Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Mac Brushes ~ Μy Early Christmas Present!


Είμαι ενθουσιασμένη! Πήρα σήμερα τα πρώτα μου πινέλα Mac!!!!

Άκουγα τόσο καιρό γι'αυτά από όλους αλλά δεν το αποφάσιζα μιας και η τιμή τους είναι εξαιρετικά υψηλή σε σχέση με άλλα πινέλα του εμπορίου. Δεν ήμουν σίγουρη για το αν πραγματικά θα άξιζε να διαθέσω ένα τόσο μεγάλο ποσό ( έστω και σταδιακά ) για να πετύχω το επαγγελματικό αποτέλεσμα που φημίζονται ότι χαρίζουν. Μέχρι που μία καλή φίλη μου έδωσε να δοκιμάσω τα δικά της. Πραγματικά Ξετρελάθηκα! Ήξερα πως θα έπρεπε να τα αποκτήσω και μάλιστα σύντομα.

Έκανα λοιπόν χτες μια βόλτα στο Mall και είδα την νέα συλλογή των πινέλων τους. Μόλις τα είδα κατάλαβα. Αυτό θα ήταν το δώρο των Χριστουγέννων μου! Έτσι σήμερα έτρεξα να τα αγοράσω. Η συλλογή που διάλεξα εγώ είναι η Make it Perfect Special Edition Brush Set (ενώ υπάρχουν και άλλες δυο Make it Perfect Essential Brush Set και η Make it Perfect Mineralize Brush Set) και πραγματικά αστράφτει!!!! 

Μου κόστισε 56euro (τόσο κοστίζουν και τα άλλα δύο kit) και περιλαμβάνει 5 πινέλα και το νεσεσέρ που δίνουν μαζί. Η διαφορά αυτών των πινέλων σε σχέση με τα άλλα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες είναι, στο κράτημά τους, στο μέγεθος τους αλλά και στην κατασκευή τους. Είναι κατά πολύ μικρότερα από τα κανονικά πράγμα που εγώ βρίσκω απίστευτα βολικό αφού έχουν το ιδανικό μέγεθος για ταξίδια. Επίσης δεν είναι χειροποίητα όπως τα άλλα, αλλά έχουν και αυτά φυσική τρίχα. Τα πινέλα που υπάρχουν στο kit δεν είναι όλα διαθέσιμα και σε κανονικό μέγεθος καθώς αυτά αποτελούν κομμάτι συλλεκτικής έκδοσης.





Αυτό είναι το νεσεσέρ


Δείτε και τα πινέλα:

No.129 για ρουζ ή και πούδρα 


Νο.190 για foundation


No.226 για concealer


No.275 για σκιές


No.266 για eyliner ή φρύδια


Δεν είναι υπέροχα;;;


Οι άλλες δύο συλλογές είναι οι  παρακάτω:






1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook