Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Dior addict

Για μένα το καλλυντικά του  Dior αποτελούν μια μεγάλη αγάπη!!! Λατρεύω το να χαζεύω όλα τα καινούργια τους μανό, τα gloss, και τις σκιές. Και αν μπορούσα θα ήθελα να τα έχω ΟΛΑ!!!!

Σήμερα θα σας δείξω δύο μικρές παλέτες σκιών.

Τις σκιές αυτές δεν τις έχω αγοράσει αλλά είναι από αυτές που πέρυσι έδιναν τα Gallerie δώρο όταν κάποιος αγόραζε ένα ή δύο προϊόντα περιποίησης προσώπου ή σώματος.

Για να δούμε λοιπόν:

                           

Eye makeup palette No.002 ( συλλεκτική έκδοση)

Λατρεύω αυτή την συσκευασία!!!




Για να πω την αλήθεια όμως οι σκιές αυτές χρειάζονται καλό primer για να πάρετε το αποτέλεσμα που βλέπετε στην φωτογραφία και αρκετή ποσότητα σκιάς καθώς το pigmentation τους δεν είναι αρκετά καλό. Σε αντίθετη περίπτωση στέκονται μόνο για καμιά ώρα, το χρώμα δεν είναι τόσο έντονο και το ασημί το ροζ και το άσπρο φαίνονται σχεδόν ίδια. Με το primer όμως το αποτέλεσμα είναι από πολύ καλό έως εντυπωσιακό θα έλεγα.

Screen Silver No.085





Εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα!! Δεν έχω βάλει ούτε primer στο χέρι ούτε μεγάλη ποσότητα σκιάς για να πάρω το αποτέλεσμα της φωτογραφίας! Σε βραδινή έξοδο που  χρησιμοποίησα το μαύρο τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά!!!

Αυτό που λατρεύω και στις δύο παλέτες είναι η υφή των σκιών τους. Η τελική εντύπωση που μου άφησαν οι σκιές; Μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένη αλλά θα περίμενα κάτι παραπάνω από την συλλεκτική έκδοση...

Εσείς ποιες σκιές τους έχετε;

4 σχόλια:

  1. τελεια τα καλλυντικα του DIOR... αλλα και πανακριβα επισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι έιναι! κ που να δεις το ποστ που θα κανω καποια στιγμη με τα κραγιον τους... ερωτα εχω.....

      Διαγραφή
  2. τελεια τα dior και γενικα λατρευω τις paletes makigiaz

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook