Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

New Garnier BB Cream! ~ New review!!!!!

Καλησπέρα beauties!!!!!!

Είχα τόσες μέρες να σας μιλήσω και σκέφτηκα να επανέλθω δυναμικά με ένα review γιατί ξέρω ότι σας αρέσουν πολύ!!!!  

Αυτή τη φορά θα σας πω την γνώμη μου για την νέα BB Cream* της Garnier που έχει ματ υφή.



Jump In and


Όταν πριν μερικούς μήνες σας είχα πει την γνώμη μου για την προηγούμενη BB (το post θα το βρείτε εδώ) πολλές από σας μου είχατε σχολιάσει ότι δεν τους αρέσει γιατί μετά από 1-2 ώρες αρχίζετε να γυαλίζετε. Για να πω την αλήθεια, τότε συμφώνησα και γω μαζί σας. Όμως μιας και με λίγη πούδρα μπορούσα να το ρυθμίσω και η τιμή της είναι πολύ καλή έγινε "must have" και foundation φοράω μόνο στις βραδινές μου εξόδους... 

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άρχισαν να πιάνουν οι ζέστες και αυτό γιατί  το καλοκαίρι θέλω να βάζω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα στο πρόσωπο μου και αυτό γιατί με την τόση ζέστη έχω την αίσθηση ότι λιώνω... και μαζί με μένα και το μακιγιάζ μου. Το να βάζω δηλαδή έστω και μια λεπτή στρώση πούδρας μου φαινόταν βαρύ και λίγο καταναγκαστικό.

Όταν λοιπόν η Garnier πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στην Ελλάδα την καινούργια της BB Cream Miracle Skin Perfector  με extra απορροφητικό περλίτη ώστε να συμβάλει στην μείωση της λιπαρότητας ήθελα να την δοκιμάσω με την ελπίδα ότι κάνει αυτό που υπόσχεται. 



Την φοράω λοιπόν σχεδόν τρεις εβδομάδες καθημερινά και πλέον μπορώ να σας πω τι πιστεύω...

Αν θα έπρεπε να την βαθμολογήσω με άριστα τα 10 αστεράκια θα έβαζα 8,5 και θα σας πω γιατί...

Θα ξεκινήσω με αυτά που μου άρεσαν και μετά θα σας πω τί δεν μου άρεσε...

  • ΝΑΙ είναι τελέιως ματ η υφή! Αυτό που υπόσχεται το κάνει και μάλιστα καλά!!!!!
  • Κρατάει πραγματικά πολλές ώρες!
  • Εχει SPF 20 (η άλλη BB έχει Spf 15)
  • Κρύβει τους πόρους μου στα μάγουλα (όχι όμως στην μύτη αυτό το  πρόβλημα όμως το είχα και με την παλιά οπότε δεν το υπολογίζω...)
  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα μου
  • Είναι πιο καλυπτική από την προηγούμενη. Είναι δηλαδή κατά την άποψή μου το ακριβώς ενδιάμεσο ανάμεσα στην παλιά BB και το foundation.

Να και τα αρνητικά.....
  • Είναι πιο ρευστή. Πάρα πολύ πιο ρευστή.... Αν την έχω ζουπήξει έστω και λίγο βγάζοντας την από το συρτάρι, όταν θα την ανοίξω θα βγεί μεγάλη ποσότητα προϊόντως προς τα έξω.


  • Και είναι 10 ml λιγότερο από την παλιά στην ίδια όμως τιμή.
Είναι επίσης αλήθεια ότι:
  • Όταν την πρωτοβάζεις στο χέρι σου για κλάσματα του δευτερολέπτου θα σου έρθει μια ελαφριά μυρωδιά από οινόπνευμα αλλά  αφού αυτό χάνεται σχεδόν αμέσως οπότε εμένα δεν με νοιάζει
  • Το χρώμα της είναι αρκετά πιο ανοιχτό σε σχέση με την "παλιά"  light. Tο χειμώνα πιστεύω ότι θα μου είναι μια χαρά. Τώρα όμως για να το πετύχω θα πρέπει να την αναμείξω με την πιο σκούρα για αν πετύχω το τέλειο αποτέλεσμα ή .....  


(στην δεύτερη photo είναι η καινούργια BB και η παλιά medium. Για να έχετε μια ιδέα για τις αποχρώσεις. Από την καινούργια medium δεν έχω swatch...)

Και μπορεί να σας φαίνεται ότι είπα αρκετά αρνητικά ΑΛΛΑ αν με ρωτάτε αν αξίζει η απάντηση θα είναι ΝΑΙ και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο λόγος; Έχω βρεί τον δικό μου τρόπο να την κάνω να δουλεύει ακριβώς όπως θέλω...!!!!!!

Ποιός είναι αυτός;;; 

Χρησιμοποιώ και την παλιά και την καινουργια μαζί. Ναι ναι καλά διαβάσατε. 

Πρώτα απλώνω την "παλιά" σε όλο που το πρόσωπο και μετά στα σημεία που γυαλίζω πολύ (όπως μέτωπο, μύτη, πηγούνι ) βάζω από πάνω μια πολύ ελαφριά στρώση  από την ματ. Έτσι και δεν γυαλίζω, και σε εκείνα τα σημεία το πρόσωπο μου είναι λίγο πιο φωτεινό (που εμένα μ'αρεσει), και στα ζυγωματικά αυτή η γυαλάδα που  θα δημιουργηθεί μετά μοίαζει σαν φυσικό highlighter (so girly!!!!) και πούδρα δεν βάζω. 
Τέλος την ματ την χρησιποποιώ και σαν concealer γιατί όπως σας είπα είναι κ πιο φωτεινή και πιο καλυπτική (πραγμα αρκετά πιο οικονομικό αν το καλοσκεφτείτε).

 Τι άλλο να ζητήσω;;;; 

Ναι έχει ελατώματα αλλά πιο προϊόν δεν έχει;;; Το σημαντικό είναι ότι βρήκα τρόπο να την κάνω να δουλέψει για μένα και τώρα πια μ'αρέσει πάρα πάρα πολύ!!!!!!! 

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;;; Πώς σας φάνηκε;;;;; Αν όχι έχετε σκοπό να την δοκιμάσετε;;;;;;;

24 σχόλια:

  1. πολυ καλη δουλεια στο post!!!! ακουγεται πολυ ενδιαφερουσα η "καινουρια"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ είσαι τόσο μα τόσο γλυκιά! σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!!!!!!!

      χαίρομαι που σου άρεσε το post!! προσπάθησα να γράψω όλα τα θετικά και τα αρνητικά που σκέφτηκα για να έχετε μια πλήρη άποψη!

      Διαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπες!Μου αρέσει που αναφέρεις και τα αρνητικά και είσαι ειλικρινής!Είναι όντως αρκετά ρευστή αλλά μου αρέσει πολύ περισσότερο από την άλλη, η οποία αν και δεν είμαι λιπαρή με έκανε να γυαλίζω! Την αγόρασα πριν μια βδομάδα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη διότι δε χρησιμοποιώ υγρό foundation και με καλύπτει απόλυτα!
    Φιλάκια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι πολυ και που σου αρεσε το review! thx for the comment!

      =) =)

      Διαγραφή
  3. Πολύ σημαντικό που βρήκες τον τρόπο να την προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες...άλλωστε κανένα προιόν δεν μπορεί να είναι τέλειο!
    Εγώ έχω την παλιά και την χρησιμοποιώ καιρό τώρα. Την βάζω καθημερινά αντί για makeup. Εχω μεικτή προς ξηρή επιδερμίδα και έτσι μου ταιρίάζει μια χαρά αφηνοντας ένα ελαφρώς dewy look. Βέβαια με τόση ζέστη τώρα τελευταία καποιες φορές παραείναι γυαλιστερό το προσωπο μου.Ίσως πάρω να δοκιμάσω και την καινούρια αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι αρκετά ενυδατική για το δέρμα μου.
    Φιλιά!

    http://eleonority.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πια foundation σπανια φοράω... ναι σε μερικά δερματα μπορεί να μην είναι ερκετά ενυδατική. μακάρι να έδιναν δείγματα και από αυτή όπως με την παλια bb, που άνοιγες ενα περιδικό και έπεφτες σε δείγμα, για να εισαι σίγουρη....

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Ωραίο post...Χαίρομαι που έγραψες και κάποια αρνητικά!!! Εγώ έχω την παλιά και θέλω τόσο πολύ την καινούργια!
    Ζωή

    http://zoiloves.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =) είναι πολύ ωραίο να ακούς καλά λόγια για την προσπάθειά σου!!! ευχαριστώ!!!!!!!! να σαι καλα!!!

      Διαγραφή
  5. Ωραίο το post. Δοκίμασα και εγώ την ΒΒ αλλά προτιμώ να την βάζο πάνω από την κρέμα ημέρας μου.
    Ξέρω ότι μπαίνει απ ευθείας στο δέρμα. Αλλά δεν παύει να περιέχει χρώμα οπότε προτιμώ να την χρησιμοποιώ πάνω από την κρέμα ημέρας. Έτσι ενυδατώνεται το δέρμα μου καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο κ γώ πάντα βάζω κρέμα ημέρας πριν την bb =)

      thx for the comment!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. χαχαχα να πω happy shopping? θα πω!!!!!!! κ περιμένω την γνώμη σου

      Διαγραφή
  7. δεν την εχω δοκιμασει εγω εχω της clinique το cityblog με spf25 δεν ειναι τοσο ενυδατικη αλλα κανει την δουλειά που την θέλω.... αλλά δεν θα έλεγα όχι να την δοκιμάσω κάποια στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω η cityblog δεν είναι BBcream αλλά tined moisturizer σωστα?

      btw αν δεις την απαντηση μου στείλε μου ενα μαιλ... το μαιλ μου θα το βρεις στο contact me... ευχαριστω!

      Διαγραφή
  8. εχω ακουσει πολλα καλα για αυτη την κρεμα!!!μολις τελειωσει αυτη που εχω θα την δοκιμασω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο την πρώτη έχω δοκιμάσει και να πω την αμαρτία μου δεν έμεινα ευχαριστημένη,με γεμίζει σπυράκια προφανώς έχω αλλεργία σε κάποιο συστατικό της.Στην αδερφή μου βέβαια κάνει θαύματα (έχει πάρα πολλούς πόρους) και χωρίς κανένα πρόβλημα.Οπότε δεν ξέρω αν θα πάρω την καινούρια,φοβάμαι λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα δεν εχουν την ιδια ακριβως συνθεση οποτε μπορει κ να λειπει αυτο το συστατικο. Αν την δοκιμασει η αδερφή σου μπορεις να την δανειστεις για μια δυο μερες κ να δεις αν σου προκαλει παλι αλλεργια... :S

      Διαγραφή
  10. Now this is the perfect one for my super Oily skin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω την προηγούμενη & την αγαπώ! Θέλω πάρα πολύ όμως να δοκιμάσω & την καινούρια!!! με βοήθησες πάρα πολύ να καταλάβω τις διαφορές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που το διαβαζω αυτο! να σαι καλα γλυκια μου!

      Διαγραφή
  12. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου μετα απο 4εις εβδομαδες δεν εχω δει καποια διαφορα. Η γνωμη μου δεν εχει αλλαξει. Το καλοκαιρι μαυρισα αρκετα κ χρησιμοποιουσα την απο την κανονικη σειρα την dark κ αυτη σαν concealer. εβαζα κ ελαχιστη απο αυτη στην dark για να πετυχω το χρωμα και την εκανε κ αυτη σχεδον παντου στο προσωπο ματ. Το χειμωνα που θα ειμαι παλι ασπρη θα την δοκιμασω κ σε ολο το προσωπο. Νομιζω πως εκει γυρω στο Δεκεμβριο θα ειναι πολυ κοντα σε μενα το χρωμα.

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook