Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Today's Nails

Σήμερα το πρωι ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν λίγο εορταστική αν και αυτό μάλλον το καταλάβατε... :P

Πριν λίγο καιρό μου μίλησε μια φίλη για την professional σειρά της Avon. Ήταν ενθουσιασμένη. Αγόρασα λοιπόν 2-3 χρωματάκια αλλά δεν τα είχα δοκιμάσει. Σήμερα λοιπόν η μέρα ήταν κατάλληλη μιας και τα χρωματάκια είναι κόκκινα.

Χρησιμοποίησα 2 χρώματα το ruby slippers και από πάνω το cherry jubilee από την σειρά nailwear pro (κοστος 4,5euro το ένα, τα πήρα βέβαια σε μέρα προσφοράς, και έτσι κανονικά δεν ξέρω πόσο το έχουν). Το ruby slippers είναι ένα έντονο κόκκινο με χρυσά glitter που το κάνουν ιδιαίτερα ζεστό, ενώ το cherry jubille είναι ένα ζεστό βαθύ κόκκινο. Προσωπικά νομίζω ότι από μόνα τους το πρώτα είναι ιδανικό για τα νύχια στα πόδια μας, κάνοντάς τα πραγματικά εντυπωσιακά ενώ το δεύτερο ιδανικό για τα νύχια στα χέρια μας. Θα το λατρέψουν όσες προτιμούν τα σκούρα κόκκινα χρώματα τώρα το χειμώνα.






Μετά τα πέρασα από πάνω με το perfect nail Lanquer από την Gcosmetics no383 (κόστος 4,5euro). Νομίζω σας έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό. Κατά την άποψη μου ανήκει στα must have. Λατρεύω αυτή την μεταλιζέ λάμψη που δίνει. 
Η μέθοδος που χρησιμοποίησα είναι ανάλογη με αυτή του παρακάτω video.
Τα χρώματα βέβαια μετά είναι καθαρά θέμα διάθεσης!!!





Το καλό με αυτή την μέθοδο είναι ότι κ να χαλάσει λίγο σε καμιά ακρούλα το μανό απλά το περνάμε από πάνω πάλι με ταμποναριστές κινήσεις. Ένα top coat και είμαστε έτοιμες για έξοδο. Δεν χρειάζεται ούτε να μείνουμε με χαλασμένα νύχια ούτε να τα ξεβάψουμε όλα αν χαλάσουν και δεν έχουμε πολύ ώρα στη διάθεσή μας. 
Όσο για τα μανό της Avon μιας κ δεν τα άπλωσα κανονικά δεν έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα.  Αναλυτικότερο review θα υπάρξει σύντομα. Πάντως φαίνονται αρκετά καλά.
Τι μέθοδο αυτή πάντως δοκιμάστε την και σεις! θα ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ!

3 σχόλια:

  1. Φαίνεται εύκολο και με ωραίο αποτέλεσμα,θα το δοκιμάσω κι εγώ μόλις μεγαλώσω λίγο ακόμα τα νύχια μου,νομίζω θα φαίνεται καλύτερα σε μακριά νύχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν μ' αρέσει το αποτέλεσμα! Κατά δεύτερον!με αυτή τη σειρά έμεινα ευχαριστημένη αλλά προτιμώ τα Speed Dry!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια η διχρωμια!!!θα το δοκιμασω αλλα οχι με avon οζες δε εχω ουτε μια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook