Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Olivia products

Καλημέρα και πάλι beauties!

Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για μια εταιρεία από τα προϊόντα της οποίας εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη και δεν την έχω δει να εμφανίζεται πολύ στα blogs (πράγμα που μου κάνει εντύπωση αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα των προϊόντων της) . 

Η εταιρεία λοιπόν δεν είναι άλλη από την εταιρεία Παπουτσάνης την σειρά
Εγώ δοκίμασα τα παρακάτω 3 προϊόντα! και αφού caring is sharing δεν θα μπορούσα να μην σας πω τη γνώμη μου γι'αυτά =)




Το πρώτο λοιπόν που δοκίμασα  ήταν το υγρό σαπούνι χεριώντους. Έχει εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη. Ξέρω τι περνάει από το μυαλό σας. Είναι δυνατόν να μας μιλάει για ένα σαπούνι χεριών; Σιγά... Ε λοιπόν έτσι σκεφτόμουν και γω στην αρχή αλλά είχα άδικο. Αν το καλοσκεφτείτε δίνουμε ένα κάρο λεφτά σε κρέμες χεριών στην προσπάθειά μας να τα διατηρούμε μαλακά και ενυδατωμένα αλλά δεν προσέχουμε το σαπούνι με το οποίο τα πλένουμε. Κάνουμε δηλαδή ένα βήμα αλλά το καταστρέφουμε χρησιμοποιώντας πολλές φορές την μέρα σαπούνια που ναι μεν καθαρίζουν αλλά κάνουν πολύ κακό στο δέρμα μας. 

Εγώ αυτό άρχισα να το καταλαβαίνω αυτό, όταν άρχισα να  το χρησιμοποιώ. Πραγματικά σε συνδιασμό με τις κρέμες χεριών (για τίς οποίες σας μίλησα σε προηγούμενο post, το οποίο θα βρείτε εδώ) είδα τεράστια διαφορά. Το σαπούνι αυτό έχει εκχυλίσμα ελίας, όπως και όλη η σειρά δηλαδή, και γλυκερίνη. Μέχρι τότε κάτι υπήρχε που μου χάλαγε την συνταγή (γιατί τις κρέμες αυτές τις χρησιμοποιώ χρόνια) αλλά δεν ήξερα τι. Τώρα νομίζω πως ξέρω!!!! Έχω ήδη αγοράσει δεύτερο γιατι δεν θέλω να ξεμείνω με τίποτα!



Το επόμενο προϊόν είναι από το λάδι σώματοςτης σειράς. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν ήμουν φίλη των λαδιών. Αυτό γιατί όχι μόνο μου αφήνουν λιπαρρότητα και νίωθω σαν ψάρι έτοιμο για το τηγάνι αλλά δεν ένιωθα να κάνουν και κάτι στην επιδερμίδα μου. Με το συγκεκριμένο όμως είναι διαφορετικά. Θέλει κοντά στα 5 λεπτά για να αποροφηθεί και το αποτέλεσμα του είναι απιστευτο! Έκανε τους αγκώνες και τα γόνατα μου και πάλι μαλακά!!! Και αν αναρωτιέστε γιατί ένα γαλάκτωμα ή ένα body butter σε συνδιασμό με ένα καλό scrub δεν μου ήταν αρκετά η απάντηση είναι "μια δερματίτιδα¨ που είχα στους αγκώνες. Ο γιατρός μου είπε να μην χρησιμοποιώ εκεί scrub οπότε πάντα έψαχνα ένα καλό προϊόν. Και μπορεί τα body butter και οι lotion να είναι καλές για το υπόλοιπο σώμα μου όχι όμως για αυτά τα δύσκολα σημειά. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, μετά από κάθε μπάνιο όταν  το δέρμα μου είναι ελάχιστο νοπό, όχι όμως βρεγμένο, και οι πόροι μου ανοιχτοί. Έτσι νίωθω ότι απορροφάται καλύτερα! Το άρωμα του είναι ελαφρύ και μου δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας, δεν κρατάει όμως πολύ. Αυτό για μένα είναι στα συν του γιατί μπορώ να φοράω το άρωμά μου, και να μην μπλέκω την μυρωδιά του με άλλες. Λένε ότι βοηθάει και στο μαύρισμα αλλά δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω στα συνολικά 10 μπάνια που έκανα φέτος :S ...


Το τελευταίο προίόν που χρησιμοποιώ από τότε που γύρισα από τις διακοπές είναι το σαπούνι προσώπουτης σειράς. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από όλα τα άλλα σαπούνια δεν είναι ότι καθαρίζει το δέρμα μου αλλά το ότι μετά την χρήση του δεν νιώθω το δέρμα μου στεγνώ. Δεν με τραβάει. Αυτό με κάνει να το ξεχωρίζω. Λογικά το ελαιόλαδο και η βιταμίνη Ε που έχει βοηθάνε σε αυτό! Το μειονέκτημά του ήταν ότι είναι μια μπάρα - ένα κομμάτι. (Αυτό το έχω και με άλλα σαπούνια. Απο την ώρα που θα το πίασω με τα βρεγμένα χέρια και θα το ακουμπήσω στην σαπουνοθήκη, θα κρατήσει νερό και θα το αλλιώνει. Αυτή η αίσθηση με κάνει να μην θέλω να το χρησιμοποιήσω άλλο.) Η μανούλα όμως που ξέρει πάντα τις παραξενιές του παιδιού της είχε την λύση! Το πήρε και το έκοψε σε μικρά μικρά κομματάκια μιας χρήσης τα οποία τα έβαλε σε μια ωραία διακοσμητική θήκη! =D Τώρα χρησιμοποιώ μόνο αυτό που χρειάζομαι και το άλλο δεν χαλάει! Έτσι μπορώ να το απολαύσω χωρίς άγχος. Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λένε "η μαμά πάντα ξέρει καλύτερα" !!!! (Θα το δοκιμάσω και με άλλα σαπούνια που δεν χρησιμοποιούσα/προτιμούσα γι'aυτό οτο λόγο!!!)

Αυτά λοιπόν είχα να σας πώ για τα προϊόντα από την σειρά Olivia που έχω δοκιμάσει. Αν σας ενδιαφέρει θα βρείτε τα προϊόντα σε γνωστά πολυκαταστήματα όπως Hondos Center,  στο Care Lab By Attica και σε επιλεγμένα φαρμακεία! ΑΑΑΑ και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό για μένα. Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική!!!!!!

Εσείς την ξέρετε; Έχετε δοκιμάσει προϊόντα της; Αν ναι ποια; Πως σας φάνηκαν;;;; Θα περιμένω τα σχόλια σας ladies!!!!!!



*Το review αυτό περιέχει προϊόντα τα οποία στάλθηκαν από την εταιρεία σε μένα για να τα δοκιμάσω. Προτεραιότητά μου είστε εσείς γι'αυτό και θέλω να γνωρίζετε ότι η γνώμη μου είναι 100% ειλικρινής. Για περισσότερα διαβάστε εδώ.



glitter text generator

33 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά ακούω για αυτήν! Η μπάρα θα με ενδιέφερε.. και επειδή είμαι περιέργη και γω κάπως θα δοκιμάσω τον τρόπο της μαμάς σου! Σαν την μάνα καμιά! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη θέλω να δοκιμάσω κι'αλλα απο την σειρά! =) και ασφαλώς σαν τη μαμα καμιά!!!!! =)

      Διαγραφή
  2. ααχ φαινονται πολύ ωραία!!!! ουτε εγώ την ήξερα την εταιρεία. Θα την κοιταξω στην επομενη έφοδο στα hondos. ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι σίγουρη ότι όλο και κατι θα βρεις που να σε ενδιαφέρει! Καλά ψώνια!!!!

      Διαγραφή
  3. χμ οχι δεν τα γνωριζα.την επομενη φορα θα τα ψαχουλεψω απο κοντα.μπραβο στη μανουλα για τις συμβουλες της.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το "θα τα ψαχουλέψω" μου άρεσε τόσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!

    =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!
    Την γνωρίζω την εταιρία! Έχω δοκιμάσει σε δειγματάκια το σαπούνι,το σαμπουάν και τη μαλακτική μαλλιών,όπως και το γαλάκτωμα σώματος.
    Πολύ καλά προϊόντα!
    Και η δική σου αναφορά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλά! σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! =)

      χαίρομαι που σου άρεσαν κ σενα!

      Διαγραφή
  6. Την εταιρία 'Olivia' πρώτη φορά την ακούω και χαίρομαι που είναι και Ελληνική! Σίγουρα κάποια στιγμή θα την αναζητήσω για να δοκιμάσω κάτι!Εγώ πάλι δεν μου ταιριάζουν οι κρέμες σώματος αλλά τα λάδια σώματος μου ταιριάζουν απόλυτα! Ωραίο post κούκλα μου! Έτσι να μαθαίνουμε και εταιρίες που δεν γνωρίζουμε και αν είναι και Ελληνικές ακόμα πιο σημαντικό για να γίνουν γνωστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa ειμαστε δηδ το ακριβως αντίθετο. εγώ το καλοκαιρι χρησιμοποιώ lotion (εκτός αν θέλω να γυαλίζει το δέρμα) το χειμώνα body butter. Λάδια χρησιμοποιώ μονο 2-3. Το olivia για μετά το μπάνιο ειναι απιθανο!

      Διαγραφή
  7. τη γνωριζω τη μαρκα αλλα εχεις δικιο δεν εμφανιζεται στα blog τοσο συχνα(σχεδον καθολου!)
    δεν εχω δοκιμασει ποτε καποιο προιον της!
    βλεποντας ομως το post σου θεωρω πως πρεπει να κανω μια δοκιμη γρηγορα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι δεν εμφανίζεται.... χαίρομαι για τα καλά σου λόγια! θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!

      Διαγραφή
  8. Εγώ χρησιμοποιώ την body lotion αυτής της σειράς και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!! Είναι υπέροχη!!!Βρίσκομαι ήδη στο δεύτερο μπουκάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααχ ναι? δεν το εχω δοκιμάσει και θέλω....!!!!!!!!!!!!! θα περιμένω αναλυτικο σου review!!!!!!

      Διαγραφή
  9. ετσι..
    πρεπει να υποστηριζουμε τα ελληνικα προιοντα


    http://woman-licious.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ μαζί σου αν και πιστεύω ότι πρέπει να το αξίζουν κιολας. Και αυτά πιστεύω ότι αξίζουν!

      Διαγραφή
  10. thank you for kind words! i already am your follower! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xairomai polu me ta nea!einai kai papoutsanis!kai tin elli;a oloi tin ektimoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι του παπουτσάνη! Αν ειναι καλά και ελληνικά τα εκτιμάμε πολύ και πρέπει να τα στηρίζουμε ακομα περοσσότερο!

      Διαγραφή
  12. den thn i3era afth th marka!!wraio review!!poia einai i xwra proeleushs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα! σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! πολύ σωστή ερώτηση.... δεν γνωρίζω την χώρα προέλευσης με σιγουριά. Νομιζω είναι Ελλάδα αλλά αν κάνω λάθος θα σε ενημερώσω...

      Διαγραφή
  13. κι εγώ πρώτη φορά τη μαθαίνω! ωραία φαίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εικόνα παίζει πολύ σημαντικό ρολο! χαίρομαι που σου αρεσουν!

      Διαγραφή
  14. Einai ta pio TELEIAAAAA proionta ever!!!
    Exw oloi tin seira, apla kathe fora pou lew na kanw post to 3anaskeftomai gt to blog mou einai pio polu fashion para beauty kai einai kai pio polu aggliko opote panta to afina, alla pragmatika Koukla mou eisai theaaaaa apla uperoxi s auto pou kaneis.
    Vevea leei pws ta exei se ola ta Hondos alla den isxuei, gt mono se epilegmena , as poume egw pou menw Ioannina den ta exei kai tha pernw apo Athina se ena magazi sto Monastiraki i sta Hondos stin Omonoia.
    To Body lotion kai oil ta exw kataxarei olo to kalokairi.
    Makari na eixa kapou na ta pernw online estw, gt den polu katevenw pia Athina, ekei einai g mena to mono kako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα σε προλαβα δηδ ...ε ?!?! αυτο θα πει φανατικος υποστηρικτής! χαιρομαι που σου αρέσουν και σενα τοσο πολύ! Δεν ήξερα ότι δεν τα εχουν παντου...κριμα..... Body lotion δεν εχω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω σύντομα!!!

      Διαγραφή
  15. Ta exo dei egw ksana , miazoun poli orea kai exoun oreo onoma :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. =) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την έχω δει μόνο σαν αναφορά ελληνικής εταιρίας!!! Δεν ήξερα καν τι εμπορεύεται μέχρι σήμερα!!! Φαίνονται υπέροχα & εντάξει οφείλω να πώ μαμά Θεά!!! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα σαπούνια!!! Ε ενώ τα κόβω & τα βάζω σε συρτάρια για να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα μου δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τα κόψω για να τα χρησιμοποιώ κομμάτι κομμάτι στο πρόσωπο!!! Πολύ ωραία ιδέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεα η μαμα το ξέρω! κ γω δεν το ειχα σκεφτεί....

      οσο για τα σαπουνια κ γω βαζω μερικά στα ρούχα!!!!!!!!!!!!!! όσο για τα προιοντα νομιζω θα σου αρέσουν πολλοί!

      Διαγραφή
  18. Πολύ καλή η ενημέρωση που μας έκανες για την ελληνική εταιρεία OLIVIA. Δεν την γνώριζα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση και με έβαλε σε πειρασμό ο τρόπος παρουσίασης και θα την δοκιμάσω οποσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πιο εποικοδομητικό σχόλιο για εμένα ίσως είναι ο τρόπος που σε βοήθησε η μαμά σου να αποθηκεύεις το σαπούνι. Έχω το ίδιο ακριβώς "πρόβλημα" με εσένα. Αλλά το ερώτημα μου είναι, σε ποσο μικρά κομματάκια στο έκοψε; γιατί εμένα το "πειραμα" δεν πέτυχε. :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα χαιρομαι που σου αρεσε! Ειδες ομως, οι μαμαδες παντα ξερουν... το εκοψε πολυ πολυ μικρο στο μέγεθος μιας μπίλιας... Οποτε μια μια χρηση τελειωνε...δε λεω βεβαια... ηταν και ειναι κουραστικο, οποτε δεν το κανουμε παντα αλλα το κανουμε συχνα και παντα οταν εχουμε καλεσμενους!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook