Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Review on Cristalliste line from Kerastase

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Σήμερα θα ήθελα να μιλήσουμε για ένα θέμα φετίχ για μας τα κορίτσια. Όχι δεν εννοώ τα παπούτσια :P αλλά

Τα μαλλιά μας!

Έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί τους όπως και οι πιο πολλές από σας!!!! Από μικρό κορίτσάκι μου άρεσε να τα περιποιούμαι, να τα χτενίζω και να βάζω τη μαμά μου να μου τα κάνει γαλλική κοτσίδα. (Τι έχει τραβήξει και αυτή η μαμά)...

Και σε αυτό το σημειο νομίζω ήρθε η ώρα να μοιραστώ μια προσωπική ιστορία μου μαζι σας. Δεν θα ήμουν πάνω από 6 ετών μου έκοψαν ένα καλοκαίρι οι δικοί μου τα μαλλιά μου κοντά. Έκλαιγα θυμάμαι όλη την ώρα και από τότε δε τα έκοψα ποτέ ξανά κοντά.


Νομίζω τώρα καταλαβαίνετε τώρα πως όταν λέω πως έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλία μου το εννοώ. Είμαι λοιπόν εκτός των άλλων και πολύ προσεκτική σε σχέση με το ποια προϊόντα χρησιμοποιώ.



Τα μαλλιά μου είναι ότι είναι καστανόξανθα και παρ'όλα αυτά παλιά τα έβαφα... Γιατί δεν ξέρω.... Τώρα έχω να τα βάψω 2 χρόνια και έχουν έρθει πια στο φυσικό τους. Πέρυσι το καλοκαίρι τα είχα κάνει περμανάντ και παρά το ότι τα έκοψα πια τα κάτω κάτω είναι ακόμα σγουρά.  Πειραματίζομαι δηλαδή μαζί τους παρά την αδυναμία που τους έχω...

Είμαι επίσης από τις λίγες κοπέλες που πραγματικά δεν έχουν λόγο να παραπονιούνται καθώς έχω πολύ μακρυά μαλλιά τα οποία μακραίνουν πολύ γρήγορα και με πολύ χοντρή  και δύνατή τρίχα. Μαδάω βέβαια καμμιά φορά στο μπάνιο αλλά τι να κάνεις... Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.... 

Δοκίμασα λοιπόν πριν από κανένα μήνα την νέα σειρά της Kerastase την Cristalliste* που είναι ειδικά σχεδιασμένη για μακρυά μαλλιά νέων γυναικών, σαν τα δικά μου και πραγματικα την έχω ερωτευτεί.


Η σειρά αποτελείται από 3 προϊόντα το σαμπουάν, την κρέμα και ένα λάδι για μετά το λούσιμο.

Πραγματικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και αυτό γιατί τα μαλλιά μου είναι πολύ πιο μαλακά και λεία απ'οτι πριν. Είναι πλεόν όχι μόνο ανάλαφρα αλλά η Cristalliste τα έχει κάνει να λάμπουν! 


Το λάδι όμως είναι λατρεία! Με ελάχιστη ποσότητα έχει κάνει πολύ καλό στις άκρες μου οι οποίες δεν είναι πια άγριες. Η σύνθεσή των προϊόντων είναι τέτοια ώστε να αποτρέπει τις ρίζες των μαλλιών να λαδώνουν και τις άκρες να ξηραίνονται σύντομα. Πράγμα που θεωρώ πως είναι ο ιδανικός συνδιασμός.

Το άρωμα του είναι τόσο και καλοκαιρινό που πραγματικά σε κάνει να ταξιδεύεις!

Όπως καταλαβαίνετε είμαι ενθουσιασμένη με την σειρά αυτή και όσο και αν προσπάθησα να βρω αρνητικά δεν τα κατάφερα.... Λούζομαι κάθε δύο μέρες και το χρησιμοποιώ πάντα και πραγματικά δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια αποτελέσματα.  

Αν τα μαλλιά σας είναι σαν τα δικά μου σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;; Πως σας φάνηκε;;;;


17 σχόλια:

  1. Λατρεύω Κérastase! Απο τότε που είχα μακρυά μαλλιά! Και αν κ τώρα έχω κοντά μαλλάκια, δεν μπορώ χωρίς να έχω κάτι απο Kérastase στο μπάνιο μου!
    Ανάμνηση: απο μια σταλιά παιδάκι θυμάμαι τη μητέρα μου να βάζει κάποια μάσκα της Κerastase(δεν θυμάμια ποια) και να μας λέει ότι όταν μεγαλώσουμε αυτή την εταιρεια να προτιμάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα η δική σου ανάμνηση είναι καλύτερη από την δική μου!!!!!!!

      Παντα ξέρουν οι μανούλες ομως! =)

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη εταιρία..Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη σειρά,αλλά γιατί όχι!
    Thanx for sharing<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να δοκιμάσεις! Αλήθεια! Είμαι σίγουρη ότι θα τα ευχαριστηθείς πολύ και θα πεις σίγουρα ότι αξίζουν τα λεφτά τους!

      Διαγραφή
  3. ειναι απιθανο!! το λατρεψα αυτο εγραφα κ χθες οτι την αρχισα κ απο φοβο μην τελειωσει σταματησα για να εχω στις διακοπες που θα τα ταλαιπωρησω τα μαλλακια μου τα κανει σα μεταξι κ φωτεινα..
    κ να σκεφτεις οτι γενικα δν ενθουσιαζομαι με προιοντα κομμωτηριου επειδη ειμαι καπως προκατειλημενη λογω της υψηλης τιμης τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. this sounds really great!

    http://kellinasthoughts.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. latrevw ta ladakia mallliwn..afto den to exw dokimasei..mallon tha einai to epomeno!!! <3

    olgakiiscalling.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω τα λατρευω! πιστευω οτι κανουν πολυ καλο στα μαλλια!

      Διαγραφή
  6. Κι εγώ έχω ένα θέμα με τα μαλλιά τώρα το καλοκαίρι ,αλλά βρήκα ένα προϊόν που μ'έχει βολέψει. Γενικά όμως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για KERASTASE αλλά δεν ξέρω από πού μπορούμε να τα προμηθευτούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχουν πολυ καλα προϊόντα. νομιζω στον Δαφνη αλλα και σε κομμωτηρια μπορεις να τα βρεις!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook