Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Oh my Gosh!!!!! / updated

Καλησπέρα beauties!

Νομίζω πως είναι πλέον περιττό να σας πω πόσο λατρεύω να δοκιμάζω καλλυντικά. Έτσι δεν είναι; Αυτό που λατρεύω όμως ακόμα περισσότερο είναι να μοιράζομαι την γνώμη που έχω για τα προϊόντα αυτά μαζί σας! Όπως πολύ σωστά καταλάβατε  

It's time for a review!!!!

Αυτή την φορά δοκίμασα προϊόντα της εταιρείας Gosh!



Jump In and

Η Gosh είναι μία δανέζικη εταιρεία, πολύ γνωστή στο εξωτερικό, και με πολύ καλές τιμές στα προϊόντα της.

Πρόσφατα λοιπόν η εταιρεία μου έστειλε ένα μικρό δεματάκι με προϊόντα ικανά να με βοηθήσουν να την γνωρίσω καλά αλλά και να φτιάξω ένα ολοκληρωμένο look! Δεν κρατιόμουν! Τα δοκίμασα όλα!

  • Το pigmentation των σκιών είναι πραγματικά εξαιρετικό. Η σύνθεσή τους είναι απίστετα μαλακή και μπορούν να δουλευτούν πάρα πολύ εύκολα. Αυτό τις κάνει ιδανικές για κοπέλες που ξεκινάνε τώρα το βάφονται και όχι μόνο. Χρησιμοποιώντας primer οι σκιές αυτές αντέχουν πάρα πολλές ώρες και κάτω απο εξαιρετικά δύσκολες θερμοκρασίες. Όσο για τα χρώματα... είναι απλά τα αγαπημένα μου! 







  • Το μάσκαρα είχε ένα εξαιρετικό μαύρο χρώμα! Δεν τις έκανε να κομπίαζουν ούτε και να σκληραίνουν ιδιαίτερα! Τέλος το βουρτσάκι δεν ήταν πλαστικό και ευτυχώς δηλαδή γιατί τα πλαστικά με κάνουν να ανατριχιάζω...


  •  Η εταιρεία φημίζεται για τα εξαιρετικά κραγίον και τα gloss της. Ενθουσιάστηκα λοιπόν όταν έιδα ότι μου έστειλαν και απο τα δύο! Το κραγίον είναι ένα απίστευτο ροζ! Και εγώ λατρεύω τα ροζ! Είναι τοσο girly! Έχει μαλακή υφή και είναι πολύ ενυδατικό αλλά για να αναδειχθεί καλύτερα να έχετε κάνει πριν απολέπιση στα χείλη σας. Το gloss μυρίζει απίστευτα και δεν κολλάει καθόλου! Τι άλλο να ζητήσει κανεις! Εγώ το χρησιμοποίησα πάνω από το ροζ κραγιον (θα το δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω) αλλά πιστεύω ότι θα δείχνει απίστευτα και πάνω από ένα nude της Clinique που έχω....







  • Για τα eyeliner τους δεν είχα ακούσει/διαβάσει πολλά σχόλια και δεν ήξερα πως θα μου φανεί... Παίζει όμως να είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Δίνει ένα απίστευτο ζωντανό μαύρο χρώμα. Και διαρκεί απίστευτα χωρίς την παραμικρή αλλίωσει. Απλά Super!




  • Και ένα ολοκληρωμένο look δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα ρουζ. Το χρώμα είναι ένα απίστεθτο παιδικό ροζ πολυ girly και διακριτικό! Έχει και αυτό μαλακή σύνθεση. Αυτό με φόβισε στην αρχή γιατί σκεφτόμουν πως το πινέλο θα πίανει αρκετό και θα ήταν πιθανό να βάλω αρκετό χωρίς να το καταλάβω. Όμως το χρώμα δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό οπότε τελικά δεν υπήρχε πρόβλημα. Για πρωϊνό μακιγιάζ το θεωρώ εξαιρετίκο καθώς την ώρα που τα μάτια είναι σχεδόν μισόκλειστα δεν θα χρειάζεται να ανησυχώ αν έπιασα αερκετό lool...



lipgloss: Volume lip shine 08 nude *
eyeliner: 01 black*
pigment: 01 vanilla*
lipstick: 150 kitten pink*
eyeshadows: Smokey eyes palette 03 plum*
blush: natural blush 43 flower pink*
mascara: boost your lashes (length & definition) black*

Η αλήθεια είναι πως έψαξα πολύ για να βρω αρνητικά και δεν βρήκα...Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη! Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν ξέρω πως μπορούμε να τα προμηθευτούμε στην Ελλάδα. Θα ρωτήσω και όταν μάθω θα κάνω update. Προς το παρών για όσους έχετε φίλους στην Αγγλία ξέρω ότι υπάρχουν στο Superdrug!

Τα βρήκα και στην Ελλάδα! Τώρα μπορούμε να τα αγοράσουμε από το Escarelle Cosmetics!!!!

Πως σας φαίνονται λοιπόν; Έχει τύχει να τα δοκιμάσετε εσείς; Αν ναι πως σας φάνηκαν;
   
       

24 σχόλια:

  1. Τα χρώματα φαίνονται πολύ ωραία!!
    Θα ήθελα να την δοκιμάσω...αν έρθει στην Ελλάδα σίγουρα θα αγοράσω μερικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τα χρώματα και η ποιοτητα ειναι πραγματικά υπέροχα! και ειναι κ πολυ οικονομικά. Τους έχω ήδη ρωτήσει αν υπάρχει τρόπος να τα προμηθευόμαστε και μεις εδώ και περιμένω απάντηση!

      Thx for the comment ! =)

      Διαγραφή
  2. Τέλεια πραγματάκια.. Με γειά σου.. Οι σκιές και το κραγιόν είναι super.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφα πραγματάκια, το κραγιόν και το ρουζάκι είναι to die for! Τη συγκεκριμένη εταιρία την έχω πετύχει στα Beautycom καταστήματα. Θέλω να δοκιμάσω και το face primer της για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Φιλάκια πολλάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααχ δεν ηξερα οτι τα έχουν εκει..... Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όσο για το κραγιον συμφωνώ ! it is to die for!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      φιλακια

      Διαγραφή
  4. Gosh product are more than amazing!!!
    I used their eye products and lipsticks , while I was leaving in England.
    I wish I can find them here too.
    Great review dear. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. είναι πραγματικά υπέροχο! η αλήθεια ειναι πως στην φωτογραφία φαίνεται λίγο πιο εντονο απ'ότι είναι αλλα στις δικές μου φωτογραφίες νομίζω καταλαβαινετε καλυτερα!

      thx for the comment!!!!!! =)

      Διαγραφή
  6. fenontai polu omorfa an k exw tn entupwsi oti ta exw dei k stn Ellada!



    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι????????? ααααχ αν θυμηθεις πες μου που.... ευτυχως βρηκαμε online καταστημα που να στελενει Ελλάδα απο την Natalie αλλά αν βρουμε κ καταστημα που να τα πουλαει εδω θα ειναι υπέροχο!!!! θελω να δοκιμάσω τόσο πολλά ακομα....

      Διαγραφή
  7. Αν πω ότι έχω ενθουσιαστεί και μόνο που τα βλέπω; Κάτι μου κάνουν οι αποχρώσεις... και όχι μόνο! Ε, ναι θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια, κι εγώ! Μακάρι να μπορούσαμε να τα δούεμ και στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν! ειμαι σιγουρη οτι θα καταφερουμε είτε να τα βρουμε σην Ελλαδα είτε σε καταστήματα που στέλνουν εδώ! ειναι πραγματικα πολύ καλα!

      Διαγραφή
  8. Ναι φαίνονται πολύ όμορφα,αν οι τιμές τους είναι οικονομικές γιατί όχι;Ευχαρίστως να τα δοκιμάσω...
    Θα ψάξω να δω αν υπάρχουν στην Ελλάδα..
    (ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι τιμες ειναι πολυ καλες για τετοια ποιοτητα! και γω ψαχνω... αν βρεις κατι keep us updated!!!!

      (χαρα μου! meant every word =) )

      Διαγραφή
  9. nomizw pws exw dei ti marka se farmakeia!polu omorfo to apotelesma kai sou paei polu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ σε ευχαριστω πολυ πολυ γλυκια μου για τα καλα σου λογια! να σαι καλα! =)

      σε φαρμακεια μου φαινεται δυσκολο... αν τα ξαναδεις ομως πες μας που!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Πωπω ήταν απο τις πρώτες εταιρείες καλλυντικών που αγόρασα!Νομίζω παλιά τα είχαν και τα Hondos δεν τα διαθέτουν τώρα? Έλεγα να έριχνα μια ματιά στο eyeliner pen!kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο τις πρωτες ε? αυτα ειναι....!!!!!! οχι τωρα τα hondos δεν την εχουν. μπορει να την βρει καποιος μονο στο online καταστημα που αναφερω και οπου εκεινοι τα στελνουν... το eyeliner ειναι παρα πολυ καλο!!!!

      Διαγραφή
  11. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα θα ήθελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =) αν τα δοκιμασεις ειμαι σιγουρη οτι θα τα ευχαριστηθεις!!!!!!!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook