Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

i am a lip balm addict ep4 ~ Mac Tendertones

Καλησπέρα κορίτσια!
Σήμερα σας έχω κάτι πάρα πολλύ ιδιαίτερο! Όσες με ξέρετε, γνωρίζετε καλά την αδυναμία που έχω στα lip balm. Όπως έχω ξαναπεί έχω πολλά και θα ήθελα αν μπορούσα να είχα ακόμα περισσότερα....!!!!!

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άκουγα από γνωστές beauty gurus να μιλάνε για τα tendertones της Mac με τα καλύτερα σχόλια! Έλεγαν ότι ίσως να είναι από τα καλύτερα που είχαν δοκιμάσει και επέμεναν ότι θα έπρεπε να  ανήκουν στην μόνιμη συλλογή τους.

Μετά από όλα αυτά όπως σωστά καταλάβατε έπρεπε να τα αποκτήσω... Δεν γινόταν αλλιώς.

Σε μια λοιπόν βόλτα που έκανα στο Golden Hall κατάφερα να προμηθευτώ τα 3 από τα 4 (το άλλο είχε ληδη εξαντληθεί) πριν τις 23 Μαρτίου που θα λανσαριστούν επίσημα στην Ελληνική αγορά.

Για όσες δεν γνωρίζουν τα tendertones δεν είναι τίποτε άλλο από lip balm με spf 12. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η απαλή κρεμώδεις σύνθεσή τους αλλά και το φρουτένιο άρωμά τους. Ta tendertones είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα όμως τώρα απο τα 12 χρώματα θα πωλούνται μόνο τα 4.

Για να σας δείξω λοιπόν τα δικά μου:

Να και τα swatches! 

Πως σας φαίνονται;;;; Εγώ πραγματικά τα έχω λατρέψει! Τα θεωρώ ίσως από τα καλύτερα που έχω. Βέβαια νομίζω πως αν κάποιος έχει πρόβλημα και πολύ σκασμένα χείλη δεν κάνουν αυτά τα balm. Αν όμως κάποιος θέλει να κρατήσει τα χείλη του ενυδατωμένα τότε είναι  ίσως από τα καλύτερα balm που έχω δοκιμάσει!!!!

Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Τιμή 15,5euro

14 σχόλια:

  1. με προβληματιζει λιγο το γεγονος οτι δεν κανουν τοσο καλο στα σκασμενα χειλη αυτο που ειπες στο τελος..απλα το σκεφτομαι ειδικα οταν ενα προιον για τα χειλη δεν ειναι κ τοσο οικονομικο..

    πρεπει να δινει διακριτικο χρωμα κ λαμψη παντως απο οτι βλεπω να σου πω θα παω να το δοκιμασω απο περιεργεια σε ενα καταστημα να δω πως ειναι κ απο κοντα..

    φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα για μένα είναι λίγα αυτά που είναι για τις σοβαρές περιπτώσεις σκασμένων χειλιών ....το ψαχνω γιατι περνάω συχνά τέτοιες. Για μικρά σκασιματάκια μια χαρά κανει!!!!! αλλά ναι δεν ειναι κ το πιο οικονομικό κ ειναι κ πολυ κρεμμώδες και αρα θα τελειώνει κ γρήγορα.

      Το χρώμα ναι είναι πολύ διακριτικό ακόμα κ στο κοκκινο!

      Διαγραφή
  2. Eίναι τέλεια! Το μεσαίο θα ήθελα να πάρω, αλλά προς το παρόν λέω να δώσω λεφτά σε ένα πιο ενυδατικό πάλμ, μιας και με ταλαιπώρησε ο φετινός χειμώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα είναι πολυ ωραια! αλλα το κοκκινο δεν ειναι όπως το βλέπεις.... δεν ελιναι δηδ σαν του κορρε που το κοκκινο του φοριεται για καμια ώρα κ σαν κραγιον.....

      Διαγραφή
  3. To Hush Hush ειναι πολυ ωραιο, κριμα που δεν εβγαλαν την αποχρωση Honey Bare ξανα, ηταν ενα απιστευτο χρωμα! Τα Tendertones τα θεωρω πιο πολυ σαν sheer glosses παρα σαν lip balm, γιατι πραγματικα δεν ενυδατωνουν, τουλαχιστον σε μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου! βεβαια για να κρατάνε ενυδατωμένα χείλη που είναι σε καλή καταστασή νομίζω ότι κάνουν καλη δουλεία αλλά μέχρι εκεί

      Διαγραφή
  4. ειναι τοσο λαχταρισταααααα!και εγω το κοκκινακι θελωωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κοκκινάκι είναι πάρα πολύ όμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ! Νομίζω το μονο που δεν μου αρέσει πάρα πολύ από πλευράς χρώματος ειναι το κίτρινο και το καλύτερο είναι όντως το κόκκινο!

      Διαγραφή
  6. To κοκκινάκι κάνει θραύση βλέπω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι αμα το βρειτε μην το αφησετε... εξαντλουνται με τρομερη ταχυτητα!

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφα είναι!! Εγώ πάλι είμαι του liposan :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook