Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Vodafone & Sephora

Γεια σας κορίτσια,

Σήμερα το fweebi ( ένα πρόγραμμα του iphone μου που με ενημερώνει για τις διάφορες προσφορές ) είδα μια καταπληκτική προσφορά της Vodafone και των Sephora. 


Με κάθε προιον Sephora ή Prioirities παίρνετε άλλο ένα ίσης ή μικρότερης αξίας δώρο  (εξαιρουμένων των παλετών make up Sephora) και δεν είναι ανάγκη να είναι το ίδιο με το αγορασμένο προϊόν. Η προωθητική αυτή ενέργεια δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε ένα  μήνυμα με την λέξη Sephora στο 54646.Η χρέωση του SMS είναι € 0,50/SMS συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Μετά την αποστολή του SMS ο συνδρομητής Vodafone θα λαμβάνει με SMS έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται κατά την πληρωμή στο ταμείο

Δικαιούμαστε έναν (1) μοναδικό κωδικό ανά δεκαπέντε (15) ημέρες και ο κωδικός ισχύει μόνο για την αγορά ενός προϊόντος (και 1 δώρο) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά του προϊόντος την ημέρα λήψης του και για έξι (14) ακόμα ημέρες από την ημέρα λήψης του κωδικού. Μετά τη χρήση του, ο κωδικός απενεργοποιείται και παύει να ισχύει.

Τα καταστήματα Sephora για τα οποία ισχύει η προσφορά είναι τα ακόλουθα:




Η προσφορά ισχύει μόνο κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Απ' ότι κατάλαβα η προσφορά θα ισχύει για λίγο καιρό όπως οι αντίστοιχες που έχουν για τα Ster και την Pizza. Οπότε καλά ψώνια κορίτσια!!!!!!!!

    5 σχόλια:

    Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
    I really appreciate it ❣❣❣

    Instagram & Facebook