Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Lip Gloss review ~ Κορρές

Καλησπέρα Beauties,

Μέσα στο Δεκέμβρη όπως θα είδατε και σε πολλές διαφημίσεις υπήρχαν από την εταιρία του  Κορρέ αρκετές προσφορές έτσι ώστε να γνωρίσουν τα προϊόντα τους όσες δεν τα ήξεραν. Δηλαδή και γω... !!!

Έτσι έκανα μια βόλτα σε γειτονικό μου πολυκατάστημα και έκανα μια αγορά με σκοπό να τα δοκιμάσω. Οι προσφορές ήταν πολλές αλλά εγώ είπα να επωφεληθώ μόνο μιας. Αυτής με τα gloss!






Η τιμή αυτού του πακέτου; 18euro για 6 gloss σε κανονικό μέγεθος. Το καθένα κανονικά έχει 9.30euro αν θυμάμαι καλά. Τα 37euro λοιπόν που θα γλίτωνα ήταν ένας καλός λόγος για να επωφεληθώ της προσφοράς δεν νομίζετε;;;;

Το 11 είναι το light pink, το 25 είναι το natural purple, το 23 είναι το light purple, το 54 είναι το fuchia, το 32 είναι το beige pink και τελευταίο είναι το 37, το golden brown.

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι τα χρώματα που έβαλαν στην προσφορά εκτός από το 32, που το βρίσκω λίγο πιο μεταλιζέ από αυτά που φοράω εγώ, δεν είναι τραβηγμένα και δύσκολα χρώματα όπως θα περίμενε κανείς. Είναι χρώματα που θα διάλεγα και γω να δοκιμάσω και να φορέσω.

Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες του κάθε χρώματος μιας και οφείλω να πω ότι η φωτογραφία που έχουν βάλει στο πίσω μέρος της συσκευασίας είναι λίγο ξένη και αδικεί κιόλας κάποια από τα gloss.







Με την σειρά που σας τα έχω βάλει εγώ είναι το 11 , το 32, το 37, το 25, το 54 και το 23.

Εδώ να σας πω ότι και το flash επηρεάζει λίγο τα χρώματα. Το 25 δεν είναι τόσο πορτοκαλοκόκκινο. Είναι το κλασσικό σάπιο μήλο.

Όσο για την ποιότητα τους έμεινα αρκετά ικανοποιημένη. Δεν κολλάνε και στρώνουν εύκολα. Είναι φυτικά ( μεγάλο για μένα προσόν τους ), μαλακώνουν τα χείλη κατά την εφαρμογή και έχουν βιταμίνες E και C. Τα πολύ ανοιχτά όμως δεν θα τα φόραγα σκέτα γιατί από μόνα τους δεν εφαρμόζουν τέλεια. Όχι ότι είναι κακά αλλά δεν είναι τέλεια. Πάνω από κραγιόν όμως είναι πάρα πολύ καλά! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα. 

Στα μείον το άρωμα κεράσι που έχουν όλα αλλά μερικά το έχουν πιο έντονα όπως το 23. Εμένα προσωπικά μου θυμίζει ένα φάρμακο που έπερνα παλιά και δεν μ'αρέσει αλλά πάλι γούστα είναι αυτά.

Αγαπημένα μου γρήγορα έγιναν το 11 , και το  25 και λίγο λιγότερο το 37.

Εσείς τι προϊόντα έχετε δοκιμάσει από την εταιρία αυτή; Τι θα μου προτείνατε να δοκιμάσω;

23 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα φαίνονται όλα και είναι χρώματα που φοράμε όλες νομίζω, οπότε βγήκες σίγουρα κερδισμένη. Εγώ από Κορρέ προτιμώ αντηλιακά και προϊόντα περιποίησης δεν μπορώ να πω πως έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα make up products του! Καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω! τα 3 ειδικά τα έχω χαρεί πολύ!
    αν υπάρχει ακόμα η προσφορά θα το πρότεινα σε όλες σίγουρα γιατι συμφέρει!
    εγώ μετα την εμπειρία με τα gloss πηρα και lip balms ... και τώρα γράφω το review τους!!!! ;)

    Αντηλιακό δικό τους δεν έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποιούσα ένα το Dior.Είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωπ! Μάλλον θα ψάξω μήπως τα βρω...Πάντα το ήθελα αυτό το σετάκι με τα gloss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα τα βρεις αξίζει! και υπήρχαν και άλλες προσφορές από άλλα σετάκια με 12 και 18 euro. έπερνες για παράδειγμα ένα μολύβι μια μάσκαρα και μια σκιά με 18 euro και η σκιά είχε από μόνη της έχει 10, το μάσκαρα 17 και το μολύβι 7.

    εγώ για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα λεφτά αν δεν υπήρχε η προσφορά. ελπίζω και στις εκπτώσεις να υπάρξει κάτι ανάλογο... για να δοκιμάσω κι'αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι πολύ ωραίο αντηλιακά έχουν και υπέροχες μυρωδιές (πορτοκάλι, καρπούζι, καρύδι) super!
    Πάντως το αγαπημένο μου προϊόν τους είναι το serum λάμψης άγριο τριαντάφυλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωωωωχ κατάλαβα... είχα ακούσει γι'αυτό ... μου το λες και συ άρα δεν μου γλιτώνει... σύντομα θα πρέπει να ξαναπάω.... :P νομίζω οτι δεν είναι και πολύ ακριβο...οπότε σίγουρα θα το δοκιμάσω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα φαίνονται...
    Ξέρεις αν η προσφορά ισχύει ακόμη?
    Καλή Χρονιά!!!
    xxx

    http://atouchofrouge.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπέρα! Καλη Χρονια!
    ιδεα δεν εχω... αν δεν κανω λαθος ομως πρέπει να ειδα σημερα την διαφημιση οποτε κανε καμια βολτα...ακομα κ αν δεν ισχυει η προσφορα τωρα μπορει να τυς εχει περισεψει κανενα κοματι και να το πουλανε! ή μπορει κ να μην τελειωσε ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου αρέσει πολύ το blog σου και σου έχω δώσει ένα βραβείο!
    Μπορείς να το δεις εδώ:

    http://atouchofrouge.blogspot.com/2012/01/my-sweet-award.html

    χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ ωραια! Κι εγω τα λατρευω! Εχω το natural purple και το φοραω συνεχεια! Μου το ειχε κανει δωρο το Κερασακι και το εχω καταχαρει! Καλοφορετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @AnGeLmArY πραγματικά σε ευχαριστω πολυ πολυ! και να εισαι σιγουρη οτι θα ακολουθήσω και γω το παραδειγμα σου!

    @Christina μου ευχαριστω!!! και γω τα ευχαριστηθει παρα πολλυ! συμφωνω μαζι σου οτι το natural purple ειναι must have αλλα και το light pink ειναι τρομερο αν και δεν θα το διαλεγα αν το εβλεπα μονο του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωπ ωπ εγω πως δεν την ειδα αυτην την προσφορα??ευχησου μου να υπαρχει ακομα μπας και τα αποκτησω και εγω γιατι τα θελωωω
    αντε με γεια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o korres exei fantastika proionta kai kanei poly kales prosfores!!!sigxaritiria gia tin epilogi!!
    :D
    xoxo
    …All in Style…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να σαι καλα! έχει συχνά προσφορες ο κορρες; γιατι εγω δεν είχα ξαναδοκιμασει προιοντα τους μεχρι τωρα και σαν μοναδικη προσφορα ήξερα αυτη των χριστουγεννων! να περιμένω κι'αλλες δηλαδη; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι προσφορες εχει συχνα!εχει σετακια με μολυβια γυρω στα 17 ευρω αν θυμαμαι καλα και σετακια με κραγιον-λιπμπαλμ-κονσιλερ και μεικαπ που ειχα παρει εγω με λιγοτερο απο 20ευρω...να τις κοιτας ειναι καλες προσφορες!! :)φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι τωρα τις ψαχνω τις προσφορες τους γιατι ειμαι πλεον μεγάλη fan!!!!

      Διαγραφή
  16. και προσφορες και ελληνικα προιοντα!!!! και γω εχω παρει ενα σετακι μολυβι ματιων, σκια και γλοςς (ειχε και ενα δειγματακι αρωματος δωρο) καπου 12-14Ε (δεν θυμαμαι καλα) παντως εμενα μου αρεσει το αρωμα του γκλοςς... επισης εχω παρει μασκαρα και την εχω ερωτευτει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mascara δεν εχω δοκιμασει αλλα το θελω πολυ! μωλις μου τελειωσουν αυτες που εχω! ναι ειχαν πολλους συνδιαμους προσφορων τα χριστουγεννα! ειχα δει αρκετους με μολυβι κ σκια...ελπιζω να δω κ το πασχα! ;)

      Διαγραφή
  17. Έχω δοκιμάσει το foundation wild rose και το άλλο με το καρπούζι και με spf,δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη να σου πω την αλήθεια.Λατρεύω τα σαπούνια τους για το πρόσωπο όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ααα ωραία! πολύ χρήσιμη πληροφορία! thx!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. egw exw sapouni triantafullo g to proswpo kai to idio afroloutro..wraia ta lip sou afou de kollane opws les tha nai teleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook