Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Seventeen Seminars ~ Free makeup lessons!


Καλημέρα Beuaties!!!!!!!

Όπως σας είχα πει και στο twitter την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα και παρακολούθησα το σεμινάριο ομορφιάς της Seventeen! Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και ήθελα πολύ να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας αλλά δυστυχώς ξέχασα την φωτογραφική μου... Θα μοιραστώ λοιπόν μαζί σας τις στιγμές που πέρασα εκείνο το πρωί αλλά δυστυχώς δεν θα δείτε εικόνες... :(  ( λυπάμαι πολύ γι' αυτό κορίτσια )

Θα ξεκινήσω λέγοντας σας, πως έμαθα για τα σεμινάρια της seventten τελείως τυχαία ψάχνοντας λεπτομέρειες για ένα προϊόν τους, στην σελίδα τους. Δήλωσα συμμετοχή στην φόρμα πού έχουν και μετά από μερικές μέρες με πήραν τηλέφωνο για να πάω να κάνω τα μαθήματα! Το σεμινάριο έγινε από makeup artist της εταιρίας, στα Studio της Seventeen στο Μαρούσι. Πρέπει όμως να σας πω ότι παρατήρησα από τις επιλογές που δίνονταν στην φόρμα επικοινωνίας ότι γίνονται κ σε άλλες περιοχές τόσο της Αθήνας όσο και της επαρχίας. Το πιο ευχάριστο είναι ότι το μάθημα αυτό είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Και κάπως έτσι έφτασε και η Παρασκευή. Έφτασα στα studio τους στις 10.30 .Εκεί μας περίμενε η Χριστίνα η κοπέλα που θα μας έκανε το τρίωρο αυτό μάθημα. Είχαν διαμορφώσει έναν χώρο εκεί γεμάτο χρώματα εικόνες και προιόντα. Στο κέντρο του δωματίου υπήρχε ένα τραπέζι με 10 καρέκλες  και απάνω του καθρέφτες και προϊόντα. Μόνο 10 κοπέλες θα παρακολουθούσαμε το σεμινάριο πράγμα πολύ καλό καθώς η Χριστίνα είχε αρκετό χρόνο να αφιερώσει στην κάθε μια από μας ξεχωριστά για να μας δείξει τι ταιριάζει σε κάθε μια από μας ξεχωριστά. 

Το πρώτο πράγμα που έκανα η Χριστίνα ήταν να μας εξηγήσει το λόγο για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας, να χρησιμοποιούμαστε κρέμες και να κάνουμε ντεμακιγιάζ. Θέλοντας μετά να μας δείξει στην πράξη τι πρέπει να κάνουμε, έβαλε να κάνουμε και μεις εκείνη την ώρα όλη αυτή την διαδικασία. Το πιο αστείο είναι ότι σχεδόν όλες είχαμε πάει βαμμένες έστω και λίγο και.... Ναι ναι ξεβαφτήκαμε, κάναμε peelling , βάλαμε κρέμες !!! Ήταν αρκετά διασκεδαστικό και για να πω την αλήθεια.

Μετά η Χριστίνα μας εξήγησε πως πρέπει να διαλέγουμε το σωστό foundation και που πρέπει να το δοκιμάζουμε αλλά και πως να το τοποθετούμε σωστά.

Τελικά η κάθε μια είχε μπροστά της κάποια προιόντα μακιγιάζ τα οποία ήταν ίδια με αυτά που υπάρχουν στα φυλλάδια τους και κάθε μια από μας έκανε ένα ολοκληρωμένο πρωινό γρήγορο μακιγιάζ και μετά το μετατρέψαμε σε βραδινό όπως φαινόταν στην φωτογραφία με τις οδηγίες της Χριστίνας. Μας είπε πως να χρησιμοποιούμε τα πινέλα. Πως να κάνουμε σωστά το αγαπημένο σε όλες μας smoky eye. Και κάπως έτσι τελείωσαν τα μαθήματα

  • Τι μου άρεσε από όλη αυτή την εμπειρία;
Το κλίμα ήταν αρκετά ευχάριστο. Οι κοπέλες όλες είχαν όλες πολύ καλή διάθεση! Και έτσι γελάσαμε πολύ, περιποιηθήκαμε τον εαυτό μας και μάθαμε χρήσιμες πληροφορίες για το μακιγιάζ,  άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο.

  • Τελική γνώμη και εντύπωση που μου άφησε αυτή  η εμπειρία; 
Ήταν ένα πραγματικά ευχάριστο πρωινό! Διασκέδασα πολύ και ευχαρίστως θα δήλωνα συμμετοχή ξανά!!!! Θεωρώ πως η προσπάθεια της εταιρίας να βοηθήσει τις κοπέλες να μάθουν περισσότερα για το μακιγιάζ είναι αξιέπαινη και θα έπρεπε και άλλες εταιρίες να παραδειγματιστούν και να ξεκινήσουν τέτοια μαθήματα. Τα μαθήματα αυτά είναι ιδανικά για νέα κορίτσια που δεν έχουν πολλές γνώσεις απάνω στο μακιγιάζ και τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα αλλά σίγουρα και οι κοπέλες που έχουν κάποιες γνώσεις κάτι θα μάθουν... Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε ;) . Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες θα διασκεδάσουν πολύ!!!!

Μπορείτε να κάνετε και σεις αίτηση για να πάρετε μέρος στα ΔΩΡΕΑΝ αυτά μαθήματα στο παρακάτω link!

ΑΑΑ ξέχασα να σας πω ότι φεύγοντας μας έδωσαν μία σακουλίτσα με δύο δείγματα ένα από μια μάσκα τους και ένα από ένα scrub για να τα δοκιμάσουμε. Δεν είχα το χρόνο να τα δοκιμάσω. Όμως θα το κάνω και θα σας πω. ;)



2 σχόλια:

  1. άσε είχα κάνει αίτηση και ήθελα πολύ να πάω αλλά έτυχε η μετακόμιση και το έχασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ!!! Χαίρομαι για σένα!!! Ελπίζω να τα καταφέρω σε κάποιο επόμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook