Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Shopping Spree

Γιατί υπάρχουν και αυτές οι μέρες που τα πράγματα δεν πάνε καλά. Δεν είναι όλα ρόδινα ή όπως τα θες.  Όπως θα τα έχεις σχεδιάσει. Τότε είναι που χρειάζεσαι πιο πολύ από ποτέ κάτι να σου φτιάξω το κέφι. Κάτι να σε κάνει να χαρείς. Να σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα, όλες σου έννοιες. Αυτό το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να χαμογελάσεις.  Και μπορεί αυτό το κάτι να μην είναι το ίδιο για όλους, το σημαντικό όμως είναι να ξέρεις τι μπορεί να κάνει το δικό σου χαμόγελο να λάμψει. Για μένα είναι ένας καφές με φίλους, μία καλή ταινία στο σπίτι αλλά και μια βόλτα στα μαγαζιά.

Επειδή όμως αυτή τη φορά δεν μπορούσα να κάνω αυτή την βόλτα στα μαγαζιά που τόσο επιθυμούσα, μιας και ήθελα να ξεχαστώ ανάμεσα στον κόσμο, αποφάσισα να τα συνδυάσω όλα! Φώναξα μία φίλη στο σπίτι, έφτιαξα καφέ, έβαλα την αγαπημένη μας ταινία να παίζει και ξεκινήσαμε το παραδοσιακό πλέον online shopping!

Και μπορεί να μην έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα με την πολύ αγαπημένη μου φίλη, βρήκαμε όμως κάτι το οποίο λατρεύουμε και οι δύο και ξεκινήσαμε! Αυτό το κάτι βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα παπούτσια και τις τσάντες. Μπήκαμε λοιπόν στο αγαπημένο μου Spartoo.gr  χαζέψαμε με την ψυχή μας.  Σχολιάσαμε και ονειρευτήκαμε την κάθε περίπτωση που θα μπορούσαμε να φορέσουμε όλα όσα μας άρεσαν και ασφαλώς γεμίσαμε το καλάθι μας χωρίς κανένα φρένο. 

Στο τέλος βέβαια έπρεπε να μειώσουμε λίγο τις επιλογές μας καθώς είχαμε φτάσει σε απαγορευτικά νούμερα...  

Το αν τελικά τα καταφέραμε θα το καταλάβετε όταν θα σας δείξω την παραγγελία που περιμένουμε με αγωνία. Μέχρι τότε θα σας δώσω μια εικόνα από μερικές από τις επιλογές μας που βρήκαν το δρόμο τους προς το καλάθι μας για να σας βάλω και σένα σας στο κλίμα αλλά και σε καταναλωτικό πειρασμό! Έτσι για να μην νιώθω μόνη!!!!








Λοιπόν πως σας φάνηκαν;;;; Τι σας άρεσε περισσότερο;

Μέχρι την επόμενη φορά να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!!!

Οι φωτογραφίες είναι από το Spartoo.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook