάλεξε η αδερφή μου, ανήκουν στην σειρά Νύμφη Ευριδίκη ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα σειρές για όλες τις επιδερμίδες! 

Ενθουσιαστηκά τόσο πολύ που άρχισα να ψάχνω κι'άλλα προϊόντα του Beauty Cooking και θέλω να πάρω σίγουρα 2-3 ακόμα. Μπείτε και σεις στην σελίδα του στο facebook να χαζέψετε τις λιχουδιές! 

Για πείτε; Πως σας φαίνονται;;; Μήπως τα έχετε δοκιμάσει;


18 σχόλια:

  1. Και εμένα μου αρέσουνε τα σπιτικά καλλυντικά! Ας πούμε όταν ξεμένω από πίλινγκ φτιάχνω κάτι δικό μου με τα εξής: Θαλασσινό αλάτι, ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο αν έχω & λίγη ποσότητα λάδι ή λοσιόν σώματος! Είναι τέλειο!
    Πάντως, το scrub στη φωτο άνετα περνιέται για γλυκό του κουταλιού έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια ιδεα Μαρια! Thx for sharing!!!!!!

      όσο για το scrub εχεις απολυτο δίκιο! ανετα περναει για γλυκο του κουταλιου!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Χμμ δεν το ήξερα αυτό το μαγαζάκι. Σε γενικές γραμμές είμαι κάπως επιφυλακτική στα homemade αλλά τώρα που η δική σου γνώμη είναι θετική αλλάζει το πράγμα. Όντως μοιάζει το scrub με γλυκό του κουταλιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα Ελενη μου! χαιρομαι που η δική μου γνωμη ειναι ενα plus για σενα. θελω να ξερεις οτι αυτο ειναι κατι που εκτιμώ πολύ! εγώ εμεινα πολύ ευχαριστημένη!

      Γενικά δεν ελεγα παντως οτι ειμαι επιφυλακτική με τετοια μαγαζια. το πολθ πολθ να μην εχει συντηρητικα και να χαλασει πιο γρηγορα. Στο κατω κατω δεν ειναι παντα καλα και ολα αυτα τα χημικα που βαζουμε... οποτε....

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. εγώ ακόμα χαζεύω τις φωτογραφίες στο fb και σκεφτομαι τι να διαλέξω

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ τα σπιτικά καλλυντικά!!! Φαίνονται υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω τα αγαπώ! νομίζω είναι ότι καλύτερο για το δέρμα μας!

      Διαγραφή
  5. το scrub μοιάζει τόσο ζουμερό και τέλειο! πρέπει να μυηθούμε περισσότερο στα φυσικά καλλυντικά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό που βλέπεις ειναι μαλλόν το λάδι lool αλλά πραγματικά κ γω που ξαναβλέπω την photo σαν γλυκό του κουταλιού μου μοιάζει...

      Διαγραφή
  6. ειναι φοβερα! πριν 2 μερες ελαβα ενα scrub απο το giveaway που εκανε κ αρχισα να το χρησιμοποιω αμεσως ειναι τελειο
    αφηνει το δερμα τοσο μαλακο κ λαμπερο ειμαι σιγουρη οτι ο,τι πηρες ειναι φοβερο απο οτι βλεπω κ στις φωτο ειναι υπεροχα!
    να τα χαρεις γλυκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου caramellitsa το είδα ότι κερδισες λιγα λεπτα αφ'ότου έκανα publish το post μου και λεω αυτό κ αν ειναι συμπτωση...

      χαιρομαι που σου αρεσει κ σενα!!!!

      να τα χαρεις και συ πολυ πολυ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Καλά έχουμε κάτι τόσο ωραίο κοντά μας!Μπράβο στην κοπέλα για την ευρηματικότητα!παντα με ευνθουσιάζει η γυναικεία επιχειρηματικότητα!!θα πάω να τσεκάρω online και οταν βρεθω κατα κει θα το επισκεφτω το παραμυθενιο μαγαζακι!!
    Φιλάκιαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχετε έχετε! συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει να στηρίζουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα! πες μου κ σει εντυπώσεις όταν περάσεις απο εκει γιατί εγώ μόνο online....!!!!

      Διαγραφή
  8. αχ πηρες εξαιρετικα προιοντα.θα το επισκεφθω συντομα και εγω μιας και ειναι στη πολη μου και δεν θα φυγω με αδεια χερια!!καλοφορετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρεσουν!!!!!! θα περιμενω νεα και εντυπωσεις απο την δική σου επισκεψη!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Great items!!!
    I also bought this kind of soap recently in Athens.
    I love homemade beauty product like a maniac.
    Cheers dear!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω λατρεύω τα φυσικά προϊόντα! εχω κολλήσει τόσο πολύ με αυτό το scrub φραουλας που ακομα αναρωτιεμαι πως και δεν εχω αλλαξει δερμα ακομα απο την πολυ χρηση loool

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook