Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Spread the News


Καλή μας εβδομάδα ladies!

Ήρθε η ώρα!!!!!! Ποια ήταν τα post που λάτρεψα την προηγούμενη εβδομάδα;
Πρέπει να σας ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα τόσο πολύ να διαλέξω μόνο 5 αλλά τί να κάνω.... ;;;;

Ξεκινάμε;;;;
Jump in!


  • Η Λουκία από το blog Blush and Glow βρήκε ένα dupe για ένα αγαπημένο μανό της essie. Οπότε αυτό το post δεν θα μπορούσε να  μην βρίσκεται στα αγαπημένα της εβδομάδας. Θέλετε να δείτε πιο; Κοιτάξτε εδώ
  • Η Ναταλία από το blog Νatalie's Βeautyland έγραψε ένα εξαιρετικό post για τις αγαπημένες της μάρκες σε μαντηλάκια καθαρισμού! Και επειδή και εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η μέθοδος ντεμακιγιάζ το βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο το άρθρο της. Θα το βρείτε εδώ
  • Τα κορίτισα του Glam Club με έβαλαν σε μεγάλο πειρασμό μιας και ένα από τα post τους αφορούσε τις αγαπημένες τους κρέμες σώματος. Διαβάζοντας το post ένιωθα οτι τα μυρίζω μαζί τους! Το post βρίσκεται εδώ.


  • Το τέταρτο πιο αγαπημένο post της εβδομάδας που μας πέρασε ήρθε από το  blog PrincesaGr. Ένα υπέροχο post για μερικά από τα πιο αγαπητά e.l.f. blushes. Και μιας και η εταιρία αυτή δεν φημίζεται για τα ωραία swatches της το post είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όσες θέλουν να αγοράσουν κάτι από την εταιρία. Θα βρείτε το post εδώ.
  • Η Έλενα από  το blog elena's finds νομίζω ότι έγραψε ένα post μόνο για μένα! Μοιράστηκε μαζί μας τα προιοντα που χρησιμοποιεί για τα μαλλιά της κaι είναι όλα από την Fresh Line. Το post θα το βρείτε εδώ.



Ladies σας περιμένω και την επόμενη εβδομάδα!

6 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook