Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Today's Nails * Updated ~ Ένα αλλιώτικο γαλλικό

Καλησπέρα beauties,

Today's nails σήμερα! Αυτές τις μέρες χρειαζόμουν κάτι απλό και διακριτικό ώστε τα νύχια μου να είναι μεν περιποιημένα αλλά να μην τραβάνε την προσοχή.




Το μανό που χρησιμοποίησα είναι μιας τελείως άγνωστης, μέχρι τώρα , σε μένα μάρκας. Supreme λέγεται. Την βρήκα τυχαία σ'ένα μικρό μαγαζάκι στο Μαρούσι πριν μια περίπου εβδομάδα κάνοντας βόλτα με μια φίλη. Μου άρεσε και το πήρα. Κόστος 1euro οπότε και καλό να μην ε. Είναι λίγο αραιό οφείλω να ομολογήσω και χρειάστηκα 3 στρώσεις για το αποτέλεσμα που βλέπετε αλλά έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Μετά πέρασα με top coat από την Elf. Κράτησε περίπου 4 μέρες.


Μετά τις δύο μέρες μιας κ ήθελα να δώσω μια νότα διαφορετική χρησιμοποίησα το Perfect Nail Lanquer GT, No.383. Αυτό το μανό είναι πραγματικά ένα από τα πιο αγαπημένα μου. Είναι ημιδιαφανές με μικρά glitter κ δεν δίνει έντονο μοβ χρώμα με αποτέλεσμα να μπορεί να ταιριάξει με πολλά διαφορετικά μανό. Κόστος 4,5euro. Δείτε πως έγινε το παραπάνω χρώμα.


Δεν φαίνεται πολύ καλά στην φωτογραφία. Μόνο αν κλικάρετε πάνω της την δείτε καλύτερα, αλλά την άφησα για να δείτε και το GT Νο.383. Παρατηρείστε ότι το χρώμα δεν άλλαξε απλά ιριδίζει λίγο. 

Update/Ένα αλλιώτικο γαλλικό
Μπορεί αυτό το post να αναρτήθηκε χτες αλλά εγώ είχα φτιάξει τα νύχια μου έτσι πριν 3 μέρες. Σήμερα που είχαν αρχίσει να χαλάνε λίγο στις άκρες κ μιας κ ήθελα πλέον να τα κάνω πιο εντυπωσιακά είπα να κάμω ένα μικρο πειραματάκι. Το αν βγήκε καλό θα μου το πείτε εσείς ;)



Το σχέδιο το έκανα με μαύρο Elf. Η γραμμή δεν είναι τελείως ευθεία αλλά για πρώτη φορά νομίζω τα κατάφερα σχετικά καλά. Θα παραδεχτώ βέβαια ότι στο δεξί χέρι είναι λίγο πιο χοντρή η γραμμή αλλά τι να κάνω..., δεν μου είναι εύκολο να κάνω σχέδια με το αριστερό χέρι. Πάντως νομίζω αρκετά πιο εύκολο θα είναι να γίνουν οι μαύρες γραμμές με τα μανό που είναι σε μορφή στυλό. Το σχέδιο είναι αυτοκολητάκι από τα Jumbo.


Πώς σας φαίνεται; 

8 σχόλια:

  1. Βρήκα τυχαία το blog σου και μου άρέσει πολύ. Θα σε ακολουθώ γιατί τα θέματα είναι μοδάτα και ενημερωτικά!!! Καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνια μου πραγματικά χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που σου αρέσει το blog! Δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά μια εβδομάδα ζωής οπότε κάθε πρόταση για να το βελτιώσω είναι καλοδεχούμενη! Καλό Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΛΑΝΤ!ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΙΩΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω Ιωαννα μου!!! χαιρομαι πολλυ για τα καλα σου λογια! ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησα γιατι τωρα εκανα ενα μικρο update στο blog... ελπιζω να σε ξαναδω συντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poly wraio to blog soy!!!8eleis na akolou8hsoume h mia thn allh?an me akolou8hseis enhmerwse me etsi wste na se akolou8hsw kai egw :) filia :)
    http://beautyverse.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βικη μου καλησπερα! χαιρομαι που σου αρεσει το blog μου! ειδα κ το δικο σου! ειναι πολυ χαριτωμενο! μου αρεσει ο τροπος που γραφεις! κ εγινα με μεγαλη μου χαρα φιλη σου! ελπιζω να ξαναπερασεις απο δω! θα χαρω να διαβασω ξανα τα σχολια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook