Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Οι συμβουλές των ειδικών!!!


Καλό μήνα Beauties!!  1 Δεκέμβρη σήμερα και οι εορτές προ των πυλών!!!
Σίγουρα κάποιες από μας έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σχέδια για τις  ημέρες των εορτών. Έτσι δεν είναι; Αν και είναι νωρίς ακόμα αρχίσατε ήδη να σκέφτεστε πώς θα βαφτείτε ή πως θα κάνετε τα μαλλιά σας; Αν ναι, ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών πειραματιστείτε όσο είναι ακόμα νωρίς και τα Χριστούγεννα θα κλέψετε την παράσταση!!!!!!!!!
Ποίες είναι οι ειδικοί που συμβουλεύομαι εγώ; 
Ποίες άλλες;

Lisa Eldridge

                                        

Lisa Eldridge, για όσους δεν την ξέρουν είναι μια από τις πιο γνωστές make-up artists σήμερα με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Η Lisa  είναι άψογη επαγγελματίας, αναγνωρισμένη σε διεθνές επίπεδο για το ταλέντο της και την δουλειά της.
Σε όλη τη σταδιοδρομία της, η Lisa έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των David Sims, Corrine Day, Regan Cameron, Solve Sundsbo, Patrick Demarchelier, Paolo Roversi και Horst Dirkgerdes. Λόγω των ικανοτήτων της, δουλειές της κοσμούν τα εξώφυλλα  των πιο γνωστών περιοδικών μόδας, όπως οι British, ιταλικά και ιαπωνικά Vogue, Allure, The Face, Numero, Pop and Another.
Επιπλέον, η Λίζα έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους κορυφαίους οίκους μόδας του κόσμου τόσο στις διαφημιστικές τους καμπάνιες όσο και σε επιδείξεις μόδας συμπεριλαμβανομένων των Chloe, Alberta Ferretti, Prada, Donna Karan, Moschino και PPQ.
Ο κατάλογος των προσωπικοτήτων που την εμπιστεύονται μεγάλος. Οι Cameron Diaz, Liz Hurley, Mischa Barton, Kate Moss, Heidi Klum, Cate Blanchet, Demi Moore και η Selma Hayek είναι μόνο μερικές.

Το μοτο της:

''K.I.S.S. keep it simple stupid ''

Η σελίδα της
Το κανάλι της στο youtube

Αφού λοιπόν θα συμβουλευτούμε την Lisa για ένα τέλειο μακιγιάζ θα πρέπει να βρούμε κάποια να συμβουλευτούμε για να φτιάξουμε τα μαλλιά μας.

Lilith Moon


Η Lilith Moon συμμετέχει σε πολλές παραστάσεις και εργαστήρια κομμωτικής ως μοντέλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαθαίνει  τεχνικές και κόλπα αλλά και τις τελευταίες τάσεις από κορυφαίους στο είδος τους κομμωτές.
Στον ελεύθερο της χρόνο μοιράζετε όλα όσα μαθαίνει με μας, με βιντεάκια της που ανεβάζει στο youtube.  


Η σελίδα της
Το κανάλι της στο youtube



Και οι δύο κυρίες μοιράζονται τα μυστικά τους μαζί μας. Αυτό που τις κάνει εξαιρετικές είναι ο απλός τρόπος με τον οποίο μας εξηγούν όλα όσα θέλαμε μέχρι τώρα να πετύχουμε και μας φαίνονταν βουνό.

Αν δεν τις γνωρίζατε μέχρι τώρα ρίξτε μια ματιά στα βιντεάκια τους. Πραγματικά αξίζει. Ακολουθείστε τις συμβουλές τους και σίγουρα θα μαγνητίσετε τα βλέμματα όλων.  ;)

3 σχόλια:

  1. Γειά σου!Είμαι η Κωνσταντίνα κι είμαι καινούρια στην παρέα σου αλλά και γενικότερα στον κόσμο του Blogging!Απλά ήθελα να πω ένα ευχαριστώ γιατί την αναφορά σου στη συγκεκριμένη make up artist Lisa Eldridge.Την είχα συναντήσει τυχαία 1 φορά στο youtube αλλά απ' οτι φαίνεται έπρεπε να της είχα δώσει περισσότερη σημασία!Συνέχισε την καλή έρευνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντινα μου χαιρομαι παρα πολυ που σου εισαι στην παρεα μας! Καλωσόρισες στην παρέα του Blogging! Ελπιζω συντομα να διαβασουμε πολλα κ ενδιαφεροντα post απο σενα!!!
      Η Lisa Eldbridge ειναι απο τις μεγαλυτερες makeup artists στην Αγγλια αν οχι παγκοσμιως! χαιρομαι λοιπον που ανακαλυψες κ εκτιμησες την δουλεια της μεσα απο δω...!!!

      Ελπιζω συντομα να σε ξανασυναντήσω εδώ!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook