Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ViVa by Fergie review!

Καλησπέρα κορίτσια!

Το καλοκαίρι έφτασε και ο καιρός ζέστανε...Τι καλύτερο λοιπόν από το να φοράμε ένα καλοκαιρινό άρωμα που θα μας φτιάξει την διάθεση και θα σας κάνει να νομίζουμε ότι είμαστε σε έναν εξωτικό κήπο;;;;



Σας έφτιαξα την διάθεση ή όχι ακόμα;;;

Αν όχι Jump in and
Όσες κοπέλες με ακολουθείτε στο facebook και στο twitter θα είδατε ότι πριν από μερικές μέρες  παρέλαβα ένα άρωμα από την εταιρία Avon. Η εταιρία είχε την ευγενή καλοσύνη να μου το στείλει για να  δοκιμάσω το VIVA by Fergie* το οποίο ασφαλώς λανσαρίστικε και πήρε και το όνομά του από την γνωστή Pop Star Fergie. 

Το σύνθημα του αρώματος είναι "Live by your Rules" που να σας πω την αλήθεια με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη!!!!!!

Όταν ήρθε έτρεξα να το ανοίξω σαν παιδάκι που ανοίγει το δώρο του. Μπορεί να ήξερα τι περιέχει το κουτί αλλά δεν ήξερα πως μυρίζει... Οπότε με καταλαβαίνετε... 

Ανοίγω λοιπόν το κουτί βλέπω το μπουκαλάκι και σκέφτομαι πως θα ήταν πολύ κρίμα αν δεν ήταν καλό μιας και το μπουκάλι είναι πραγματικά πολύ ωραίο.


Ευτυχώς δεν απογοητεύτηκα...!!! Αντιθέτως ενθουσιάστηκα με την μυρωδιά. Λουλουδάτο, φρέσκο και καλοκαιρινό. Ιδανικό για τις βραδινές μας εξόδους. Ούτε πολύ βαρύ ώστε να γίνεται πολύ ενοχλητικό  ούτε πολύ ελαφρύ ώστε να χρειάζεστε να βάζετε αρκετό για να το καταλάβετε. Επιπλέον διαρκεί και πάρα πολύ κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό.... Έχει τόνους μέντας, λεβάντας, μυρωδικών και λουλουδιών ενώ κλείνει μέσα του και μια αίσθηση ξύλου που για μένα το κάνει μαγικό...(ελπίζω τώρα να βρεθήκατε σ'εκείνον τον εξωτικό κήπο που λέγαμε πιο πριν.)


Και ασφαλώς έπρεπε να πάρει και έγκριση και από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά αν δεν αρέσει το άρωμα μου στην οικογένεια μου και πολύ κοντινούς φίλους τότε νιώθω ότι πρέπει να το αλλάξω. Πιστεύω ότι το κάθε άρωμα μυρίζει διαφορετικά πάνω στον κάθε άνθρωπο και οτι αν το φοράει αρκετή ώρα το άρωμα αλλάζει απάνω του. Επίσης το συνηθίζει και δεν το μυρίσει πλεόν και έτσι δεν μπορεί να καταλάβει την αλλάγη. Έχει λοιπόν για μένα μεγάλη σημασία όχι μόνο να μου αρέσει αλλά να αρέσει και στους άλλους. 


Για να το τεστάρω λοιπόν το φόρεσα σε πρόσφατη βραδινή μου έξοδο και περίμενα τα σχόλια των γύρω μου... Ήθελα να δω αν θα πάρει εγκριση...ε... ΠΗΡΕ.... ΠΗΡΕ.... !!!!!!!!

Αυτό ήταν λοιπόν το Viva δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την θέση του στα αγαπημένα μου αρώματα!!!!!



Εσείς έχτε δοκιμάσει άλλα αρώματα από την Avon;; Ποιό θα μου προτείνατε να δοκιμάσω;;;;;

10 σχόλια:

  1. για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δοκιμασει καποιο αρωμα απο avon..με γεια!! να το χαρεις τωρα το καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω! ειμαι σιγουρη οτι θα το χαρω πολύ! είναι ότι ορέπει για αυτή την περίοδο!

      Διαγραφή
  2. Η far away και η incadescence ειναι οι αγαπημενες μου,κρατανε πολυ αλλα θεωρω οτι δεν ειναι καλοκαιρινα αρωματα,εχουν πιο βαρια μυρωδια!!!Η Pur Blanca ειναι απολυτα καλοκαιρινη αυτη φοραω καθε καλοκαιρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pur blanca ε??? απο μυρωδια δεν ξερω αλλα απο ονομα σκιζει!!!!!!

      θα της δωσω μαλλον μια ευκαιρια!!!! =)

      τις αλλες πιο μετά!

      thx for the comment!!!

      Διαγραφή
  3. ΑΑΑ!! πρεπει να το δοκιμασω συντομα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα πρεπει! κ ευχομαι να σου αρεσει τοσο πολυ οσο αρέσει κ σε μενα!

      φιλια

      Διαγραφή
  4. exw dokimasei arwmata ths avon kai de mou aresan..tha dokimasw kai afto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα δοκιμάσει ένα τέλειο άρωμα από avon δύο φάσεων που είχε απίστευτη διάρκεια και τέλεια μυρωδιά αλλά δυστυχώς το κατήργησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά σαν το far away δεν έχει κανένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook