Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Today's Nails ~ Snails!!!!!!!!!

Hello Beauties!!!!!
Είστε μέλουσα μαμά;;;; Έχετε μικρή κόρη που λατρεύει τα μανό σας και σας ζητάει συνέχεια να τα φοράει και εκείνη;;;; Αν ναι τότε το post αυτό σας ενδιαφέρει!
Πριν από μερικές μέρες επικοινώνησε μαζί μου η εταιρία Snails (με mail) θέλοντας να μου στείλει ένα δείγμα από τα προιόντα της.

Αν δεν γνωρίζετε την εταιρία  Snails διαβάστε τι λένε οι ίδιοι για τα προιόντα τους:

"Tα Snails Kids είναι μια νέα σειρά από προϊόντα για τα νύχια πού έφερε σε σας η Βρετανίδα μαμά Jeanette Sklivanou. Ασφαλή και διασκεδαστικά στη χρήση, τα Snails (Safe νύχια!) Είναι ένα εντελώς μοναδικό, φιλικό για τα παιδιά προϊόν. Το μόνο παιδικό μανό πού είναι 100% ευρωπαϊκό, τα Snails κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι συσκευασμένα σε ιταλικά μπουκάλια. Τα Snails τηρούν όλους τους κανονισμούς που καθορίζονται από την ΕΕ και προστατευτικούς νόμους για τα καλλυντικά.

Είναι διαθέσιμα σε 11 ζωηρά χρώματα και είναι κατασκευασμένα από μόλις τρία συστατικά: Νερό, ακρυλικό πολυμερές και μη τοξικές χρωστικές ουσίες. Τα Snails είναι 100% διαλυτά και έτσι σε περίπτωση απρόβλεπτης διαρροής, το βερνίκι μπορεί απλά να καθαρίσει με νερό!
Τα βερνίκια μας είναι οικολογικά, υποαλλεργικά, με βρεφικό άρωμα και βιοδιασπώμενα. Δίνουν ένα φανταστικό και πολύ γυαλιστερό αποτέλεσμα ίδιο με αυτό των κανονικών βερνικιών, - χωρίς δραστικές χημικές ουσίες. Και σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παιδικό βερνίκι νυχιών στην αγορά, τα Snails δεν απαιτούν τοξικά και δύσοσμα ασετόν - απλά πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό και το βερνίκι θα βγει! "

Στην αρχή ήμουν σκεπτική με τα προιόντα της εταιρίας μιας και δεν την είχα ακούσει. Και τέτοιο promotion με mail δεν μου είχε ξανατύχει. Έτσι το πρώτο πράγμα που τους ρώτησα είναι αν  τα μανό αυτά είναι εγγεκριμένα από την Ευρωπαική Ένωση. Αφού η κοπέλα με τ με διαβεβαίωσε ότι είναι δεν είχα κανένα λόγο να μην θέλω να τα δοκιμάσω!
Θέλετε να δείτε τι μου έστειλαν;




Ασφαλώς για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη θα έπρεπε να το δοκιμάσω!!!!!


Πως σας φαίνονται;;; Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ! Χημικός δεν είμαι  για να ξέρω αν η σύσταση είναι όντως αυτή που λένε αλλά δεν έχω και κανένα λόγο να το αμφισβητήσω. Θα σας πω λοιπόν αυτά που ξέρω. Το βερνίκι έστρωσε καλά και στέγνωσε πολύ γρήγορα, πράγμα πολύ καλό μιας και τα παιδιά δεν φημίζονται για την υπομονή τους. Το χρώμα απλά το λάτρεψα! Ήταν σαν να ήξεραν ότι είναι από τα αγαπημένα μου!

Όσο για το πως το αφαίρεσα, απλά έβαλα τα χέρια μου σ'ένα μπολάκι με ζεστό νερό και σιγά σιγά τρίβοντας τα και λίγο (γιατί βιαζόμουνα).  Τ ο μαντηλάκι που μου έστειλαν δεν με βοήθησε. Δεν έβγαινε με την βοήθειά του. Αυτό που παρατήρησα επίσης είναι ότι είναι αρκετά ανθεκτικά και δεν θα έφευγαν αν απλά κάποιος έπλενε τα χέρια του. Σε 2-3 νύχια είπα να βάλω ασετόν για να δω πως βγαίνουν με αυτό. Με δυσκόλεψε αρκετά. Όχι ότι δεν βγήκαν αλλα ήθελε πιο πολύ ώρα απ΄ότι με το ζεστό νερό. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι αν  κάποιος τα έβλεπε στο χέρι μου δεν θα καταλάβαινε πως δεν πρόκυται για τα κλασσικά χημικά μανό που όλοι γνωρίζουμε!

Στις οδηγίες χρήσης λένε ότι αν θέλουμε να τα κάνουμε πιο ανθεκτικά απλά πρέπει να τα περάσουμε με ένα top coat και ασφαλώς θα χρειαστούμε ασετόν μετά για την αφαίρεσή τους. Εγώ που δοκίμασα να βάλω και top coat μπορώ να σας πω ότι ξεφλούδισε μόνο αυτό και όχι το μανό από κάτω. Με τα κλασσικά δηλαδή top coat δεν δουλεύουν και τόσο  καλά. Ίσως με το δικό τους τα πράγματα να είναι καλύτερα αλλά αν δεν τα δοκιμάσω δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά.

Τι δεν μου αρέσεις;;;; Οτι δεν υπάρχουν swatches και αφού δεν υπάρχουν σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών δεν μπορεί εύκολα κανείς να διαλέξει χρώμα. 

Και κάτι τελευταίο η εταιρία έστειλε σε μένα ένα sample αλλά απ΄ότι είδα   από το fb και το twitter τους το κάνει σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν το προιόν τους. Μπορείτε λοιπόν να τους ζητήσετε και σεις και να επιβεβαιώσετε όλα όσα σας είπα!

Η τιμή τους 7,5euro. Για πληροφορίες σχετικά με το από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε κοιτάξτε εδώ.


4 σχόλια:

  1. Tο ειδα και στο blog της Ελπιδας... Δεν ξερω εγω ειμαι λιγο περιεργη με ολα αυτα. Θεωρω οτι ενα παιδακι δεν χρειαζεται να βαψει τα νυχια του ή να φορεσει make up (εστω και ειδικο για παιδια). Προτιμω την αθωοτητα σε αυτη την ηλικια. Ειναι βεβαια η αποψη μου και αυτο κανω εγω στα δικα μου κοριτσια. Εννοειται οτι η καθε μαμα ακολουθει τη δικη της τακτικη και εννοειται οτι δεν κατακρινω καμια (να μην παρεξηγηθω!) Παντως σιγουρα ειναι καλυτερη επιλογη απο τα κανονικα βερνικια νυχιων που εχουν συστατικα που μπορουν να βλαψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα κ γω συμφωνώ οτι καλό ειναι τα μικρά παιδια να μην βάφονται...αυτό είναι σίγουρο...ασε που εμένα η μαμά μου δεν με άφηνε να βαφτώ μέχρι τα17... ναι ναι μέχρι τα 17...

      Απλα όπως είπες αν κάποια μαμα θελει αποτελούν μια καλή λύση! Είναι επίσης εξαιρετικά για τις μέλλουσες μαμάδες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν χημικά πάνω τους κατα την περίοδο αυτή. Το θεωρώ εξαιρετική λύση!

      Διαγραφή
  2. kai egw mexri ta 16 mono moluvi kai twra pou megalwsa protimw to natural makigiaz!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω αλλά η κοπέλα που έστειλα e-mail να με ενημερώσει με παρέπεμψε στη σελίδα που η ίδια είχα στείλει για να μου λύσει κάποιες απορίες! Δεν το έκανε & με τσάντισε & δεν ξανά ασχολήθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook