Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

I went shopping today =)

Υπάρχουν μερικές μέρες που απλά θέλουμε να ξεσκάσουμε. Να βγούμε και  να κάνουμε ψώνια ακόμα και αν δεν χρειαζόμαστε κάτι συγκεκριμένο. Έτσι δεν είναι; Σήμερα λοιπόν για μένα ήταν μια τέτοια μέρα. Έκανα λοιπόν βόλτα από τα Hondos στο Χαλάνδρι και σταμάτησα στο stand της Clinique  μιας και τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να έχω μεγάλη αδυναμία σε αυτή την εταιρία. 

Σήμερα με ένα προϊόν μακιγιάζ έδιναν δώρο ή ένα κραγιόν ( διαλέγουμε ανάμεσα σε δύο ) ή ένα μαύρο μολύβι ματιών. Έτσι και γω επωφελήθηκα από την προσφορά αλλά και από την έκπτωση 25% που είχε το κατάστημα σήμερα και απέκτησα δυο κραγιόν με 15euro. ( Θα ισχύει για μερικές μέρες ακόμα η προσφορά απ' ότι  μου είπαν οι κοπέλες εκεί οπότε αν σας ενδιαφέρει κάντε μια βολτούλα και σεις και επωφεληθείτε. )

Αγόρασα το creamy nude 03 ( το βλέπετε δεξιά ) και διάλεξα και το rosette 17 με spf15  ( αριστερά με το  πράσινο κουτάκι). 








( μπορεί η συσκευασία ναι είναι διαφορετική από την κανονική συσκευασία του προϊόντος αλλά η ποσότητα είναι ίδια με αυτή της κανονικής )

























Έτσι φαίνονται στο χέρι μου 
( απάνω το nude 03 και κάτω το rosette 17 )



















Να και ανοιχτή η συσκευασία










Εγώ πρόλαβα σήμερα να δοκιμάσω μόνο το rosette 17. Αυτό που μου αρέσει σ'αυτό το κραγιόν είναι ότι έχει spf15 και έτσι χρειάζομαι λιγότερα προϊόντα και μαζί μου και στην τσάντα μου. Λατρεύω επίσης το χρώμα αυτό διότι κάνει τα χείλη μου να φαίνονται απίστευτα φυσικά!!!  Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Είχα ενυδατώσει καλά τα χείλη μου έβαλα το κραγιόν και κράτησε περίπου 4εις ώρες και έφαγα κιόλας ενδιάμεσα. Οπότε μπορώ να πώ ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη!!!

Ελπίζω και το άλλο κραγιόν να είναι το ίδιο καλό , σύντομα θα έχετε review ... !!!

Και κάτι τελευταίο σήμερα έλαβα και την πρώτη μου παραγγελία από την Elf οπότε σύντομα θα έχετε review και γι'αυτά τα προϊόντα!

Goodnight beauties! 

1 σχόλιο:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook