Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Today's Nails ~ for Christmas

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές είπα κ γω ν' αρχίσω σιγά σιγά να δοκιμάζω διάφορα σχέδια και χρώματα για να αποφασίσω πως θα τα φτιάξω στα ρεβεγιόν!!! 


Μήπως είναι νωρίς;;;; 

Μπααααα δε νομιζω... ;)


Εορταστική λοιπόν η σημερινή πρώτη μου απόπειρα. Εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ελπίζω να αρέσει και σε σας!



Τι χρησιμοποίησα; 

Το μαύρο της Elf και το 392 της Flormar (στα link θα βρείτε τα reviews από προϊόντα που έχω αγοράσει από τις εταιρίες). Πρώτα έκανα την μαύρη γραμμή και μετά πέρασα στην άκρη το ασημί glitter. Τελείωσα με το διαφανές top coat της Elf.




Και κάπου εδώ πρέπει να σας μιλήσω για ένα διπλό πινελάκι που χρησιμοποίησα προκειμένου να κάνω την γραμμή του glitter μιας και το πινελάκι του μανό μου φάνηκε αρκετά δύσχρηστο για να κάνω μια τέτοια γραμμή μιας και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε τέτοια σχέδια.

Πραγματικά το λάτρεψα με το που το είδα. Είναι το Nailian two way Νail Αrt Πen & Βrush. Το πήρα από το κατάστημα του Δάφνη, στην Νέα Ιωνία, και το κόστος του 1,45euro. Το μπουκαλάκι είναι πλαστικό και στο κάτω μέρος του έχει ένα ανταλλακτικό για την μυτερή μύτη του. Στο μπουκαλάκι μπαίνει ασετόν και βουτάμε το πινελάκι στο μανό που θέλουμε να κάνουμε το σχέδιο. 





Ελπίζω να σας άρεσε. Θα περιμένω να μου στείλετε τις δικές σας ιδέες για τα ρεβεγιόν!!!

4 σχόλια:

  1. Δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα,έχεις κάνει πολύ καλύτερα NOTD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. =) η ειλικρινης σου άποψη είναι κάτι που εκτιμώ πολύ!

      Η αλήθεια είναι ότι από κοντά φαίνονταν πολυ καλύτερα! ελπίζω την επόμενη φορά να σου αρέσουν πιο πολύ!

      Διαγραφή
  2. Εγώ το κάνω χρόνια!!! Κ μ' αρέσει πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook