Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Spread the News



Αν και πάλι καθυστερημένα ήρθε η ώρα για τα 5 πιο αγαπημένα  μου post της  προηγούμενης εβδομάδας! 

Είστε έτοιμες;;;

Jump in and

Αυτή ην φορά τα αγαπημένα post μπορεί να είναι πάλι 5 αλλά τα αγαπημένα blog ήταν μόνο 3.  Ο λόγος;; Τα blog αυτά πραγματικά βάλθηκαν να μας εντυπωσιάσουν με τα post που έγγραψαν και νομίζω ότι τα κατάφεραν!



  • Το πρώτο blog έιναι το My secret boudoir στο οποίο θα βρείτε ένα εξαιρετικό review για την liquif-eye παλέτα της Too Faced! Στο  post, το οποίο θα βρείτε εδώ, υπάρχουν και swatches όλων των προϊόντων!  Θα βρείτε όμως εδώ και ένα εξαιρετικό post για lipstick samples από κραγιον της Mac. Δείτε από που μπορείτε να τα και δεν θα χρειαστεί να διαλέξετε ξανά στην τύχη το χρώμα του κραγιόν σας! Το post θα το βρείτε εδώ.

  • Το επόμενο blog είναι το Beauty in crisis στο οποίο θα βρείτε δύο αγαπημένα reviews! Το πρώτο είναι σχετικά με αγαπημένα προϊόντα μαλλιών τα οποία φαίνεται να αγαπάνε γνωστές youtube beauty gurus του εξωτερικού και είναι από την εταιρία moroccanoil. Το post θα το βρείτε εδώ. Το δεύτερο post που λάτρεψα από το blog αυτό την προηγούμενη εβδομάδα, είχε κάνει με ένα review των προϊόντων της καινούριας σειράς της Estee Lauder. Πραγματικά δεν πρέπει να το χάσετε! Θα το βρείτε εδώ.


  • Το τελευταίο blog είναι το myStick Land με ένα πραγματικά απολαυστικό post!!!!!! Αφού έχει να κάνει με σοκολάτα δεν θα μπορούσα να μην το συμπεριλάβω στα αγαπημένα. Θα ήταν πραγματικά αδύνατο. Το post θα το βρείτε εδώ.


Happy reading!!!




                               glitter text generator





3 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook