Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Spread the News ~ Part 2

Hello beauties!
Όπως σας υποσχέθηκα έφτιαξα και το Spread the News με τα αγαπημένα post της προηγούμενης εβδομάδας δεν είναι όμως 5. Ναι το ξέρω κλέβω λίγο αλλά τι να κάνω... καμμιά φορά μου είναι τόσο δύσκολο να ξεχωρίσω μόνο 5. 

Θέλετε να τα δείτε λοιπόν;;;

Jump in and
  • To πρώτο blog Beauty In Crisis στο οποίο θα βρείτε ένα εξαιρετικό και πολύ αναλυτικό post για ένα προϊόν το οποίο εγώ προσωπικά ζαχαρώνω από τότε που πρωτοβγήκε. Ένα post για τα πασίγνωστα πλεόν Vernis a Levres του YSL! Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Η επόμενη θέση ανήκει στο Glam CLub. Η Κωσταντίνα είχε πριν από μερικές μέρες γενέθλια και οι φίλες τις, της έκαναν δώρο μερικά υπέροχα προϊόντα από την mac. Θέλετε να δείτε τι;;;Αν ναι τότε το post θα το βρείτε εδώ. (btw αν και λιγο αργοπορημένα Χρόνια πολλά Κωσταντίνα μου! Να σαι πάντα ευτυχισμένη!)
  • Τα επόμενα δύο blog το Secret Boudoir αλλά και το Make-up Nails είναι δύο πολύ αγαπημένα blog. Ο λόγος που τα έβαλα μαζί είναι γιατί την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασαν και τα δύο αρνητικές κριτικές για πολύ γνωστά προϊόντα πράγμα που εγώ θεωρώ σημαντικό όχι γιατί συμφωνώ με αυτές (άλλωστε δεν έχω δοκιμάσει τα προϊόντα στα οποία αναφέρονται) αλλά γιατί θεωρώ πολύ υγιές να ακούγονται και αυτές οι  απόψεις. Ρίξτε και σεις λοιπόν μια ματιά σε αυτά τα post. Θα τα βρείτε εδώ και εδώ αντίστοιχα.
  • Το επόμενο blog είναι το Χαμογέλα...χανόμαστε! Υπέροχος τίτλος δεν συμφωνείτε;;;; Στο blog θα βρείτε ένα εξαιρετικό post για τα παπούτσια!!!!!!!!!!!! Είμαι Shoes Addict, το παραδέχομαι. Μ'αρέσουν τα ψηλά παπούτσια και έχω πολλά μα πάρα πολλά ζευγάρια!!! Όταν είδα λοιπόν το συγκεκριμένο post ήξερα πως μίλησε απλά στην καρδιά μου... To post θα το βρείτε εδώ.
Έχω 2 ακόμα... Δεν πιστεύω να κουραστήκατε;;;;;

  • Στο blog της Αρτεμις, Beauty With Artemi θα βρείτε μια εξαιρετικά οικονομική λύση για την λιπαρότητα του προσώπου σας! Ένα πολύ πολύ φθηνό primer με μόνο 1,5euro. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα με έβαλε σε πειρασμό. Το post της θα το βρείτε εδώ.
  • Το τελευταίο blog για σήμερα είναι το Leave Me on The Catwalk, της Όλγας στο οποίο θα βρείτε τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα για την επιδερμίδα της! Εγώ πραγματικά πήρα πολλές ιδέες για πράγματα που θέλω να δοκιμάσω! Το post της θα το βρείτε εδώ.
Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου!!!!

Happy Reading Ladies και μην ξεχνάτε...Αν σας αρέσει κάτι απλά κάντε και σεις το δικό σας Spread the News!!!!!! 






 




17 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για το mention!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα! Εγω και η Νατασα ειμαστε τα "φτυαρια" της προηγουμενης εβδομαδας! Ετσι, ετσι, να ακουγονται και τα αρνητικα! Σωστη! Σ' ευχαριστω για την αναφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα κορυφαίο σχόλιο!!!!!!! γέλασα πάρα πολύ! ακους εκεί "φτυάρια"!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλή η σκέψη σου για τέτοια ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ! εγώ μας βλέπω όλες σαν μια ομάδα! Θεωρώ ότι δεν έχουμε να μοιράσουμε κατι... Αν δω ένα post που μου αρέσει θα το πω με μεγάλη μου χαρα!!!!!

      Διαγραφή
  4. Thanks για το mention sweety!!
    Πολυ ωραια ολα τα ποστ των κοριτσιων :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι πολυ που σου αρέσουν κ σένα τα post των υπολοιπων κοριτσιών!

      =D

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία όλα τα posts που αναφέρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thx beauty!!!!!!!!! να σαι καλα! χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν κ σενα!!!!!! =D

      Διαγραφή
  6. λατρευω τα YSL και τελεια συσκευασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια με βάζουν κι εμένα σε πειρασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook