Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

1st Elf review

Την προηγούμενη πέμπτη έκανα την πρώτη μου online αγορά ever... Είχα ακούσει για την Elf αλλά δεν είχα αγοράσει ποτέ. Ήθελα όμως. Έβγαλαν λοιπόν μια προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα που με ένα promo code θα είχα δωρεάν μεταφορικά ( τι καλύτερο για κάποιον που δεν έχει κάνει άλλη online αγορά ) και έτσι δεν άφησα την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Την παραγγελία την έκανα την Πέμπτη το βράδυ. Την Δευτέρα το απόγευμα μου ήρθε mail από την εταιρία ότι έστειλαν την παραγγελία, μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες δηλαδή όπως μου είχαν πει. Χτες, Παρασκευή, ήρθε και η παραγγελία στο σπίτι. Στο mail μυ είχαν πει ότι από την ώρα που φεύγει από αυτούς θέλει 4εις έως 6 εργάσιμες και όντως στις 4εις είχα το κουτάκι μου! Θα σας πω την αλήθεια. Όταν το είδα χάρηκα τόσο πάρα πολύ! Έκανα σαν μωρό παιδί που του χαρίζουν καραμέλες. 

Ασφαλώς χτες και σήμερα δεν έκανα τίποτε άλλο από το να τα δοκιμάζω :)

Για να δούμε λοιπόν τι ψώνισα. Μετά θα σας πω πια προϊόντα λάτρεψα και με ποια απογοητεύτηκα...

                   

Αυτά πήρα!!!!!
Ξεκινάμε λοιπόν!!!!!!

Cream Eyeshadow Color Smoke #81249

                    

                                      

Αυτή η σκιά είναι πολύ καλή! Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να βγάλει το χρώμα που βλέπετε και διαρκεί αρκετά. Μετά από τρεις ώρες δεν είχαν δημιουργηθεί γραμμές στα μάτια μου και το χρώμα είχε ελάχιστα γίνει πιο απαλό από αυτό που ήταν στην αρχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ καλά και ως βάση. Έτσι θα διαρκέσει περισσότερο.  Σίγουρα θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα χρώματα της σειράς με την πρώτη ευκαιρία!


 EyeBrow Kit #81302 

                             

                                      

Οφείλω να ομολογήσω πως αυτό είναι το καλύτερο προϊόν απ΄όλα όσα πήρα. Εγώ έχω αρκετά μεγάλο  πρόβλημα με τα φρύδια, σε βαθμό που σκεφτόμουνα την λύση του μόνιμου μακιγιάζ. Τώρα όμως δεν χρειάζεται. Το αριστερά καφέ, το σκούρο, είναι σε κρεμώδη μορφή. Το δεξιά είναι σε μορφή σκόνης. Το δικό μου χρώμα είναι το medium αλλά έχει και το light και το dark. 

Cream Eyeliner Black
           
                    

       

                    

                                 

 Το μαύρο eyeliner ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι πραγματικά σταθερό. Μετά από πέντε ώρες ήταν ακόμα στην θέση του και δεν είχε απλώσει καθόλου. Δυσκολεύτηκα βέβαια να το απλώσω καθώς δεν έχω σταθερό χέρι αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.


Cream Blush tease #83243

                    

                                  


Το κρεμώδες ρουζ μιας και δεν είχα χρησιμοποιήσει αντίστοιχο προιόν μου φάνηκε κάπως περίεργο στην υφή. Βέβαια έχοντας δει παρόμοια προιόντα σε καταστήματα καλλυντικών δεν μπορώ να πω ότι διέφερε. Απλώνεται αρκετά εύκολα και το χρώμα αυτό δημιουργεί μια αίσθηση υγείας στα μάγουλα στα μάγουλα. Δυστυχώς όμως δεν κρατάει αρκετά οπότε θα πρέπει να ανανεώνεται συχνά και το βαζάκι δεν διευκολύνει για να το έχουμε συνέχεια στην τσάντα. 


Cream Eyeshadow Collection #3052

                               

                        

                         

 Για φινάλε κράτησε το προιόν που με απογοήτευσε περισσότερο απ' όλα. Η συσκευασία είναι εντυπωσιακή και περίμενα πολύ περισσότερα. Στην τελευταία φωτογραφία βλέπετε πως απλώνονται στο χέρι, δυστυχώς όμως αυτή η εικόνα απέχει πολύ από το πως απλώνονται στα μάτια μου. Δυστυχώς τα ανοιχτόχρωμα χρώματα δεν μπορούν να σταθούν στα μάτια μου καθόλου. Απλά χάνονται με την λιπαρότητα των ματιών, έχοντας χρησιμοποιήσει primer . Τα σκούρα αν και απλώνονται μετά από λίγο κάνουν γραμμές.  Ίσως βέβαια αυτό να έχει να κάνει με την λιπαρότητα που έχουν τα δικά μου μάτια και άλλοι να είναι πιο τυχεροί. Έτσι από αυτές τις σκιές εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.

Σε γενικές γραμμές εγώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένη τόσο από τα προιόντα τους όσο και από την ταχύτητα αποστολής των προιόνων οπότε σίγουρα θα ξαναπαραγγείλω, και μάλιστα σύντομα ;)

Η δική σας εμπειρία από την εταιρία αυτή ήταν θετική ή όχι;

10 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα απο elf με κάποια είμαι ξετρελαμένη και κάποια με απογοήτευσαν αν θέλεις δες εδώ http://elenasfinds.blogspot.com/2011/09/what-i-love-what-i-hate-in-elf.html για μελλοντικές αγορές μιας και είσαι καινούργια ;))!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω! ελενα μου! διαβαζω το blog σου κανεις καταπληκτικη δουλεια! κ εχω ηδη παρει ιδεες για επομενες αγορες!!!!!!!!!!! σ'ευχαριστω που επισκεπτεσε το blog μου αλλα κ για τα σχολια σου! ελπιζω να σε ξαναδω συντομα!!
    ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκεφτόμουν και το eyebrow kit, και το eyeliner να πάρω... Χαίρομαι που σου άρεσαν τελικά!!!
    Πρώτη online αγορά? Καλως ήρθες στον σκοτεινό κόσμο του οnline shopping. Ξέχνα τα λεφτά σου απο δω και πέρα... (Παθούσα,κολλημένη με online shopping :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω!!!!!! λατρευω τελικα τον σκοτεινο κοσμο των online αγορων!!!!

      Διαγραφή
  4. to blog sou einai pragmatikotelioa..thelwk egw na paraggeilw proionta tis elf..kserei kamia na moupei posokostizoun taeksoda plirwnontas me peypal?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα! χαιρομαι που σου αρεσει! αυτο μου δινει μεγαλη χαρα!

      λοιπον τι γινεται με την elf. γραψου στο newsletter τους κ θα σου στελνουν μαιλ με τις προσφορες τους...βγαζουν σχεδον καθε βδομαδα...(μερικες τις ανεβαζω κ γω αλλα οχι ολες...) μερικες απο αυτες εχουν κ δωρεαν μεταφορικα (δεν εχει σημασια αν πληρωσεις μεσω paypal ή οχι. Αν θες καποια αλλη προσφορα νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρη οτι τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 5-6 e το οποιο θα πει οταν αν κανεις καποια σχετικα μεγαλη παραγγελια σε συμφερει να πετυχεις καποια προσφορα τυπου 30% κ να πληρωσεις τα μεταφορικα ενω αν ειναι πολυ μικρη η παραγγελια σου καλυτερα να παρεις το free shipping . σε καθε περιπτωσει αξιζει να το ψαξεις για να δεις τι σε συμφερει καλυτερα.
      Τωρα που πλησιαζει το πασχα των καθολικων (νομιζω μια εβδομαδα πριν το δικο μας) ισως να εχει μεγαλες προσφορες οποτε εχε το στο νου σου γιατι τα χριστουγγενα ειχαν βαλει παρα παρα πολλες!

      ελπιζω να βοηθησα! οτι χρειαστεις στην διάθεσή σου!κ ελπιζω να σε ξαναδώ εδώ =)

      Διαγραφή
  5. Κι εγώ θέλω κάποια πραγματάκια από elf,αλλά τελευταία δεν πετυχαίνω έγκαιρα τις προσφορές,τις έχουν ελαττώσει κιόλας ή είναι ιδέα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω αυτη την εντυπωση εχω,τις εχουν ελαττωσει σε σχεση με αλλες χρονιες......

      Διαγραφή
    2. δε νομιζω κορίτσια... αν θελετε παντως μπορω να ανεβαζω πιο πολλες απο τις προσφορες τους =)

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook