Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Glitter Tattoo! Party time!!!!

Νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να σας μιλήσω για τα glitter tatoo καθώς οι πιο σκεπτικές, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως ένα κομμάτι του αποκριάτικου μακιγιάζ τους ενώ οι πιο τολμηρές μπορούν να το κάνουν κομμάτι της καθημερινής τους εμφάνισης.

Εγώ τελευταία φορά έκανα πέρυσι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά την φωτογραφία... Το είχα κάνει τέτοια περίοδο και ήταν ένας κατακκόκινος κεραυνός! Ταίριαζε με αυτό που είχα ντυθεί... Μαντέψτε τι είχα ντυθεί..... 

Το έκανα σ'ένα κομμωτήριο, δεν μας πήρε πάνω από 5 λεπτά και έμεινε στο χέρι μου περίπου μια εβδομάδα. Ta glitter tattoo είναι αδιάβροχα αλλά για να είμαι σίγουρη φρόντισα εκείνο το σημείο να μην έρχεται σε επαφή με το νερό  βάζοντας κάτι απάνω του όταν έκανα μπάνιο... Και το καλύτερο είναι ότι φεύγει πάρα πολύ εύκολα με λίγο γαλάκτωμα προσώπου ή λίγο ελαιόλαδο!

Δείτε μερικά από τα σχέδια που θα ήθελα να δοκιμάσω φέτος το καλοκαίρι!!!








Πως σας φαίνονται;;;; Πείτε!!!!!



Η διαδικασία είναι απλή και σκέφτομαι να αγοράσω τα υλικά και να τα αρχίσω σιγά σιγά να τα κάνω μόνη μου στο σπίτι! Είναι  πολύ πιο οικονομικό! Οι περισσότερες γνωστές μάρκες είναι υποαλλεργικές και ασφαλείς! Κατάλληλες ακόμα και παιδιά. Είναι μάλιστα κ εξαιρετική ιδέα και για παιδικά πάρτι δεν νομίζετε;;;

Δείτε και μερικά βίντεο για το πως μπορείτε να κάνετε μόνες σας τα glitter tattoo
    


                            


                            


20 σχόλια:

  1. Yperoxh idea!!!einai polu girly!!latrepsa ton monokero!kai eidika gia paidiko party tha htan idanika!!ta pitsirikia tha to latreuan!polu wraio post opws panta!polla filia! :)
    http://styleflakes.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι τοοοσο γλυκια!!!!χαιρομαι που σου αρεσει το post και σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια! εγω δεν περιμενα οτι θα το πω αλλα για τωρα μου αρεσει ο δρακος και για το καλοκαιρι τα ροζ και τα δελφινακια πανω δεξια...
    Οσο για το παιδικο παρτι ειναι πραγματικά εντυπωσιακο γιατι παντα θες ενα φθηνο event που να κλεψει τα βλέμματα! Το ειδα να το κανει μια φιλη στα μικρα κ ειχαν μεινει κ χαζευαν.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα ακούσει κάπου ότι μπορείς να κάνεις και μόνη σου glitter tattoo και να χρησιμοποιήσεις για κόλλα κόλλα για βλεφαρίδες και απλη χρυσόσκονη(βλέπε Τζάμπο). Για το σχέδιο, εκτυπώνεις σε χαρτί ό,τι σου αρέσει με απλό μαύρο μελάνι και το πατάς στο δέρμα με λίγο οινόπνευμα να αποτυπωθεί το σχέδιο. Εκεί πάνω βάζεις κόλλα με ένα πινελο, αφήνεις να στεγνώσει λίγο, βάζεις το γκλίτερ και αφού στεγνώσει αφαιρείς το επιπλέον. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω κάνει κι εγώ glitter tattoo και μου άρεσε οπότε σκέφτομαι να το δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εισαι μεσα στο μυαλο μου! αφου εγγραωα το post σκεφτομουν πως αντι για κανονικη κολλα που δεν ξερεισ κ τι περιεχει θα ηταν βολικο αν δουλευε με κολλα για βλεφαριδες... οχι γιατι αυτη ξερεις τι περιεχει αλλα μιας κ αυτη τι βάζεις στα ματια σου ειναι σοιγουρα πιο ασφαλης... λεμε τωρα... αυτο με το χαρτι κ το οινοπνευμα δεν το ειχα σκεφτει... οσο για το glitter απο τα jumbo εχεις δικιο κ ειναι κ πιο οικονομικο...!!!!!
      πιστευω πως θα δουλευει αλλα δεν ξερω αν θα κραταει το ιδιο...να σου πω ομως την αληθεια δεν με νοιαζει...ας μην κραταει...κ το αλλο που το αφησα μια εβδομαδα το βαρεθηκα στο τελος....
      Εγω τον τροπο σου θα τον δοκιμασω σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!

      thx for sharing beauty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Love the pink ribbon for Cancer research... so many pretty tattoos!
    x.o.x.o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ θα σου έλεγα για τα δελφινάκια δεξιά γιατί είναι υπέροχα και το λουλούδι αλλά σε πιο σκούρο για να φαίνεται!Πάντως είναι πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμμα καλωσήρθες!! χαίρομαι που σου αρέσουν! βρήκα στο ιντερνετ κ τοοοσα αλλα σχεδια που δεν ξερω πιο να πρωτοδιαλέξω πια...σιγουρα ομως θα σας δείξω σύντομα πιο δοκίμασα!

    and thx for subscribing! σημαινει πολλα για μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανυπομονώ :)
    Είμαι καινούργια στο θέμα blog οπότε προσπαθώ!
    Στο χέρι θα το κάνεις?
    Τίποτα!Όταν βλέπεις κάτι που αξίζει το σχολιάζεις ;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλωσήρθες λοιπον κ στην παρεα του blogging!!!! btw το blog σου έχει υπέροχο τίτλο! πραγματικά!!!!!!!!!!! ( http://xamogelaxanomaste.blogspot.com/ )

      ναι μαλλον στο χέρι γιατί έτσι θα πειραματιστώ πιο εύκολα...αν δεν πετύχει ( μιας κ αυτή τη φορα θα δοκιμάσω μονη μου ) θα το βγάλω κ θα ξαναπροσπαθήσω αλλιως θα πρέπει να ενοχλώ συνέχεια την μαμά μου... "Μαμά καντο... μαμά δεν πέτυχε... μαμα βγαλτο...μαμα παλι...." καταλαβαινεις...

      μια απο τις επομενες μερες θα παω να αγοράσω ότι χρειάζεται κ θα σας δείξω τα αποτελέσματα!!!!!

      ευχαριστω κ παλι για τα καλά σου λόγια!!

      Διαγραφή
    2. Xε Χε κατανοώ!Αλλά θα ήταν πολύ όμορφο και (πιστεύω) εύκολο στο πόδι!Άλλα κάπου ώστε να μην το χαλάσει το παπούτσι αφού λέμε για καλοκαίρι!

      Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα! : )

      Διαγραφή
    3. ποδι ε????δεν το ειχα σκεφτει καθολου!!!!! τωρα πια που εχει αποτελεσμα κ η laser αποτριχωση κ δεν θα χρειαζομαι ξυραφι καθε μερα μια χαρα μου ακουγεται...!!!!! ασε που θα εχω και τα δυο χερια να χρησιμοποιω οταν θα προσπαθω για πρωτη φορα!

      αχ πολυ ωραια ιδεα! thx!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. τι ωραια ιδεα! μου άρεσε παρα πολυ ο μονοκερος με τα χρώματα του ουρανιου τοξου!
    το καλοκαιρι θα το δοκιμάσω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρέσει! :D:D:D:D ναι ειναι πολυ ωραίος κ μενα μ'αρέσει πολυ!

      κ τωρα θα αρχισω να κανω που κ που αλλα το καλοκαιρι νομίζω οτι θα τα εχω στο χερι αντι για κοσμηματα!!!!

      Διαγραφή
  9. yaa sas koritsia eimai h ellh...8a i8ela na rwtisw pou einai to katastima pou borw na to agorasw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελλη μου! εγω προσωπικά δεν ξέρω καποιο κατάστημα για να αγοράσεις τα stencil και την κολλα που χρειαζεσαι... το ειχα κανει σε κομμωτηριο...ειμαι σιγουρη ομως πως σε ηλεκτρονικα καταστηματα που πουλανε καλλυντικα και στο εξωτερικο και στην Ελλαδα θα βρεις....και σιγουρα στο ebay και το amazon... Ισως τωρα που το σκεφτομαι να μπορεις να προμηθευτεις και απο καταστηματα που κανουν tatoo...
      λυπαμε που δεν εχω κατι πιο συγκεκριμενο να σου πω... :S

      Διαγραφή
  10. wraia !!! :)
    se euxaristw polu <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα λατρεύω, τα αγαπώ, έχω ξοδέψει ολόκληρη περιουσία ακόμα & για τατουάζ μαλλιών!!! Ναι ναι υπάρχουν!!! Κ επίσημα απο την άλλη βδομάδα θα έχω το δίκο μου κανονικό τατουάζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα glitter tattoo τα αγαπαω κ γω αλλα για κατι μονιμο δεν θα το σκεφτομουν ευκολα... η αληθεια ειναι οτι ειμαι σιγουρη πως θα το βαριομουν σχεδον αμεσως... :S

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook