Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Spread the News ~ Part1

Καλημέρα beauties!
Ξέρω ότι σας αρέσει το Spread The News και πραγματικά λυπάμε πάρα πάρα πολύ που άργησα τις τελευταίες εβδομάδες λόγο των εορτών να γράψω τα post αυτά. Στην ουσία δεν έγγραψα το top 5 της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και της εβδομάδας που μας πέρασε. Διάζασα όμως αρκετά, αν όχι όλα, τα blog και κράτησα τα αγαπημένα μου οπότε μέσα στην ημέρα θα σας παρουσιάσω το top 5 και των δυο εβομάδων! Υπόσχομαι επίσης να προσπαθήσω το Spread the News από δω και πέρα να ανεβαίνει κάθε Κυριακή βράδυ, όπως δηλαδή το έκανα παλιά!

Έτοιμες;;;;;;;

Jump in and....

  • Θα ξεκινήσω με το blog Pretty Little Τhings οπού εκεί τα March  Favorites πραγματικά με έκαναν να πάω μια βόλτα στα μαγαζιά... Με καταστρέφεται κορίτσια... Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά... Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Το επόμενο blog δεν είναι άλλο από το Women Inside. Εκεί βρήκα ένα εξαιρετικό πραγματικά review για τα Revlon Lip Butters για τα οποία όλες έχουμε ακούσει τόοοοσα αλλά δυστυχώς λίγες είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν μιας και ακόμα δεν έχουν έρθει Ελλάδα... Εγώ περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία ένα greek review οπότε δεν θα μπορούσα να μην το συμπεριλάβω στην λίστα της εβδομάδας. Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Αγαπημένο blog το Touche of Rouge βρήκε και αυτό την θέση του στην πεντάδα της εβδομάδας μιας και η AnGeLmArY έκανε ένα review για την κρέμα All About Eyes της Clinique. Το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα ότι λατρεύω τα καλά review. Σωστά;;;;; Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Το τέταρτο blog δεν είναι άλλο από το Glam Club. Η Κώσταντίνα, η μια από τις 5 αγαπημένες φίλες του blog έκανε ακι αυτή είναι πολύ ωραίο review για το Syoss oil Elixir. Και επειδή τα ελιξίρια για τα μαλλιά έχουν αρχίσει να ξεπηδάνε στην αγορά το ένα μετά το άλλο βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα την άποψη της. Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Τελευταίο για την ώρα είναι ένα post της Άννας και του blog Tickle Me Pink. Τι αγόρασε από το φαρμακείο; Τις άρεσε και πως χρησιμοποιήσε αυτά που αγόρασες Θέλετε να δείτε;;; Το post της είναι εδώ.


Αυτά ήταν τα αγαπημένα της Μεγάλης Εβδομάδας!!! Σε λίγο θα ανέβει και το post με τα top 5 (λέμε τώρα...) της εβδομάδας που μας πέρασε.







Θέλω τελειώνοντας να διευκρινήσω πως το Spread the News έχει να κάνει καθαρά με το πια post εγώ βρίσκω ότι με ενδιαφέρουν. Δεν μου έχει ζητήσει ποτέ και για κανένα λόγο κανένα από τα blog που έχω αναφέρει σε όλα τα αντίστοιχα post μέχρι τώρα να το αναφέρω. Επίσης μπορεί να πιστεύετε (και να είναι όντως αλήθεια) ότι ένα από τα δικά σας post θα έπρεπε να είναι στην κατηγορία αυτή γιατί είναι πολύ καλό και να μην το είδατε. Αυτό δεν πρέπει να σας στεναχωρεί και να νομίζετε ότι δεν προτιμάω το blog σας. Μπορεί απλά εκείνη την εβδομάδα να μην έτυχε να το διαβάσω. Προσπαθώ να διαβάζω όσα περισσότερα blog μπορώ αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. =) 


12 σχόλια:

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ντέπη μου! Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλήσπέρα! Έχεις βραβείο! http://glykoparamithenia.blogspot.com/2012/04/bioten.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα ποστ, θα πάω να τα τσεκάρω τώρα!! :)

    Ως γνωστή σου hater, θα στην πω : πώς το έγραψες μαρή έτσι το "ανέβει" στο τέλος;; :p χαχαχα!! Φιλάκια!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχα εεε καλα μου ξεφυγε... δεν λες παλι καλά που ειδες μόνο αυτο... . = P
      τρέχω να το διορθώσω...

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ για το mention!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα αγαπημένα μου!! Άσε κι εγώ με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην βγω στα μαγαζιά κάθε που διαβάζω ένα ποστ, γιατί τελευταία το έχω παρακάνει!! Χαχα!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζι... μαζί θα κρατηθούμε!!!!! (αν και όλο και κάτι πήρα σήμερα!!!!!! :P )

      Διαγραφή
    2. Ωωωχ!! Δεν σε πρόλαβα! Κι εγώ σήμερα που πληρώθηκα δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα! :) Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. πραγματι τα ελιξιρια για τα μαλλια ειναι πολυ δημοφιλη!!σκεφτικα να παρω για τις διακοπες γιατο το μαλλι ταλαιπωρειτε πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο για τις επιλογές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook