Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Liftactiv serum 10, review

Hello beauties!!!!!!

Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα προϊόν που συναντάω τον τελευταίο καιρό συνέχεια μπροστά μου. Είναι το Liftactiv serum 10 της Vichy.



Θέλετε να δείτε;;;  Αν ναι

Jump In and



Η αλήθεια είναι ότι πολλά serum δεν έχω δοκιμάσει στη ζωή μου, να σας πω την αλήθεια. Αυτό ήθελα να δοκιμάσω αλλά έλεγα ότι πρέπει να τελειώσω το άλλο serum που έχω ανοιχτό και μετά να το αγόραζα. Άρχισα όμως να πέφτω συνέχει απάνω του και κατάλαβα ότι τελικά έπρεπε να το δοκιάσω...

Διαβάστε τι έγινε...

Πήρα μέρος σε ένα διαγωνσιμό της Vichy στο facebook. Όχι δεν κέρδισα :P , απλά σε όλους τους συμμετέχοντες έστειλαν δειγματάκια του serum για να το δοκιμάσουν... Στην αρχή τα κράτησα κ δεν τα χρησιμοποίησα. Μου έφερε όμως κ η αδερφή μου τα δικά της. 



Και σαν να μην έφτανε αυτό επισκέφτηκα για μία εβδομάδα το σπίτι μιας φίλης που μου έχει την συνήθεια στο μπάνιο των καλεσμένων να έχει μια σειρά από γυναικεία και αντρικά προϊόντα έτσι ώστε οι επισκέπτες της να μην κουράζονται φέρνοντας δικά τους. Μαντέψτε πιο serum είχε... Ε μετά από αυτό κατάλαβα ότι απλά έπρεπε να το δοκιμάσω. Και πραγμτικά χάρηκα πολύ γι'αυτό. 


Τον χρησιμοποιώ περίπου 1 μήνα τώρα από δείγματα που έφτασαν στα χέρια μου από δω και από κει (μετά βρήκα και κάποια από περιοδικά...) και μπορώ να σας πω ότι έχει πάρει την θέση του serum που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. 

Το βάζω πρωί και βράδυ πριν την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός αντίστοιχα...  Χρησιμοποιώ ελάχιστη ποσότητα την απλώνω στο πρόσωπό μου κ νιώθω ένα ελαφρύ τράβηγμα. Όχι σαν αυτό που νιώθουμε όταν το δέρμα μας έχει αρχίσει να μας τραβάει επειδή έχει αρχίσει να αφυδατώνεται. Είναι πολύ πιο ήπιο... Αποροφάται σχεδόν αμέσως και κάνει το δέρμα μου μετά από λίγο πολύ απαλό. Βελούδινο.

Ισχυρίζονται επίσης ότι μετά από χρήση μερικών εβδομάδων μειώνεται το βάθος των ρυτίδων. Αυτό δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω ούτε να σας πω ότι δεν ισχύει γιατί ευτυχώς ακόμα δεν έχω ρυτίδες!!!!!!!!!!!! γιουχου!!!!!!!!!!! 

Σίγουρα πάντως θα αγοράσω άμεσα και το full size ... Μετά θα το δώσω και στη μαμά μου για να μας πει 


Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;;;;;;; Τι πιστεύετε;;;;;;

10 σχόλια:

  1. αααχ κ γω το έχω δοκιμάσει και είναι πραγματικά πολύ καλό!!!!! το χρησιμοποιώ καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει! κ γω το έχω ευχαρηστηθεί πολυ!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν το έχω δοκιμάσει, για την ακρίβεια δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τίποτα από Vichy! Το μπουκαλάκι πάντως δείχνει πολύ όμορφο :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxa ξερεις ποσοι ψωνιζουν με βάση την συσκευασια? εγώ έχω δοκιμάσει τον ορό και μια κρέμα ημερας. ειμαι πολύ ευχαριστημένη κ από τα δυο!!!!!!

      Διαγραφή
  3. είναι πραγματικά πολύ καλός ορός! τον χρησιμοποιώ αρκετό καιρό κ νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους που έχω δοκιμάσει, κ έχω δοκιμάσει πολλούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που έχεις μείνει κ συ ικανοπιημένη!!!!! thx for the comment!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει, γενικά δεν φοράω κάποιο serum. Προλαμβάνει τις ρυτίδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι λένε πως αυτό κάνει! εγώ ευτυχώς-δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αλλά μ'αρέσει πολύ η υφή του προσώπου μου μετά από την χρήση του!

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο serum..πιστευω ειμαι μικρή ακομα!!αλλα και για ενυδατωση καλο θα ηταν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook