Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Art Vandal ~ CND

Ο καιρός ζέστανε και έχω ήδη αρχίσει να νιώθω πια ότι είμαστε μία ανάσα πριν από το καλοκαίρι! Κλείνω λοιπόν τα μάτια και ονειρεύομαι... Ονειρεύομαι και οργανώνω κάθε λεπτό αυτού του καλοκαιριού. 

Στις σκέψεις μου πρωταγωνιστής είναι ασφαλώς τα έντονα χρώματα και η χαλαρή διάθεση!

Βοηθάει βέβαια ότι κάποια brands έχουν αρχίσει ήδη να μας δείχνουν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τους συλλογές. Μία από αυτές είναι και η αγαπημένη μου CNDΗ νέα της συλλογή ART VANDAL δεν μπορεί παρά να τραβήξει και τα βλέμματα των πιο απαιτητικών μιας και έχουν διαλέξει για μας τα καλύτερα χρώματα.
Αναπάντεχα splashes...  Φρέσκα και φωτεινά flashes ... Απρόβλεπτοι αλλά και εντυπωσιακοί συνδυασμοί κλέβουν  για μία ακόμα φορά την παράσταση κάνοντας τα νύχια χώρο δημιουργίας της σύγχρονης τέχνης.


Εγώ δοκίμασα από τη σειρά των  Vinylux  Weekly Polish το Magenta Mischief ένα υπέροχο έντονο φουξ - ροζ χρώμα που με εντυπωσιακούς μπλε ιριδισμούς.


Αλλά και το Digi teal που με ταξιδεύει στο υπέροχο γαλάζιο του καλοκαιριού μας!  
Και επειδή μόνο αν σας το δείξω θα νιώσετε και σεις το δικό μου ενθουσιασμό θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις παρακάτω φωτογραφίες!


So Cute! So girly! So me ... !!!


Η συλλογή Art Vandal περιλαμβάνει ακόμα:

6 χρώματα από την σειρά CND Shellac Brand 14+ Day Nail Colorκαι 8 συνολικά από την σειρά Vinylux Weekly Polish σειρά Εγώ αγαπώ την ποιότητά τους και την απίστευτη διάρκειά τους γι' αυτό τα θέλω ΟΛΑ!!!

Και αν όσα είδες σε έχουν ενθουσιάσει δεν έχεις παρά να ελέγξεις και τα υπόλοιπα χρώματα της σειράς  αλλά και της σειράς  . Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς και δεν θα ξέρεις πιο να πρωτοδιαλέξεις. 

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάς να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου.1 σχόλιο:

  1. Τρέλανέ μας κι άλλο! Μπορείς!
    ;-)
    Τί όμορφες αποχρώσεις! Χαρούμενα χρώματα! Σε προδιαθέτουν για χαμόγελο, βρε παιδί μου!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook