Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

My favorite sunscreens !!!!

Καλημέρα sunshines!

Σήμερα έχει απίστευτη ζέστη... Το θερμόμετρο έχει αγγίξει για τα καλά το κόκκινο και τι καλύτερο από μια βολτούλα στη θάλασσα... 

Χωρίς όμως τα απαραίτητα γυναικείτα αξεσουάρ και τι σωστή προετοιμασία γίνεται; Δεν γίνεται.....

picture borrowed from http://blog.pharmacymix.com/

Το αντιηλιακό είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας! 

Σήμερα λοιπόν θέλω να μοιαστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου αντιηλιακά!

Jump In and







  • Το πρώτο είναι το Dior Bronze - protection solaire
(συγνώμη για την αναποδη photo αλλά ότι κ να έκανα συνεχιζε να βγαίνει έτσι πλάγια... μετά από πολύ ταλαιπωρία σκέφτηκα πως μάλλον είναι γραφτό της)

Το αγόρασα πρώτη φορά πέρυσι πετυχαίνοντας μια γεναία έκπτωση των Sephora. Πήρα και αυτό για το σώμα και αυτό για το πρόσωπο. Έχουν και τα δύο spf30 και αρκετά πυκνή υφή. Θέλουν αρκετό τρίψυμο για να αποροφηθούν αλλά ευτυχώς μετά δεν αφήνουν αυτή την αίσθηση του λιπαρού δέρματος που ενοχλεί. Έχουν μια ελαφριά μυρωδιά αντιηλιακού αλλά εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Ο λόγος για τον οποίο το λάτρεψα είναι γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν ξεφλούδισα και δεν κάηκα. Μαύρισα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά και το μαύρισμα αυτό κράτησε μέχρι τον Οκτώβριο. Τι άλλο θα μπορούσα να ζήτήσω; Ασφαλώς δεν θα μπορούσα να μην το πάρω και φέτος με την έκπτωση του 40% που είχαν τα Sephora λίγο καιρό πριν.
  • Το επόμενο είναι ένα κλασσικό και αγαπημένο της Caroten. 

Η διαφορά του με αυτό του Dior είναι ότι είναι λίγο πιο ρευστό, έχει spf 20 και αποροφάτε λίγο πιο εύκολα και γρήγορα από το δέρμα. Συνήθως το χρησιμοποιώ σε ώρες που ο ήλιος δεν καίει τόσο πολύ ή όταν κάθομαι κάτω από σκιά. Το αγόρασα πρώτη φορά φέτος και μέχρι τώρα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.


  • Το τελευταίο είναι το Ambre Solaire* της Garnier.



Το αντιηλιακό αυτό μου το έστειλε η Garnier πριν πολύ καιρό αλλά δεν μπορούσα να σας πω την γνώμη μου γι'αυτό μέχρι να αρχίσω να κάνω τα πρώτα μου μπάνια και πραγματικά να το δοκιμάσω. Έχει spf30 και η υφή του είναι και αυτή αρκετά ρευστή. Το αντιηλιακό αυτό ομως, διαφέρει από τα δύο προηγούμενα που έχω. Ο λόγος είναι ότι πέραν του ότι  ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό αντιηλιακό με υπέροχο άρωμα σε κάνει να λάμπεις λόγο των επιχρυσωμένων μαργαριταριών που περιέχει. Είναι σαν να περιέχει πολύ πολύ μικρά κομμάτια glitter τα οποία είναι απίστευτα διακριτικά και όμως φωτίζουν όλο μας το σώμα όταν πέσει ο ήλιος απάνω τους ενώ στην σκιά δεν φαίνονται καθόλου χαρίζοντας αυτή την αίσθηση της διακριτικότητας. 



Προσωπικά το βρίσκω απίστευτα girly και chic!!!! Το αποτέλεσμα του να φανταστείτε είναι τόσο τέλειο που άρχισα να το χρησιμοποιώ και σαν κρέμα σώματος σε βραδινές εξόδους. Φανταστείτε να είστε σε ένα pool/beach party να χωρεύετε και όταν πέφτει το φως πάνω σας το σώμα σας να λάμπει! Δεν  υπάρχει καλύτερη αίσθηση! Σίγουρα θα κλέψετε τα βλέματα!


Για πείτε μου και σεις τη γνώμη σας; Τα έχετε δοκιμάσει; Σας άρεσαν; Ποιά άλλα χρησιμοποιείτε εσείς;




15 σχόλια:

  1. Τι ωραία όλα!Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά αλλά ήθελα πολύ να δοκιμάσω το ambre solaire!Γενικά αυτο μαυριστικά δε χρησιμοποιώ αλλά πάντα επενδύω σε ενα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω αυτο μαυριστικα δεν χρησιμοποιώ γιατί πάντα έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να ξεβάψω σε στιγμή που δεν θα πρέπει.

      όσο για το ambre solaire είμαι σίγουρη ότι θα το ευχαριστηθείς αν το δοκιμάσεις. ειναι και οικονομικό και καλό!

      Διαγραφή
  2. Το Amber Solaire by Garnier ήθελα πολύ να το πάρω αλλά κάπως δίσταζα λόγω ότι αυτά τα πολύ πολύ μικρά κομμάτια glitter δεν θα ήταν διακριτικά αλλά αφού λες ότι είναι απίστευτα διακριτικά, ίσως να καταφέρω φέτος να το δοκιμάσω! Ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεις και στην τελευταλια φωτογραφία δεν φαίνεται έντονο glitter αλλά μια υπέροχη λάμψη!!!!! οποτε δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα. Στη σκιά δεν φαίνεται καθόλου και στον ήλιο είναι απίστευτο το ποσο ωραίο αποτέλεσμα δίνει!

      ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια =)

      Διαγραφή
    2. @ΜΑΡΙΑ (BeautyGirl) Υπάρχει & το σπρέι που δεν έχει γκλίτερ!!!

      Διαγραφή
    3. ναι ε? δεν το ηξερα.... θα το κοιταξω

      Διαγραφή
    4. Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ!!!

      http://egokaiesuomorfesmazi.blogspot.gr/2012/06/ambre-solaire-garnier.html

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα!!!εγω έχω το αντηλιακό της amber solaire και το χρησιμοποιώ πια σαν κρέμα σώματος!ειδικα το πρωί που κατεβαίνω στο κέντρο για δουλειές χαρίζει προστασία,ενυδάτωση και ένα σούπερ δροσιστικό άρωμα που διαρκεί!!
    Θα το αγοράσω οπωσδήποτε ξανά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαν κρεμα σωματος ειναι απλα απαιχτη!!!!! ειναι αυτο ακριβως που θελω!!!!

      Διαγραφή
  4. αχ αυτο το dior κατι μου εκανε!ποσο κανει κανονικα;οσο για τα αλλα εχω δοκιμασει τις απλες εκδοσεις.περσι τ carroten και φετος το ambre solaire και ειμαι πολυ ικανοποιημενη επειδη απορροφωνται πολυ γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ δεν θυμαμαι ποσο εχει...νομιζω ειναι γυρω στα 25 με 30euro

      Διαγραφή
  5. Εγώ αγαπώ της ambre solaire το σπρέι!!! Δεν αφήνει λιπαρότητα καθόλου & μυρίζει τέλεια!!! Αλλά μια που το λες θα δοκιμάσω & αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tora kai egw epitelous tha valo tis Garnier kai tha to dokimaso !!! Tis Dior ta antiliaka fenonde poli orea :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν το δοκιμασεις περιμενουμε εντυπωσεις! τα dior ειναι παντα καλη ιδεα!!!!!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook