Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Today's Nails


Καλημέρα κουκλίτσες μου!

Το σημερινό Today's Nails είναι τελείως διαφορετικό.... Ακολουθεί την τελευταία μόδα που κυκλοφορεί στην Αμερική και μας προτρέπει να έχουμε Natural Nails!

Είναι ωραία τα χρώματα, τα σχέδια και όλων των ειδών τα παράξενα αντικείμενα με τα οποία μπορεί κατά καιρούς να  διακοσμήσουμε τα νύχια μας αλλά καμμιά φορά η απλότυτα και η λιτότητα είναι αυτά που κερδίζουν όλα τα βλέματα. Έτσι δεν είναι; Τι καλύτερο από το να έχουμε περιποιημένα λευκά και καθαρά νύχια;;;



Εγώ, εκτός από πολύ chic το βρίσκω και απίστευτα βολικό μιας και στην δουλειά δεν μπορώ να φοράω έντονα χρώματα. Ακόμα όμως και  όταν σε Σαββατοκύριακα δοκιμάζω όλα τα περίεργα χρώματα που έχω αυτά δεν κρατάνε πολύ τώρα που πηγαίνω στη θάλασσα. Έτσι η επιστροφή στα Natural Nails είναι νομίζω η καλύτερη και πιο υγιείς επιλογή.

picture borrowed from http://thenail-goddess.blogspot.gr/

Κάθε δύο τρεις μέρες λοιπόν τα λιμάρω λίγο για να διατηρώ το σχήμα τους. Τα βάζω σε λίγο λάδι για να τα ενυδατώσω ή σε λίγο λεμόνι για να βοηθήσω να είναι όσο πιο άσπρα γίνεται. Μετά τα ενυδατώνω με αμπούλες βιταμίνης Ε τις οποίες παίρνω από φαρμακείο και είναι πολύ οικονομκές. Όταν χρειάζεται περιποιούμαι  και τα πετσάκια και χρησιμοποιώ και μια ειδική κρέμα γι'αυτά. Στο τέλος βάζω μια βάση για να μην σπάνε και να γυαλίζουν.

Κάθε βράδυ δεν ξεχνάω να φοράω την κρέμα χεριών μου που είναι ιδανική και για τα νύχια. 

Εσείς πως περιποιήστε τα νύχια σας όταν δεν τα βάφετε;;;; Ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε και θα θέλατε να μου προτείνετε;;;; 

                            
    
glitter text generator

9 σχόλια:

  1. Ωραία η τάση και γενικά είμαι υπέρ της φυσικότητας,αλλά μόλις απέκτησα κάτι τέλεια νέα χρώματα και δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω αυτή την τάση σύντομα!Ε,πώς να το κάνουμε;Το καλοκαίρι θέλει το χρώμα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα δικιο έχεις! τι να κανεις αμα έχεις τόσα ωραία χρώματα..μπαίνεις σε πειρασμό...

      Διαγραφή
  2. Μου αρεσουν πολυ τα φυσικα νυχια και κυριως στα ποδια, το ομολογω.
    Ειδικα γιατι δεν αντεχω τα μακρια νυχια και το χρωμα για να αναδειχτει θελει να ειναι λιγο μακρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω συμφωνω σε αυτό...στα ποδια τα φυσικά δείχνουν ακόμα καλύτερα...

      Διαγραφή
  3. Δε πίστευτα ότι θα το έλεγα αλλά υπάρχουν φορές που απλά βαριέμαι να τα βάψω. Ωραίο σχήμα και ένα διάφανο βερνίκι και έξω από την πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε μπορω καθολου να τα αφησω αβαφτα!!ειναι και μακρυα!!!τον περισσοτερο καιρο τα εχω γαλλικο,ταιριαζει με οτι και να βαλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα βάφω μία φορά την εβδομάδα την οποία τα περιποιούμαι κ όλας & μια φορά το μήνα τα κόβω για να δυναμώνουν! Χρησιμοποιώ: Essie, Radiant, Orly, Gamma, Lovie, Korres, Seventeen, Avon & Oriflame!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα τα Nail Star Two Way Pen and Brush για σχέδια στα νύχια!!! & η αγαπημένη μου κρέμα χεριών Rich Moisture Glycerine HAnd Cream με Botanical Extracts+Vitamin E της Avon!!! Έχω χαλάσει 4 μπουκαλάκια των 500ml σε 6 χρόνια!!! Βάζεις μια στάλα & κάνει θαύματα!!!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook