Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Flormar review

Καλησπέρα  beauties!

Γιορτάζει σήμερα το blog καθώς κλείνει μια εβδομάδα ζωής! Πως το γιόρτασα λοιπόν; Με ψώνια. Τι άλλο;
Έκανα μια βόλτα από το Avenue και μια στάση στην Flormar! Και ασφαλώς έκανα μια μικρή αγορά προκειμένου να δοκιμάσω τα προϊόντα. Με το που γύρισα σπίτι έτρεξα να τα δοκιμάσω όπως ήταν αναμενόμενο.

Για αρχή θα σας δείξω τι ψώνισα.

 

Pretty Compact Quartet Eye Shadow (No. P045)



Εντυπωσιάστηκα! Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν την περίμενα τόσο έντονο χρώμα και τόσο καλή υφή. Διαρκεί αρκετά. Στην φωτογραφία έχω βάλει και primer στο χέρι μου πριν απλώσω τις σκιές. Το ανοιχτό μπεζ-ροζ και το ελαφρύ κιτρινάκι χρειάζονται οπωσδήποτε primer διότι χωρίς αυτό δεν είναι πολύ έντονα και φέυγουν πιο γρήγορα από τα άλλα δυο. Το ανοιχτό καφέ αν και δεν του φαίνεται έχει μέσα και λίγο glitter με αποτέλεσμα να δίνει μια πολύ γλυκιά και ελαφριά λάμψη.
Κόστος 4,90euro.

 Supershine lip gloss (No.100)


Είναι το απόλυτα διαφανές gloss που ταιριάζει με όλα τα κραγιόν. Επειδή δεν θέλω να λερώνω το gloss και το πινελάκι του χρησιμοποιώ δικό μου πινελάκι για να το φοράω. Κολλάει λίγο αλλά δεν φτάνει σε κάποιο ενοχλητικό για μένα σημείο! Κόστος 3,90euro.

Supershine Lipstick (No.516)
   
                       
        



Είναι αρκετά ενυδατικό και το χρώμα ακριβώς αυτό που έψαχνα. Πολύ κοντά στο φυσικό μου αν το απλώσω ελαφρά με πινελάκι και λίγο πιο έντονο αν το βάλω κανονικά, χωρίς όμως να γίνεται extreme. Η διάρκεια του είναι κανονική. Δυστυχώς την τιμή δεν την θυμάμαι.

Δεν μπορούσα βέβαια να μην πάρω κάποιο μανό να δοκιμάσω. Πήρα τρία που όμως δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω. Σας βάζω φωτογραφίες τους για να τα δείτε και σε κάποιο από τα επόμενα Today's Nails θα σας πω και εντυπώσεις.

Τα πρώτα δύο τα πήρα για σχέδια.
   
Νο.392
                                        
 Νο.423


    

 No.09



         

Θα ξαναγόραζα; Ασφαλώς!!!
Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της εταιρίας; Αν ναι ποια; 

11 σχόλια:

  1. Με γειά σου!!!! Αλλά η εταιρεία Flormar δεν είναι???? βλέπω Floral....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oooops εφαγα ενα "m" το διορθώνω τωρα! ευχαριστω!!! Καλωσήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα ομορφα! Με γεια! Εγω προσφατα στη συναντηση των GBB απεκτησα τα πρωτα μου "κομματια" και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Θα ηθελα να δοκιμασω κι αλλα βεβαια, κυριως βερνικακια που ειναι η αδυναμια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστω!!! κ γω τα κατ΄ευχαριστήθηκα ολα!!! έχει πολλυ ωραία βερνύκια δεν ηξερα πιο να διαλέξω.... !!! σιγοθρα θα κάνω σύντομα μια ακόμα βολτα απο κει.... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια τα πραγματάκια που πήρες!!!
      Τα βερνίκια τι τιμή έχουν?Οι σκιές φαίνονται τέλειες!Και είναι πολύ φθηνές!

      Διαγραφή
    2. τα βερνύκια αν θυμάμαι καλά έχουν 2-3 ευρώ αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι... =(

      Διαγραφή
  5. Μ'αρέσει το μπλογκ σου αλλά είναι τόσο μικρή η γραμματοσειρά των αναρτήσεων που πραγματικά με κουράζει απίστευτα,ελπίζω να κάνεις κάτι γι'αυτό ,διαφορετικά λυπάμαι ,αλλά δε θα μπορέσω να ακολουθήσω το ταξίδι σου στον κόσμο της ομορφιάς...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έστειλα Μαιλ....ελπιζω να το δεις! Ευχαριστω τοσο για τα καλα σου λόγια οσο κ για την παρατήρηση σου.να εισαι σιγουρη οτι θα την κανω σοβαρά υποψην μου!
      Θα περιμενω την απάντηση σου με Μαιλ....

      Διαγραφή
  6. καποια στιγμη θελω να τα επισκευτω αλλα δεν εχω παει ακομα στο City Gate που εχει flomar....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook