Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

My Guest Post!!!!!

Καλημέρα beauties!!!!!!!


Το σημερινό guest post το έγγραψα εγώ και θα το βρείτε στο blog των Greek Beauty Bloggers! (πιο συγκεκριμένα εδώ)

Θέμα του;;;;


Θα περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με αυτό το post είτε εδώ είτε στην σελίδα των Greek Beauty Bloggers. Αν όμως θέλετε να μάθετε τον λόγο ια τον οποίο έγγραψα αυτό το post αλλά και να γελάσετε... 

Jump In and




Πιστεύω πραγματικά ότι το περίεργο με τα λάθη του μακιγιάζ είναι, ότι από την ώρα που θα αρχίσουμε να βαφόμαστε μας είναι, πολλές φορές εξαιρετικά δύσκολο να τα αναγνωρίσουμε τα λάθη που κάνουμε ακόμα και όταν βλέπουμε το τελικό αποτέλεσα. Λάθη λοιπόν που εμείς στον καθρέφτη μπορεί να μην βλέπουμε αλλά οι άλλοι σίγουρα τα βλέπουν.

Τα περισσότερα από αυτά, είτε τα έκανα και γω μέχρι πριν από μερικά χρόνια, μιας και επαγγελματικές γνώσεις σε αυτό το χώρο δεν έχω, είτε τα έβλεπα να γίνονται σε καλές μου φίλες... Μου άρεσε όμως τόσο το μακιγιάζ και έτσι δεν μου ήταν δύσκολο να αρχίσω να διαβάζω και να ενημερώνομαι. 

Βρήκα λοιπόν χρήσιμες συμβουλές τις οποίες προσπαθώ να χρησιμοποιώ καθημερινά και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας! Όταν λοιπόν τα κορίτσια των Greek Beauty Bloggers μου ζήτησαν να τους γράψω ένα guest post, θεώρησα εξαιρετική ευκαιρία να έχει το post μου αυτό το θέμα! Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τον χώρο που μου διαθέσατε στο blog σας!!!!

Και για να γελάσουμε λίγο όπως σας υποσχέθηκα δείτε το παρακάτω  video!!!!!!


Και να θυμάστε:

Μπορεί να συμφωνείσετε με κάποια από αυτά τα 6 λάθη και με κάποια άλλα όχι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε να τα αποφύγετε για να δείτε αν το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για εσάς!

7 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook