Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Beauty Tip of the Day



Προσοχή:

Το λεμόνι αυτό καθ'εαυτό είναι αρκετά όξινο και σε συνδιασμό με τον ήλιο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς. Καλό θα ήταν λοιπόν να το χρησιμοποιείτε κατά τις βραδινές ώρες.

Επίσης η χρήση του λεμονιού καλό θα ήταν να γίνεται μόνο στην περιοχή που υπάρχει πρόβλημα αλλίως μπορεί να προκαλέσει άλλους λεκέδες στο δέρμα σας.

Επίσης να θυμάστε το ότι το γεγονός ότι τρώτε κανονικά λεμόνι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το δέρμα σας μπορεί να το αντέξει αν έρθει σε επαφή μαζί του για τόση ώρα. Ελέγξτε πρώτα ότι δεν έχετε πρόβλημα και να το χρησιμοποιείτε πάντα το με μεγάλη προσοχή

                               glitter text generator

9 σχόλια:

  1. καλησπέρα!!! η μαμά μου εδω και χρόνια, απο τοτε που ημουν μικρη το θυμάμαι, χρησιμοποιει το λεμόνι για να ασπρίζει τα χερια της, να εξαφανίζει τις μυρωδιές των τροφών αλλα και να σκληραίνει και να λευκαίνει τα νυχια βουτώντας μέσα στη λεμονοκουπα τα ακροδάχτυλα. Ευχαριστούμε που μας θυμίζεις αυτά τα τοσο ομορφα τρικ για την ομορφιά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λευκαινει τα νυχια ε? ενδιαφέρον!!!!!!!! δεν το ηξερα. γενικα το λεμονι θελει προσοχη αλλά μπορει να φανει τοοοσο χρησιμο...!!!

      χαιρομαι να σας θυμιζω τετοια μικρα μυστικά! αυτος ειναι κ ο ρολος του beauty tip of the day! να υπενθημιζω πραγματα σε σας και τον εαυτό μου που θα ήθελα να κάνω αν όχι κάθε μέρα εστω μερικές φορες την εβδομάδα!

      Διαγραφή
  2. Ωραίες οι συμβουλές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίες οι συμβουλές σου γενικά!!!αν και δεν εγω ουτε η μαμα μου,θα το θυμαμαι για το μελλον!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά το λεμόνι έχει πολλές χρήσεις στην κοσμετολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook