Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ψώνια στο McArthurGlen

Σήμερα ήταν μια εκπληκτική μέρα και αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ και να κάνω μια βολτούλα στα McArthurGlen!!! Εκτός από όλα τα άλλα που ψώνισα ( έκανα τα δώρα των εορτών λίγο νωρίς... ;-)  ) Έκανα και μια βόλτα από τα Notos Gallerie. Εκεί, για όσους δεν είχατε την ευκαιρία να πάτε μέχρι τώρα, έχει ένα μικρό μέρος με καλλυντικά γνωστών εταιριών. Δεν έχει δηλαδή ολόκληρα stand εταιριών και η ποικιλία είναι εξαιρετικά μικρή αλλά σε αυτά τα σημεία μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικές προσφορές!

Σήμερα είχα πολλά από τα καλλυντικά τους με 50% έκπτωση ή και παραπάνω και σε δύο προϊόντα Revlon ή Max Factor έδιναν άλλο ένα δώρο.

Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μην κάνω μια μικρή αγορά!!!!

                            



Pure Color , five Color eyeshadow palette



                              

                              

                              

                           


Τις αποχρώσεις του καφέ απλά τις λατρεύω! Η ποιότητα των σκιών της Estee Lauder είναι άψογη. Τα χρώματα είναι πολύ καλά και δεν έχω χρησιμοποιήσει primer πριν τις δοκιμάσω. Εγώ πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με το pigmentation τους, την διάρκεια και την υφή τους!!! Κόστος; Από αρχική τιμή 55euro την είχαν 21euro!!! 
Τι με χάλασε; Πάνω στην παλέτα είχαν βάλει το αντικλεπτικό αυτοκόλλητο και όταν το έβγαλα έμεινε η κόλλα απάνω. Προσπάθησα με οινόπνευμα να το βγάλω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα ακόμα. 
Εσείς έχετε καμία ιδέα για το πώς να φύγει εύκολα και γρήγορα αυτή ή κόλλα που μου χαλάει την παλέτα; 




KissKiss Max Shine Lipstic, No.670, Violet Shine, Guerlain

Όσες έχετε αγοράσει lipstick της Guerlain νομίζω θα με καταλάβετε! Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη!!!!! μιας και δεν είχα ξαναδοκιμάσει μέχρι τώρα δικά τους προϊόντα. Πραγματικά νομίζω οτι είναι από τα καλύτερα που έχω  δοκιμάσει! 

                                       

                                      


                                         

                                     

Η υφή πραγματικά εκπληκτική και η μυρωδιά τους σου θυμίζει τα παλιά καλά κραγιόν. Είναι κρεμμώδες με μια ελαφριά δόση glitter. Στα δικά μου χείλη βγαίνει λίγο πιο σκούρο και λίγο πιο κόκκινο από το χρώμα της φωτογραφίας μιας και τα χείλη μου είναι από φυσικού τους λίγο πιο κόκκινα. Δημιουργούν όμως ένα απίστευτο χρώμα, που όμοιο του δεν είχα. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έστρωσε αρκετά καλά παρά το ότι τα χείλη μου ήταν σκασμένα. 
Και τώρα πάμε στο καλύτερο. Στο κόστος. Από αρχική τιμή 30euro το είχαν μόλις 8euro. Ναι ναι καλά διαβάσατε. 8euro είχαν όλα τα lipstic και τα lip gloss της Guerlain. Μακάρι να είχα πάρει κι'άλλα, αλλά μιας και δεν τα είχα ξαναδοκιμάσει είπα να μην το ρισκάρω. grrr....

Εσείς έχετε προϊόντα της Guerlain; Αν ναι ποια;;; Πείτε μου γνώμες και προτάσεις γιατί είμαι ενθουσιασμένη με την εταιρία και σίγουρα θα ξαναγοράσω προϊόντα της και σύντομα!

6 σχόλια:

  1. Den exw kapoio proion apo thn suggekrimenh etairia an kai 8a h8ela na parw!!!! S'efxaristoume gia tis plhrofories!!!!!! 8a h8eles na kanoume follow h mia sthn allh??
    perimenw thn apanthsh sou sto blog!!!! http://julia-mylifeandthoughts.blogspot.com/
    Filia polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζηλεύω!!Η παλέτα είναι τέλεια!!
    Είναι τόσο μακριά δυστυχώς,θες σίγουρα μια μέρα ολόκληρη για να πας και να ψωνίσεις..

    Δοκίμασε ασετόν για την κόλλα το καλύτερο καθαριστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η παλετα πραγματικα τα σπαει.... οι σκιες ειναι ΤΕΛΕΙΕ΅κ δεν ειναι μονο το χρωμα αλλα κ οι ποιοτητα. χωρις primer και αντεχουν παρα πολυ. Δεν χρειαζεται πολυ ψαξιμο γιατι τα περισσοτερα καταστηματα καλλυντικων εχουν ιδιες τιμες... βλεπε hondos κτλ... μονο τα Νotos έχουν κατι τετοιες προσφορες σε πολυ λιγο προιοντα κ δεν έχουν κ πολλα καλυντικα... εκει κοιταω αν εχει κατι που θελω συνηθως... κανω βεβαια κ μια βολτα απο τα αλλα για να μην αφησω κανενα στεναχωρημενο... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι απίστευτο χρώμα κραγιόν!Φαίνεται τόσο έντονο!

      Διαγραφή
    2. ναι είναι καταπληκτικό και απίστευτα ενυδατικό! Δυστυχώς νομίζω ότι έχουν αρχίσει να την αποσύρουν οπότε θα πάω να πάρω 2-3 ακόμα σύντομα...

      Διαγραφή
  4. Πω πω εντάξει!!! Θα με χρεοκοπήσεις με τόσα που θέλω να πάρω όταν τα βλέπω!!! Είναι τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook