Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Spread The News

Hello Ladies! 

Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο τριήμερο, μακριά από έγνοιες και σκοτούρες!!!!!! Οι εορτασμοί των ημερών ήταν ασφαλώς και ο λόγος που καθυστέρησα να ανεβάσω τα post που ήθελα και πραγματικά λυπάμαι αλλαααά πέρασα τέλεια!!!! Αλλά τώρα ήρθε η ώρα έστω και καθυστερημένα για το καθιερωμένο και πολύ αγαπημένο μου Spead the News!

Έτοιμοι;;;
Jump in!!!

  • Το πρώτο και άκρως ενδιαφέρον post έρχεται από την Λουκία και το blog Blush and Glow. Η Λουκία, σε συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκινήσαμε μια τρεις Greek Beauty Bloggers η Έλενα, η Όλγα και εγώ έφτιαξε ένα post προκειμένου να μας δείξει κ εκείνη από την πλευρά της πως να ψωνίζουμε online με ασφάλεια! Willow tag λοιπόν!!! Είναι νομίζω εξαιρετικό να βλέπεις ότι μια προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί και από άλλες κοπέλες! Τα άρθρα όλα μαζεύονται στην σελίδα των Greek Beauty Bloggers για να μπορούν να βρίσκονται όλα μαζεμένα κάπου. Τα link είναι τα ακόλουθα: Greek Beauty Bloggers , Blush and Glow . (btw αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες με αντίστοιχα άρθρα ας ζητήσουν να ας ζητήσουν και αυτές να συμπεριληφθούν τα άρθρα τους στον κατάλογο των GBB για να είναι όλα κάπου μαζεμένα)
  • Το επόμενο blog είναι αυτό της καραμελίτσας! Να και το link για το blog της εδώ. Μεταξύ άλλων σε ένα post την προηγούμενη εβδομάδα ανέφερε τα 10 must have κασκόλ που θα έπρεπε να έχουμε στην ντουλάπα μας! Πραγματικά πολύ φρέσκια ιδέα!!! Μου άρεσε πολύ. Εσείς ακόμα να τι διαβάσετε;;; Θα το βρείτε εδώ.
  • Ακολουθεί το blog της Νατάσας Make up-nails! Εκεί θα βρείτε ένα εξαιρετικό review για τα καλύτερα primer! Πραγματικά νομίζω ότι η Νατάσα έκανε εξαιρετική δουλειά και συνέκρινε και μερικά που σκόπευα να αγοράσω!!! Το post θα το βρείτε εδώ.
  • Επόμενο είναι το blog Crush with eyeliner. η αρθρογράφος εκεί έκανε ένα πραγματικά πάρα πολύ ωραίο post σχετικά με το μακιγιάζ που μας ταιριάζει σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών μας! Ασχολήθηκε με τις κοκκινομάλλες αλλά μιας και δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ελπίζω σύντομα να κάνει και για μελαχρινές :) . Το post θα το βρείτε εδώ!
  • Τελευταίο για την εβδομάδα που μας πέρασε το blog Beautymagnets που μας παρουσιάζει μια σπιτική συνταγή για Bosy Scrub! Οφείλω να ομολογήσω ότι την συνταγή την ήξερα αλλά η μικρή παραλλαγή που δεν είχα σκεφτεί με ενθουσίασε!!!Το post θα το βρείτε που αλλού;;;; εδώ
Αυτό ήταν λοιπόν!!!Εσάς ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα την εβδομάδα που μας πέρασε;;;;;;;;;




6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. :-) μ'αρεσε πολυ το post ! το βρηκα εξαιρετικα χρησιμο!!!!
      keep up the good work!

      Διαγραφή
  2. γλυκια μου σε ευχαριστώ πολυ που με συμπεριέλαβες σε αυτην την ενότητα! και το επομενο θα ειναι για μελαχρινές να ξέρεις!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη μου η χαρά είναι δική μου! με τεραστια ανυπομονησια θα περιμένω το post σου μιας κ ειμαι μελαχρινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο για άλλη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία,ειδικά το σπιτικό απολεπιστικό προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook